Tapahtuma

19.4.

Alumnin ääni -webinaarivieraana Laura Sippel: Käyttäjälähtöinen kehittäminen ja valmentava opettajuus

Millainen merkitys on kohtaamisella, kuuntelemisella, kommunikoinnilla, kontekstin löytämisellä ja kasvun tukemisella on oppimisessa? Miksi sitä tarvitaan ja kuinka sitä hyödynnetään työelämän käyttäjälähtöisessä kehittämisessä?

Tervetuloa seuraamaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun Alumnin ääni -webinaarisarjaa! Tänään 19.4. klo 14.30 vieraanamme on ammatillinen opettaja, Positive Pscyhology Practitioner™, ekonomi Laura Sippel, joka keskustelee alumnivastaava Jaana Ahlqvistin kanssa työelämän kehittämisen tavoista, oppijoiden yritteliäisyyden ja kasvun asenteen tukemisen merkityksestä oppimiselle.

Alumnin ääni podcastin logo
Ajankohta
19.04.2023 14:30 - 15:30
Tapahtuman tyyppi
Webinaari
Tapahtuman kieli

Suomi

Hinta

Maksuton

Käyttäjälähtöinen kehittäminen ja valmentava opettajuus

Alumnin ääni -vieras Laura Sippel kokee itsensä ihmisistä, vuorovaikutuksesta, oppimisesta ja elämästä inspiroituvaksi kasvun, kehittämisen ja hyvinvoinnin puolestapuhujaksi. Pedagogiikka tukee niin kehittämisen kuin ylipäätään organisaatioiden toiminnan viemistä haluttuun suuntaan, vaikuttavasti.

Sippel kokee pedagogisen mind-setin olevan paljonkin samanlainen kuin markkinoinnillinen mind-set. Tämä ilmenee puhuttaessa esimerkiksi siitä, kuinka johtaminen ja toiminnan kehittäminen ovat aidosti työntekijästä asiakkaaseen saakka ulottuvaa palvelevuutta, arvon ja lisäarvon rakentamista. Tällöin tunnistetaan  ja huomioidaan organisaation omat vahvuudet sekä sekä paljon puhuttu organisaation tarkoitus ja missio. Kasvun asenne yhdistää. Vastuullisuutta, kestävyyttä, eettisyyttä tai inhimillisyyttä ei soisi tänä päivänä enää yhdenkään organisaation unohtavan”, Laura Sippel painottaa.