Asiantuntijatehtävä mielenkiintoisessa ja kansianvälisessä työyhteisössä

  • työtehtävän tyyppi: kesätyö tai muu työtehtävä
  • sijainti: Jyväskylä
  • alkupvm: Sopimuksen mukaan
  • hakuaika päättyy: 31.12.2021
  • työtehtävän kesto: Yli 12 kk
  • koulutusala: ICT-alan opiskelijat, Tekniikan alan opiskelijat

Hei valmistumassa oleva tai jo valmistunut insinööri!

Oletko kiinnostunut aloittamaan urasi kasvavassa ja alansa johtaviin yrityksiin kuuluvassa työyhteisössä?

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 600 teknologia- ja ICT-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla, ja tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää noin 37 000 ihmistä yli 25 eri maassa.

Meille työllistyvät niin kokeneemmat konkarit kuin vastavalmistuneet uransa alussa olevat kehittymiskykyiset ja -haluiset hakijat. Tärkeintä on motivaatio ja tekemisen meininki, eli hae paikkaa rohkeasti, vaikka sinulle ei vielä työkokemusta paljoa olisi kertynytkään. Tehtävässä menestymistä varten odotamme sinulta teknisen alan tai ICT:n AMK-koulutusta, hyvää asennetta sekä suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle tehtävän mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa voit halutessasi päästä osallistumaan jopa ulkomailla toteutettaviin projekteihin. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ammattilaisia, joiden joukkoa pääset omalla osaamisellasi täydentämään. Referenssisalkustamme löytyy niin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita globaalien suuryritysten kanssa kuin myös huikeita kasvutarinoita omista työntekijöistämme ja heidän uristaan. Voit työskennellä joko yhden asiakkaan eri projektien parissa tai vaihtelevasti eri asiakkaiden kanssa.

Lähetä meille CV:si sekä hakemuskirje, jossa kerrot hieman itsestäsi sekä toiveistasi minkälaisiin työtehtäviin olisit kiinnostunut työllistymään. Avoimen hakemuksen pääset lähettämään osoitteessa: https://www.alten.fi/career/apply/

Lisätietoja:

Karoliina Lakkala
karoliina.lakkala@alten.fi
https://www.alten.fi/