Customer Success Manager -harjoittelija

  • työtehtävän tyyppi: harjoittelu
  • sijainti: Jyväskylä
  • alkupvm: 3.5.2021
  • hakuaika paattyy: 1.4.2021
  • työtehtävän kesto: 3-6 kk
  • koulutusala: Liiketalous, matkailu- ja ravitsemisala

Meillä harjoittelijana et joudu keittämään kahvia, vaan olet oikea osa kasvuyritystä ja työskentelet yhdessä nuorekkaan tiimin kanssa. Harjoittelussa työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti Liveton asiakaspalvelu niin sähköpostitse, puhelimitse kuin chatin kautta. Toimit myös tukena taloushallinnon tehtävissä sekä olet oikea käsi Lead Customer Success Magerille. Sosiaalinen media, videot, bloggaaminen ja muu sisällöntuotanto ovat vahva osa Liveton brändiä, joten sinulla on mahdollisuus päästä myös tähän mukaan. Tällä hetkellä harjoittelu on myös loistava mahdollisuus oppia virtuaalitapahtumien toteuttamisesta.

Harjoittelijalta odotamme positiivista asiakaspalveluasennetta, järjestelmällisyyttä sekä ongelmanratkaisukykyä. Tartut haasteisiin, pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä omaat hyvät tietotekniset taidot. Ei hätää, opetamme sinua kyllä ja muokkaamme harjoitteluasi oman osaamisesi mukaan.

Toivomme että olet kolmannen vuoden opiskelija tai opintosi loppusuoralla. Arvostamme jos sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelutyöstä, mutta pääasia on, että olet nälkäinen oppimaan lisää. Harjoittelu on palkaton ja sen suositeltu kesto on 4-6 kuukautta. Harjoittelu alkaa aikaisintaan tammikuussa 2021 tai sovittuna ajankohtana.

Haluatko olla osa nuorekasta tiimiämme?

Liveton noin 15 henkilön tiimi on nuorekas, mutta erittäin ammattitaitoinen – työntekijöiden mukaan Livetolla on mukavaa olla töissä! Harjoittelussa pääset osallistumaan tiimin yhteisiin aamupaloihin, urheilutuokioihin sekä muihin aktiviteetteihin. Saat käyttää viikossa myös kaksi tuntia oman hyvinvoinnin kehittämiseen – voit siis urheilla tai vaikka opiskella "työajalla". Toimistostamme löytyy myös laaja valikoima urheiluvälineitä ja kirjoja.

Jätä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen julia.makela@liveto.io. Kutsumme parhaat ehdokkaat haastatteluihin. Käy tutustumassa Kristiinan kokemuksiin harjoittelusta täältä.

Lisätietoja:

Julia Mäkelä
julia.makela@liveto.io