Koulutus ja kehittäminen

WSET-viinikoulutukset

Jamk on WSET® organisaation sertifioima virallinen viinikouluttaja ja tarjoamme viiniharrastajille ja ammattilaisille WSET Level 2 ja Level 3- koulutuksia. Lisäksi järjestämme koulutuksia ja tasting-tilaisuuksia liittyen viskeihin, viineihin, oluisiin tai vaikkapa cocktail-drinkkeihin.

Punaviinilaseja, joilla ihmiset skoolaavat.
Kenelle
Viiniharrastajat ja ammattilaiset
Toteutus
Koulutus Jamkin tiloissa

Kasvata asiantuntijuuttasi viinikoulutuksisamme

Oletko ravintola-alan ammattilainen ja haluat syventää osaamistasi alkoholeista? Järjestätkö usein juhlia tai osallistut virallisille illallisille, joissa olisi hyvä tuntea ruoka- ja viinikulttuuria? Kaipaako työyhteisösi jotain virkistävää, rentouttavaa, mutta samalla myös opettavaista tuokiota? Tutustu viinikoulutuksiimme, joita tarjoamme niin alan ammattilaisille kuin harrastajille.

WSET® Level 2

The WSET Level 2 Award in Wines -kurssilla opit perusasiat systemaattisesta viinimaistamistekniikasta, tärkeimmistä viinirypäleistä, tyyleistä ja viinialueista sekä opit ymmärtämään viinipullojen etikettejä. Kenelle: Erityisesti viininharrastajille, mutta kurssi antaa perustiedot myös viinien parissa työskenteleville. Kurssin hinta on 762 € sisältäen tenttimaksun. Seuraava kurssi järjestetään syksyllä 2023. Lisätietoja ja ilmoittautumiset tuntiopettaja Elisa Närheltä.

WSET® Level 3

The WSET Level 3 Award in Wines -kurssin tärkeimpinä sisältöinä ovat systemaattisen viininmaistamistekniikan kehittäminen sekä erilaisten viinien ja väkevien alkoholijuomien syvällinen oppiminen. Kurssi on laajahko ja haastava vaatien osallistujaa käyttämään aikaa omaehtoiseen englanninkielisen kurssimateriaalin opiskeluun. Kenelle: alkoholikaupan ammattilaisille sekä viineihin jo enemmän perehtyneille harrastajille. Kurssin hinta on 1550 € sisältäen tenttimaksun. Seuraava kurssi järjestetään keväällä 2024. Lisätietoja ja ilmoittautumiset tuntiopettaja Elisa Närheltä.

Shampanjapullon avaaminen miekalla

Drinkin valmistus Throw-menetelmällä

WSET-sertifioitu kouluttaja

Asiakaspalvelun ja palvelutuotannon lehtori Kimmo Aholla on kokemusta ravintolatyöstä viideltä vuosikymmeneltä. Hän toimii Level 2 ja Level 3 -kursseilla Wine and Spirit Education Trustin® sertifioimana kouluttajana. Kimmo on kirjoittanut artikkeleita alkoholialan ammattilaisille suunnattuihin lehtiin ja virtuualibaari-blogiin sekä ollut mukana kirjoittamassa kolmea baari- ja cocktailkirjaa: Minä menen Kämpiin takaisin (2019), Kaikkien aikojen drinkit (2013) sekä Mikosta mestariksi - baarityön käsikirja (2009).

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Elisa Närhi

Tuntiopettaja, Lecturer
Matkailu ja palvelut, Tourism and Service Business
Liiketoiminta, School of Business
+358504735860

Kimmo Aho

Lehtori, Senior Lecturer
Yrittäjyys ja innovaatio, Entrepreneurship and Innovation
Liiketoiminta, School of Business
+358407409909