Aitio logo

Harjoittelu Aitio Finlandin projektitiimissä

  • työtehtävän tyyppi: harjoittelu
  • sijainti: Jyväskylä
  • alkupvm: kevät 2021 / sopimuksen mukaan
  • hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • työtehtävän kesto: 5 kk / sopimuksen mukaan
  • koulutusala: ICT-alan opiskelijat

Hei sinä, opintojesi loppusuoralla oleva tulevaisuuden osaaja, etsitkö opintoihisi kuuluvaa harjoittelupaikkaa? Haemme nyt Aition projektitiimiin traineeta vahvistamaan kasvavaa joukkoamme. Traineena pääset haastamaan itseäsi ja kasvattamaan osaamistasi teknologioiden parissa, kannustavan työyhteisön ympäröimänä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin ja rennon työyhteisön, jossa pääset tutustumaan mielenkiintoisiin työtehtäviin ja osaksi mukavaa porukkaa. Tiimimme toteuttavat asiakaskohtaisia ohjelmistoja, joita ei kaupan hyllyltä saa. Helpotamme asiakkaidemme arkea tuottamalla helppokäyttöisiä ja heidän toiveita vastaavia laadukkaita ohjelmistoja. Hierarkiamme on matala ja päätöksenteko ketterää. Uutena tekijänä pääset mukaan pieneen 2-4 hengen tiimiin, jossa vallitsee itseohjautuvuus ja sisäinen yhteistyö toimii!

Pääteknologiamme ovat Java ja Spring. Käytössämme on myös mm. Angular, paikkatietoteknologiat ja Docker. Aiempi kokemus on eduksi, mutta harjoittelujakson aikana pääset perehtymään teknologioihin tarkemmin. Lisäksi kiinnostus mobiilisovelluksia tai pilvipalveluympäristöjä kohtaan on eduksi, sillä AWS on tänä päivänä luontainen osa arkeamme. Tärkeintä on asenne ja halu oppia!

Tuemme vahvasti jatkuvaa kehitystä ja oppimista sekä panostamme sisäiseen kulttuuriin – aitiolainen lajikokeilu innostaa kerran kuussa ja vuosittaisilla Labrapäivillä hypätään tutkimaan uutta. Työn tekeminen on joustavaa, käytössämme on liukuva työaika. Saat tueksi osaavat ja motivoituneet tiimikaverit, joiden avulla pääset vauhtiin. Harjoittelu on palkallinen. Tarjoamme myös asianmukaiset työvälineet ja teknologiat käyttöösi.

Aiempien harjoittelijoiden kokemuksia

“Heti ensimmäisistä päivistä lähtien oli selvää, että harjoittelijan ottamiseen oltiin valmistauduttu ja oppimista haluttiin tukea. Aloitus tuntui ketterältä ja pienkehityksen pariin päästiin jo ensimmäisellä viikolla. Harjoittelua varten suunniteltu opintopolku vei osaamista jatkuvasti eteenpäin siirtymällä pikkuhiljaa pienemmistä osioista suurempiin kokonaisuuksiin tarjoten samalla uutta opittavaa läpi harjoittelun. Tuotekehityksen parissa työskenteleminen antoi mielenkiintoista kokemusta ohjelmistokehityksestä kokonaisuutena, toimien osana tiimiä. Harjoitteluni jälkeen pääsin myös jatkamaan Aitiolla vakituisesti ohjelmistokehittäjän roolissa.”

-Mikko Martikainen

“Jos haluat haastaa itsesi ja osaamisesi Javan, AWS:n ja muiden teknologioiden parissa, tämä trainee-paikka on sinulle! Alussa tietysti jännitti, kun kaikki oli uutta ja kummallista. Työkaverit ovat hyviä tyyppejä ja minut otettiin todella hyvin mukaan porukkaan. Harkka-aikana otin suuren osaamisloikan käytetyistä pääteknologioista, joita olin käyttänyt aiemmin vain vähän koulussa. Harjoittelun aikana olen myös oppinut, miten ohjelmointi sujuu oikeasti työelämässä. Aitiolla on hyvä ja osaava tiimi, joiden taitoja voi vain ihailla. Hyvin menneen harjoittelun jälkeen toimin tänä päivänä Aition vakituisena työntekijänä.”

-Samuli Rukkila

“Teimme koulun kautta projektityötä Aitiolle ja innostuin sitä kautta hakemaan myös harjoitteluun. Projektityön kautta tuli fiilis, että täällä on mukavanoloinen porukka ja teknologiat vaikutti mielenkiintoiselle. Harjoittelujaksolla jokaiselle päivälle riitti uutta opittavaa, niin käytännöissä kuin teknologioissa. Myös tänä päivänä kehittyminen jatkuu ja tekeminen siinä samalla. Aitiolla on mahtavan hyvä porukka ja täällä pääsee mukavasti jokainen vaikuttamaan omaan tekemiseen.”

-Pasi Koskimies

Katso myös näiden linkkien takaa, mitä kehittäjämme ToniAleksi ja Sami kertovat arjesta Aitiolla. Tutustu myös JAMK:ssa opiskelleen Samulin tarinaan tästä

Hakeminen ja lisätiedot 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja mahdollinen koodiportfolio 28.2.2021 mennessä osoitteeseen: rekry@aitiofinland.com. Haastattelemme jo hakuaikana. Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mirka Hård, mirka.hard@aitiofinland.com tai p. 050 3263 329.

Aitio Finland Oy on suomalainen tietojärjestelmäratkaisuja toimittava ohjelmistotalo. Teemme vaativammatkin ohjelmistoratkaisut sujuvasti integraatioiden ja ylläpitopalveluiden kera. Olemme positiivisessa kasvussa ja meitä on nyt 25 henkeä. Työskentelemme yhdessä saman katon alla Jyväskylässä, mukavissa Innova 2:n tiloissa. Hae meille!