KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Tulevaisuudessa jo rakennettujen kaukolämpöverkkojen operointiin, niiden tuotantomuotoihin ja energiatehokkuuteen liittyy voimakkaita...
Ruokapalveluiden toiminta hävikin ennakointiin, seuraamiseen, mittaamiseen ovat eri vaiheissa ja tarvitsevat vielä toimia sekä uusia ratkaisuja sekä...
Fossiilisten energialähteiden ehtyessä sekä ilmastonmuutoksen myötä biomassapohjaiset energianlähteet ovat kasvavan kiinnostuksen kohteena. Levät...