asiakastarina

Kehon kuntoindeksi -mittauksella edistetään työntekijöiden hyvinvointia

henkilöitä kuntomittauksessa

Jamkiin vuoden alusta liittyneen Likesin mittauspalvelut ovat tehneet jo usean vuoden ajan yhteistyötä Sitowisen kanssa, joka on Suomen suurimpia rakennetun ympäristön asiantuntijayrityksiä. 

Sitowisen työntekijät ovat osallistuneet Kehon kuntoindeksi -mittauksiin. Mittaukset on voitu toteuttaa työpäivän aikana. 

”Idea mittaukseen lähti alun perin mielenkiinnosta testausta kohtaan. Kun mittaus osoittautui helpoksi, selkeäksi ja myös suosituksi työntekijöiden kesken, testauksia päätettiin jatkaa ensimmäisen kokeilun jälkeen. Mittaus on toteutettu jo usean vuoden ajan kerran vuodessa meillä paikan päällä ja se on onnistunut helposti työpäivän aikana ilman erityisiä valmisteluita. Mittauksiin saavat meillä osallistua kaikki ja osallistuminen on vapaaehtoista. Joka vuosi lähes koko henkilöstömme on osallistunutkin testeihin, "  Jyväskylän Sitowise Oy:n aluejohtaja Petri Seppänen kertoo. 

Testit saavat työntekijät kiinnittämään huomiota ravintoon, liikuntaan ja nukkumiseen, jotka ovat työhyvinvointia ylläpitäviä asioita. Osa on tehnyt pysyviäkin elämäntapamuutoksia tulosten kannustamana ja osa hyödyntää testejä osana omaa, tavoitteellista liikkumistaan.

"Mittaukset ovat tukeneet henkilöstömme hyvinvointia ja sopineet hyvin yrityksemme omiin työhyvinvointia tukeviin toimiimme, joten jatkamme mittauksia myös tulevaisuudessa.”

 

 

Kysy lisää:

Vesa Pohjonen

Myyntipäällikkö, Sales Manager
Likes, Likes
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358447750785