alumnitarina

Verkkosivujen ja liiketoiminnan kehittäminen Jamkin Turbiinimikrorahoituksen avulla: Case Noora Pohtola consulting

Teksti
Hanna-Riikka Kantelinen
Kuva
Noora Pohtola

Verkkosivut ovat nykypäivän liiketoiminnassa keskeinen osa markkinointia ja asiakassuhteiden ylläpitoa. Niiden luominen ja kehittäminen voivat kuitenkin olla haastavaa etenkin pienille alkuvaiheen yrityksille. Tässä alumnitarinassa tutustumme yrittäjä Noora Pohtolaan, joka hyödynsi Jamkin tarjoamaa Turbiinimikrorahoitusta verkkosivujensa toteuttamiseen. Noora on valmistunut tradenomiksi Jamkista vuonna 2015 ja erikoistui opinnoissaan urheiluliiketoimintaan.

 

 

Noora Pohtola

Turbiinimikrorahoituksesta tukea verkkosivujen kehittämiseen

Noora Pohtola on HubSpot-asiantuntija, joka tarjoaa konsultointipalveluita yrityksille liittyen myynnin ja markkinoinnin automaatioon sekä asiakassuhteiden hallintaan. Tavoitteenaan Nooralla oli vahvistaa omaa brändiään ja palveluitaan verkkosivujen rakentamisen avulla. 

Tieto Turbiinimikrorahoituksesta saavutti Nooran alumnikirjeen kautta ja hän päätti hakea rahoitusta saadakseen tukea taloudellisesti mittavaan projektiin. Turbiinimikrorahoituksen avulla Noora pystyi palkkaamaan ammattitaitoisen verkkosivujen suunnittelijan ja kehittäjän, joka loi hänelle räätälöidyn verkkosivuston vastaamaan täsmällisesti hänen liiketoimintansa tarpeita ja tavoitteita. 

“Uudet verkkosivut eivät ainoastaan näytä ammattimaisilta, vaan ne myös optimoitiin erityisesti HubSpotin käyttöä ajatellen. Tämä tarkoittaa sitä, että sivusto on suunniteltu ja rakennettu siten, että se toimii saumattomasti yhdessä HubSpotin markkinoinnin automaatio- ja asiakkuudenhallintatyökalujen kanssa", Noora kertoo.

Kuvituskuva

Uudet verkkosivut brändin ja asiantuntemuksen vahvistajana

Verkkosivuston optimointi HubSpot -ympäristöön tarjoaa Nooralle arvokasta etua. Hän pystyy nyt tehokkaasti hallitsemaan asiakassuhteitaan ja toteuttamaan markkinointikampanjoitaan suoraan verkkosivustonsa kautta. Esimerkiksi verkkolomakkeiden integrointi, asiakastietojen kerääminen ja analysointi sekä automatisoidut viestit ovat kaikki osa HubSpotin tarjoamia ominaisuuksia, jotka toimivat nyt saumattomasti yhdessä Nooran uuden verkkosivuston kanssa.

Kokonaisvaltainen HubSpot -ympäristön hyödyntäminen auttaa Nooraa rakentamaan vahvempia asiakassuhteita ja seuraamaan markkinointitoimenpiteidensä tehokkuutta reaaliaikaisesti. Samalla se säästää hänen aikaansa ja resurssejaan, kun prosessit automatisoidaan ja keskitetään yhteen järjestelmään. Kokonaisuudessaan Noora voikin nyt keskittyä entistä enemmän ydinliiketoimintaansa ja asiakaspalveluunsa, kun tekniset yksityiskohdat on viety verkkosivuston ja HubSpotin avulla uudelle tasolle.

Juuri valmistuneet verkkosivut ovat tuoneet Nooralle monia etuja. Tärkeimpänä hyötynä ne ovat vahvistaneet hänen brändiään ja HubSpot asiantuntemustaan. 

“Palvelut ovat nyt helposti löydettävissä ja selkeästi hinnoiteltuina, mikä helpottaa uusien asiakkaiden hankintaa huomattavasti. Verkkosivujen yhteydenottomahdollisuus tarjoaa lisäksi helpon tavan yhteydenpitoon ja sivusto toimii näppärästi niin mobiilissa kuin myös tableteilla ja tietokoneilla. Käyttäjäystävällisyys ja responsiivisuus eri laitteilla olivatkin jo suunnitteluvaiheessa tärkeitä seikkoja", Noora kertoo verkkosivuprojektin tuloksista.

 

Tulevaisuuden näkymät

Kuten useimmat verkkosivut, Nooran mukaan lukien, eivät koskaan ole täysin valmiit. Verkkosivujen ylläpito on jatkuvaa kehitystyötä, jonka tarkoituksena on parantaa käytettävyyttä ja kasvattaa kävijäliikennettä. Nooralla onkin jo mielessä uusia ideoita vierailijoiden sitouttamista varten esimerkiksi blogitekstien avulla. 

"Kehitystyö tulee varmasti jatkumaan myös tulevaisuudessa, mutta juuri nyt on aika hengähtää ja nauttia ensimmäisen vaiheen tuloksista", Noora toteaa. 

“Turbiinimikrorahoituksen myötä olen saanut mahdollisuuden ottaa suuren digitaalisen askeleen eteenpäin liiketoiminnassani. Se ei ole vain rahallinen tuki, vaan se on avannut ovia verkostoitumiselle ja antanut minulle pääsyn asiantuntevaan neuvontaan, joka on ollut korvaamatonta. Verkkosivujen kehittäminen on ollut keskeinen osa yritykseni kasvua, ja olen ylpeä voidessani sanoa, että tämä investointi on tuonut merkittäviä tuloksia. Olen kiitollinen Jamkin tarjoamasta Turbiinimikrorahoituksesta, sillä se on auttanut minua ottamaan rohkeita askelia kohti menestystä", Noora reflektoi.