KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Hankkeessa koostettiin opintomateriaaleja ja opintokokonaisuuksia ammattikorkeakoulujenluonnonvara-alan TKI-toiminnan, erityisesti Hiilestä kiinni...
1.3. Yhteenveto hankkeesta OVI - Uutta osaamista vihreän siirtymän tueksi -hankkeen tavoitteena oli tukea maankäyttösektorin ilmastotavoitteiden...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Tulevaisuuden maanviljelijät-hanke kehittää maatalousalan oppilaitosten yhteistyönä opetuksen sisältöjä ja opetusmenetelmiä, oppimismateriaaleja ja...
Energiantuotannon ja -käytön tulevaisuus maatiloilla (eTU) Niin sähkön kuin liikennepolttoaineiden merkitys tuotantoaan kehittävillä maatiloilla tulee...
Hankkeessa selvitetään sosiaalisen pääoman ja kestävyyden merkitystä, ilmiötä ja mahdollisuuksia lähiruokayrittäjien ja lähiruokaa...