Koulutus ja kehittäminen

WSET-viinikoulutukset

Jamk on WSET® organisaation sertifioima virallinen viinikouluttaja ja tarjoamme viiniharrastajille ja ammattilaisille WSET Level 2 ja Level 3- koulutuksia. Lisäksi järjestämme koulutuksia ja tasting-tilaisuuksia liittyen viskeihin, viineihin, oluisiin tai vaikkapa cocktail-drinkkeihin.

Punaviinilaseja, joilla ihmiset skoolaavat.
Kenelle
Viiniharrastajat ja ammattilaiset
Toteutus
Koulutus Jamkin tiloissa

Kasvata asiantuntijuuttasi viinikoulutuksisamme

Oletko ravintola-alan ammattilainen ja haluat syventää osaamistasi alkoholeista? Järjestätkö usein juhlia tai osallistut virallisille illallisille, joissa olisi hyvä tuntea ruoka- ja viinikulttuuria? Kaipaako työyhteisösi jotain virkistävää, rentouttavaa, mutta samalla myös opettavaista tuokiota? Tutustu viinikoulutuksiimme, joita tarjoamme niin alan ammattilaisille kuin harrastajille.

Shampanjapullon avaaminen miekalla

Drinkin valmistus Throw-menetelmällä

WSET-sertifioitu kouluttaja

Asiakaspalvelun ja palvelutuotannon lehtori Kimmo Aholla on kokemusta ravintolatyöstä viideltä vuosikymmeneltä. Hän toimii Level 2 ja Level 3 -kursseilla Wine and Spirit Education Trustin® sertifioimana kouluttajana. Kimmo on kirjoittanut artikkeleita alkoholialan ammattilaisille suunnattuihin lehtiin ja virtuualibaari-blogiin sekä ollut mukana kirjoittamassa kolmea baari- ja cocktailkirjaa: Minä menen Kämpiin takaisin (2019), Kaikkien aikojen drinkit (2013) sekä Mikosta mestariksi - baarityön käsikirja (2009).

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Elisa Närhi

Tuntiopettaja, Lecturer
Matkailu ja palvelut sekä YAMK, Tourism and Service Business and Master´s Degrees
Liiketoiminta, School of Business
+358504735860

Kimmo Aho

Lehtori, Senior Lecturer
Yrittäjyys ja innovaatio, Entrepreneurship and Innovation
Liiketoiminta, School of Business
+358407409909