Verso logo

Harjoittelu mahdollisuudella jatkaa kesätöihin!

  • työtehtävän tyyppi: Harjoittelu ja kesätyö
  • sijainti: Hotelli Verso, Kauppakatu 35, 40100 Jyväskylä
  • alkupvm: 1.4.2021
  • hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • työtehtävän kesto: Harjoittelu 2-3kk + Kesätyö 2-3kk
  • koulutusala: Matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijat

Hotelli Verso tarjoaa harjoittelupaikkaa vastaanotossaan keväälle 2021. Työharjoittelu on palkaton. Vastaanoton harjoittelussa pääset tutustumaan hotellin toimintaan laaja-alaisesti. Työvuoroissa pääset myös kurkkaamaan kerroshuollon ja baarin työtehtäviin, painopisteen ollessa kuitenkin vastaanottotyössä. Perehdytämme sinut huolellisesti hotellin vastaanoton perustyöhön. Käytössämme on suomalainen hotellijärjestelmä Hotellinx Cloud, jonka käytön opit hotellissamme harjoittelusi aikana.

Harjoittelun sujuessa mallikkaasti, haluamme tarjota sinulle jatkoa kesätyöpaikan muodossa. Kesätyö on palkallinen, ja palkkaus MaRa TES:in mukaan. Työtehtävä on määräaikainen ja osa-aikainen. Työvuorot sijoittuvat 06:45-22:15 välille.

Odotamme sinulta alan ja toimintaympäristön tuntemusta sekä asiakaspalvelutyökokemusta. Olet etsimämme henkilö, jos olet ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja, joka nauttii työskentelystä myös kiireen keskellä. Odotamme sinulta asiakaslähtöistä, reipasta ja omatoimista otetta työskentelyyn. Arvostamme joustavuutta työvuorojen ja työtehtävien suhteen - Et siis säikähtäisi, jos sinun tulisikin välillä olla auttamassa baarissa tai kerroshuollossa.

Lisätietoja:

Lilli Luoma-aho, Vastaanottopäällikkö
0503743704
lilli.luoma-aho@yopuuyhtio.fi