Kaikki opiskelijat

Kampukset ja oppimisympäristöt

Dynamo-rakennus kesällä

Kampukset

Jamkissa voit opiskella Jyväskylässä kolmella eri kampuksella sekä Biotalousinstituutissa Saarijärven Tarvaalassa.

Rajakadulla sijaitsevalla pääkampuksella voit opiskella matkailu- ja ravitsemisalaa, liiketalouden alaa sekä tekniikan alaa lukuun ottamatta tieto- ja viestintätekniikkaa.

Lutakon kampuksella Piippukadulla toimivat sosiaali- ja terveysala (Hyvinvointiyksikkö) ja ict-ala (IT-instituutti) sekä ammatillinen opettajankoulutus (Ammatillinen opettajakorkeakoulu). Liiketalouden alan Tiimiakatemia toimii Kankaalla.

Kulttuurialan musiikin koulutus sijaitsee Pitkäkadulla Suomalaisella Musiikkikampuksella. Suomalainen musiikkikampus on Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattiopiston muodostama musiikkikoulutuksen ja -tutkimuksen osaamiskeskittymä.

Biotalousinstituutissa Saarijärven Tarvaalassa opiskellaan luonnonvara-alalla maaseutuelinkeinojen ja biotalouden kehittämisen koulutuksissa.

Oppimisympäristöt

Opiskelujesi tueksi jokaisella kampuksella käytössäsi on tiloja niin itseopiskeluun kuin ryhmätöihin. Uusimmissa oppimisen tiloissamme on panostettu muuntuvuuteen ja opetusteknologiaan, jotta ne soveltuvat erilaisiin opetustilanteisiin ja -tapoihin.

Lähiopetuksessa käytetään luokkatiloja, auditorioita ja tietokoneluokkia sekä laboratorioita ja muita erikoistiloja, joissa voit harjoitella opittuja taitoja käytännössä.

Oppimistilat ja Lounget

Voit hyödyntää opetus- ja it-tiloja silloin, kun niissä ei ole varausta. Tiloista on kuitenkin poistuttava, jos siellä alkaa opetus. Ovet näihin tiloihin ovat yleensä auki.

Kampuksilla käytössäsi on myös opiskelijoille tarkoitettuja Jamk Loungeja eli vapaan käytön tiloja, joita voit käyttää ilman erillistä varaamista. Niissä voit esimerkiksi tehdä ryhmätöitä, työskennellä itsenäisesti tai vain oleskella. Itseopiskeluun voit hyödyntää myös kampusten kirjastoja, niiden painettuja ja verkkoaineistoja sekä aula- ja ravintolatiloja.

Lisätietoa tiloista

Jonna Järvisalo

Toimitilavastaava, Facility Manager
Toimitilapalvelut, Facility Services
Korkeakoulupalvelut, University Services
+358505664343

Taru Särkkä

Suunnittelija, Administrative Planner
Toimitilapalvelut, Facility Services
Korkeakoulupalvelut, University Services
+358406315334