Tapahtuma

26.1.

Alumnin ääni -webinaarivieraana Mikko Reijonen: Valmentava ote esihenkilötyön keskiössä

Tervetuloa seuraamaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun Alumnin ääni -podcast-sarjaa! Voit seurata webinaaria livenä tai kuunnella lähetystä podcastina ja lähteä vaikka lenkille Jamkin alumnin seurassa.

Torstaina 26.1.2023 alumnikahvivieraanamme on Mikko Reijonen, joka keskustelee Jamkin Liiketoimintayksikön alumnivastaavan Soile Korhosen kanssa siitä, miten valmentavan esihenkilötyön kautta johdetaan, miten valmentava esihenkilötyö toimii hybridityön ympäristössä ja millaista johtamisosaamista esihenkilöiltä odotetaan tulevaisuudessa.

Alumnin ääni podcastin logo
Ajankohta
26.01.2023 13:00 - 13:45
Tapahtuman tyyppi
Webinaari
Tapahtuman kieli

Suomi

Hinta

Ilmainen

Tämän päivän Alumnin ääni -vieraamme Mikko Reijonen valmistui Jyväskylän ammattikorkeakoulusta YAMK-tradenomiksi marraskuussa 2022. Mikko on hyvä esimerkki siitä, kuinka opinnot voi aloittaa avoimessa ammattikorkeakoulussa ja hakeutua avoimen polun kautta tutkinto-opiskelijaksi. 

Mikko Reijonen haluaa itse oppia joka päivä uutta ja tarjota oppimismahdollisuuksia myös muille. Valmiiden vastausten sijaan hän pyrkii oivalluttamaan muita juuri heidän ajatteluaan parhaiten tukevalla tavalla.

Reijonen tarkastelee asioita moniulotteisesti ja on huomannut tekevänsä sitä usein myös omalaatuisella tavalla. Hän hyödyntää laajaa osaamispohjaansa toimiessaan siellä, missä hänen osaamisestaan on eniten hyötyä. Reijonen on  valmis haastamaan itseään ja häntä motivoivat ja innostavat oivalluksen hetkiä tarjoavat tilanteet. 

"Jokainen päivä ja niissä olevat tilanteet ovat mahdollisuus oppia aina jotain uutta", Mikko Reijonen luonnehtii omaa elämänasennettaan. 

Mitä ajatuksia päivän webinaari herätti sinussa? Jatka keskustelua LinkedInissä

Käytössä aihetunnisteet #AlumninÄäni ja #JamkAlumni

Lue lisää Jamkin alumnitoiminnasta!

Lisätiedot

Tytti Pintilä

Asiantuntija, Specialist
Koulutuksen kehittämispalvelut, Educational Development Services
Korkeakoulupalvelut, University Services
+358408690723

Soile Korhonen

Koulutussuunnittelija, Education Planner
Liiketalous, Business Administration
Liiketoiminta, School of Business
+358408403423