BioBoosters

BioBoosters by Jamk on yrityskiihdyttämö, joka innostaa ja tukee yrityksiä synnyttämään uutta liiketoimintaa sekä kehittämään maailmanlaajuisesti merkittäviä ratkaisuja ilmastonmuutoksen haasteisiin. Ydintehtävänämme on edistää biokiertotalouteen ja agroteknologiaan keskittyvää liiketoimintaa, luoda kestäviä innovaatioita, hyödyntää digitalisaatiota, kehittää osaamista ja vahvistaa yritysverkostoja. Tervetuloa rakentamaan kanssamme tulevaisuuden biotaloutta ja kestävää ruoantuotantoa!

Innovaatioita ja kasvua biotalouteen ja agroteknologiaan

Biotalouden ja agroteknologian yrityskiihdyttämössä, BioBoostersissa, tarjoamme liiketoimintalähtöisiä palveluita sekä ainutlaatuisen ympäristön tuotekehitykseen, testaukseen, asiakasymmärryksen kasvattamiseen ja rahoituksen löytämiseen.

Palveluitamme ovat

BioBoosters-kiihdyttämöohjelmasta vauhtia biotalouden ja agroteknologian innovaatioille

BioBoosters-kiihdyttämöohjelma kutsuu biotalouden ja agroteknologian startup-yritykset ja varhaisen vaiheen kasvuyritykset mukaan yhteistyöhön nopeuttamaan biotalouden ja ruoantuotannon digitaalista murrosta!

BioBoosters Hackathonin avulla löydät innovatiiviset ratkaisut ja yhteistyökumppanit

BioBoosters-hackathonien tarkoituksena on etsiä yritysten toimeksiannosta ratkaisuja vastuullisen liiketoiminnan haasteisiin ja tarjota mahdollisuuksia yhteistyön lisäämiseen sekä uuden liiketoiminnan syntymiseen.

BioBoosters Innovaatiopalveluista uusia ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseen

Etsittekö ratkaisuja vastuullisen liiketoiminnan haasteisiin? Vaihtoehtoja toiminnan kehittämiseen tai ideoiden arviointiin? Yhteistyökumppaneita vihreän siirtymän edistämiseen? Innovaatioleirit ja työpajat suunnitellaan vastaamaan asiakkaan tarpeisiin.

Palvelumme sopivat erinomaisesti 

  • kasvuhaluisille biotalouden ja agroteknologian startupeille ja varhaisen vaiheen kasvuyrityksille
  • veturiyrityksille, jotka etsivät innovatiivisia kumppaneita
  • AgriFoodTech- ja biotalousaloilla toimiville sijoittajille
  • skaalautuville ideoille ja tiimeille, jotka tulevat muuttamaan biotalouden ja ruoantuotannon arvoketjuja.

Ajankohtaista

27.5.-31.5.

Wanna be a Future Rock Star in Digital Revolution of Sustainable Food and Bioeconomy business?

Join the Smart Bioeconomy Bootcamp! Register now for a 5-day Bootcamp for highly motivated students ready to learn about digital revolution in sustainable food, bioeconomy and agritech business as well as entrepreneurial skills.

4.6.

Stories of the BioBoosted Webinar!

Join the BioBoosters team to celebrate the innovation challenges solved and the co-operations started across the Baltic Sea Region. Hear our lessons learned from a journey to tackle nine circular transition challenges of leading bioeconomy companies.

Miksi valita BioBoosters?

Missionamme on auttaa yrityksiä synnyttämään uutta biotalouteen ja agroteknologiaan perustuvaa liiketoimintaa. Meillä on BioBoostersin oman asiantuntijatiimin lisäksi erittäin laaja kotimainen ja kansainvälinen asiantuntijaverkosto ja yhteistyökumppaneita eri aloilta, mikä mahdollistaa, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaita ratkaisuja juuri heidän tarpeisiinsa. Samalla asiakkaamme voivat vahvistaa omia verkostojaan.

17

Hackathonia
toteutettu yhteistyökumppaneiden kanssa

19

Yritysten yhteistyöhanketta
käynnistynyt BioBoosters-kiihdyttämön yhteensaattamana

9 M€

Uutta T&K&I rahoitusta
generoitu BioBoosters-kiihdyttämön toiminnan tuloksena

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää

Annimari Lehtomäki

Johtava asiantuntija, Chief Specialist
Biotalousinstituutti, Institute of Bioeconomy
Teknologia, School of Technology
+358504642563

Hanna Lampinen-Vilkkilä

Projektiasiantuntija, Project Specialist
Biotalousinstituutti, Institute of Bioeconomy
Teknologia, School of Technology
+358505770757

Kumppaneitamme