jamk.fi
16.1.2018 15:00 - 16.1.2018 18:30

Uralla eteenpäin -aikuiskoulutusilta 16.1.2018

Haluaisitko päivittää osaamistasi, vaihtaa alaa tai saattaa vihdoin loppuun sen joskus kesken jääneen tutkinnon? Tule mukaan aikuiskoulutusiltaamme ja selvitä, miten voisit päästä urallasi eteenpäin.

Aika: 16.1.2018 15:00 - 16.1.2018 18:30
Paikka: JAMKin pääkampus Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä
Tapahtuman tyyppi: Yleisötapahtuma
Kieli: Suomi

JAMKin aikuiskoulutusilta tulee taas tammikuussa! Tapahtuma järjestetään jo neljättä kertaa, tiistaina 16.1.2018 Rajakadun pääkampuksella.

Uralla eteenpäin -aikuiskoulutusillassa saat tietoa aikuisopiskelijan monista mahdollisuuksista JAMKissa sekä halutessasi myös henkilökohtaista uraohjausta. Sinua varten paikalle on tulossa opinto-ohjaajiamme, hakijapalveluidemme edustusta, TE-toimiston asiantuntijoita, aikuisopiskelijoitamme sekä iso joukko muita ammattilaisiamme.  Saat siis varsin kattavan infopaketin siitä, mitä kaikkea aikuisena voi opiskella JAMKissa. Tapahtuma on maksuton.

Tavoitteenamme on antaa ajatuksia ja vinkkejä siitä, miten voisit päästä urallasi eteenpäin. Ethän jätä tilaisuutta väliin?

Tapahtuma järjestetään ravintolasalissa, jonne on helppo löytää kun tulee paikalle pääsisäänkäynnin kautta. Tutustu kampuskarttaan.

#jamk #urallaeteenpäin

Ohjelma 16.1. klo 15-18.30

Uralla eteenpäin -aikuiskoulutusilta toteutetaan messumaisesti, eli voit piipahtaa paikalle sinulle sopivana hetkenä. Mukaasi saat ottaa kaverin, puolison tai vaikka lapsetkin  meille on tärkeintä, että pääset paikalle.

Ohjausta on saatavilla sekä nonstopina että varatuilla ajoilla. Tietoiskuja on kaksi, (klo 16 ja klo 17) ja niitä voit seurata vaikkapa kahvikuppi vierelläsi.

Tietoiskut

Tietoiskuissa käsitellään aikuisopiskelua ylipäätään sekä opintojen rahoitusta. Äänessä ovat JAMKin aikuisopiskelijat ja henkilökunta.

16.00 Uralla eteenpäin -tietoisku - myös SUORA LÄHETYS verkossa

  • Opintojen rahoitus: Irja Keralampi, opintotukineuvoja, JAMK
  • Aikuisopiskelijan tarina: Kielo Salojärvi, sairaanhoitajaopiskelija (AMK)

Katso tallenne

17.00 Uralla eteenpäin -tietoisku

  • Opintojen rahoitus: Irja Keralampi, opintotukineuvoja, JAMK
  • Aikuisopiskelijan tarina: Timo Jääskelä, restonomiopiskelija (YAMK), verkostojohtaminen
  • Aikuisopiskelijan tarina: Markus Elo, tradenomiopiskelija (AMK)

Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin

Ohjausta

Mietitkö hakukelpoisuuttasi tutkintoihin? Mitä tukia aikuisopiskelija voi opintoihinsa saada? Millä koulutuksella voisit suunnata urallasi eteenpäin?

Aikuiskoulutusillassa sinua varten paikalla on JAMKin henkilökuntaa, jolta saat henkilökohtaista ohjausta.

Mukana on myös TE-toimiston asiantuntijoita kertomassa työttömyysetuudella tuetusta omaehtoisesta opiskelusta sekä antamassa uraohjausta.

Tule rohkeasti juttelemaan!

Tietoa ja kahvia

Illan aikana järjestetään kaksi tietoiskua, joissa aiheina ovat erityisesti opintojen rahoitus sekä aikuisopiskelu opiskelijoiden silmin.

Voit myös napata kupin kuumaa tietoiskujen kuuntelun ajaksi tai tulla vaikka vaan hengähtämään hetkeksi saliin. Kahvia ja pikkusuolaista on tarjolla koko illan ajan.

Osallistumalla
voit voittaa!

Ennakkoon ilmoittautuneiden ja tapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan kaksi tammikuussa mukavasti lämmittävää tuotepalkintoa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Ja vaikket voittaisikaan arvonnassa, voit löytää uuden suunnan urallesi - olet sittenkin voittaja!

Lisätietoja

Poikonen Kati

Poikonen Kati

Markkinointikoordinaattori, Marketing Coordinator
AOKK Hallinto, Administration
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358405381579
Näytä lisää
Korva Maarit

Korva Maarit

Suunnittelija, Administrative Planner
Koulutuksen kehittämispalvelut, Educational Development Services
Hallinto, Administration
+358405612555
Näytä lisää
Pintilä Tytti

Pintilä Tytti

Asiantuntija, Specialist
Koulutuksen kehittämispalvelut, Educational Development Services
Hallinto, Administration
+358408690723
Näytä lisää