Tapahtuma

6.6.

Alumnin ääni -webinaarivieraana Tiina Lakkaneva: Asynkroninen työskentely luo joustavuutta työhön ja parantaa työrauhaa

Kesäkuussa keskustellaan asynkronisesta eli eriaikaisesta työskentelystä. Mitä se oikeastaan tarkoittaa? Mitä etuja siitä meille on? Mitä haasteita? Mitä uuden oppimista se meiltä edellyttää niin yksilöinä kuin ryhmässä?

Alumnin ääni -webinaarissa Jamkin alumni Tiina Lakkaneva (AmO, Restonomi YAMK) kertoo ajatuksiaan asynkroniseen eli eriaikaiseen työskentelyyn liittyen ja siihen, mitä uudenlaista osaamista se vaatii. Lakkaneva keskustelee Jamkin opekorkean alumnivastaavan Jaana Ahlqvistin kanssa myös työelämän muutoksesta ja sen vaikutuksesta oppimiseen ja opettajakoulutukseen.

Yhdessä ja erikseen – asynkroninen työskentely luo joustavuutta työhön ja parantaa työrauhaa!

Tiina Lakkanevan erityisosaamisaluetta on virtuaali- ja hybridipalavereiden fasilitointi ja asynkronisen työskentelyn johtaminen. Hän on myös ratkaisukeskeinen työnohjaaja (Story ry). Tässä roolissa hän auttaa työntekijöitä löytämään ratkaisuja ongelmiin ja kehittämään taitojaan työelämän haasteisiin vastaamiseksi.

Ilo, innostuminen, innostaminen ja intohimo sekä uteliaisuus kuvaavat Lakkanevan toimintatapaa. Hän toimii 110 % teholla ja sydämellä!

Asynkronisen työn saloihin pääset tutustumaan jo etukäteen Tiina Lakkanevan ja hänen kollegansa Ulla Tirrosen podcastissa Miun niin sanottu etäelämäni.

Alumnin ääni -webinaarivieras Tiina Lakkaneva seisoo piirretyn kuvan edessä
Ajankohta
06.06.2023 09:00 - 09:45
Tapahtuman tyyppi
Webinaari
Tapahtuman kieli

Suomi

Hinta

Ilmainen