jamk.fi
1.2.2018 10:00 - 1.2.2018 14:00

Työpäivä | Pääkampus 1.2. #jamktyöpäivä

Opiskelija, tule bongaamaan työ-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja ja tapaamaan työnantajia. Pääkampuksen Työpäivässä 29 työnantajaa - katso sivuiltamme, ketkä ovat mukana!

Aika: 1.2.2018 10:00 - 1.2.2018 14:00
Paikka: JAMK, pääkampus Rajakatu 35, Jyväskylä
Tapahtuman tyyppi: Messut
Kieli: Englanti, Suomi

 

Rekrytapahtuma JAMKin opiskelijoille

Opiskelija, tule paikan päälle, ota tuore CV mukaasi ja bongaa parhaat kesätyö-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat!

29 yritystä - paikat täynnä!

Työnantajien ständit ovat Ravintola Radiksen ja D1-aulatilassa & Loungessa. Tilaan mahtuu 29 työnantajaa, ja paikat on nyt täytetty! Tilojen rajallisuuden vuoksi emme voi ottaa enempää työnantajia.

Toinen Työpäivä Dynamolla 31.1.

Toinen Työpäivä pidetään Dynamolla 31.1. Sekin on täynnä. Lue lisää ja katso mukana olevat 22 yritystä

Tutustu Dynamon Työpäivään. 

Työpäivässä mukana

Pääkampuksen tilaan voitiin ottaa 29 työnantajaa. Ohessa ilmoittautuneet.

Are Oy

Tavoitteemme on saada kontakteja potentiaaliseen työntekijäkaartiin ja mahdollisesti rekrytoida opiskelijoita harjoitteluun, tekniseksi piirtäjäksi, projektinhoitoon. Yrityksemme kattaa kiinteistön koko talotekniikan ja kaikki toimialat eli mahdollisuuksia on tarjolla, rakennus-, sähkö ja LVI-insinööreille, rakennusmestareille, automaatio- ja jäähdytyspuolen opiskelijoille. Tarjoamme myös kesätyöpaikkoja alan opiskelijoille.

Kurkista kulisseihin – Are Jyväskylä esittäytyy

Dextili

Hei tradenomiopiskelija, tule Dextili akatemia -polulle! Dextili Oy on taloushallintoalan asiantuntijayritys, joka on erikoistunut kiinteistö- ja rakennusalojen taloushallintoon. Olemme perustaneet syksyllä 2017 Dextili akatemian, joka on Dextilin sisäinen osaamisen kehittämisen yksikkö. Dextili tarjoaa tradenomiopiskelijoille akatemiapolun, voit suorittaa meillä projektiopinnot, työharjoittelun ja opinnäytetyön. Halutessasi voit suorittaa myös yksittäisen osion polusta. Dextili Oy työllistää opiskelijoita soveltuvuuden ja työllisyystilanteen mukaan. Tule kuulemaan lisää Dextili akatemia -polusta!

Growthsetters Oy

Haemme vakituiseen työsuhteeseen tai harjoittelijaksi ohjelmistokehittäjiä. Tarjoamme mahdollisuuden oppia ja kehittää taitoja rentojen ammattilaisten kanssa mielenkiintoisissa tuotekehityshankkeissa ja asiakasprojekteissa.

Elomatic oy

Elomatic tarjoaa kattavasti suunnittelu- ja konsultointipalveluita teollisuuden ja julkisen sektorin toimijoille. Perinteisen suunnittelupalveluiden lisäksi olemme kehittäneet digitaalisia työkaluja ja data-analyysipalveluita laitosten tehokkuuden parantamiseen. Haemme lähinnä insinööriopiskelijiota harjoitteluun kesäksi 2018. Harjoittelu toteutuu pääosin laitevalmistajille sekä energia- ja prosessiteollisuuden asiakkaille työskentelevillä osastoillamme. Haemme myös osaajia eri toimialueiden asiantuntija-/suunnittelutehtäviin. Katso avoimet työpaikat

Extremely Nice Job Oy

Etsimme ravintola-alan ammattilaisia tai loistavan asenteen omaavia työntekijöitä kevään ja kesän työntekijärekryihin. Parhaat kesäduunipaikat jaetaan nyt!

Etteplan

Etteplan on yli 2 800 asiantuntijan kehittyvä globaali insinööritalo, joka haluaa muuttaa maailmaa suunnittelulla. Uskomme, että tulevaisuuden tekniset haasteet edellyttävät erilaista, jäsennellympää ja fokusoituneempaa otetta. Meillä on syvällistä näkemystä eri aloilta, ja sovellamme uudenlaista ajattelua kolmella palvelualueella: suunnittelu, sulautetut järjestelmät ja IoT sekä tekninen dokumentointi. Meillä osaaminen on todella laaja-alaista ja henkilöstömme asiantuntemus ja palvelutuotteemme kattavat asiakkaiden tuotteiden koko elinkaaren. Tarjoamme sekä harjoittelu- että työpaikkoja opintojen loppuvaiheessa oleville opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Etsimme jatkuvasti osaajia mm. mekaniikka-, sähköautomaatio- ja laitossuunnitteluun sekä tekniseen dokumentointiin ja ohjelmistotestaukseen ja -kehitykseen. Tutustu työpaikkoihimme  

HT Laser Oy

Insinööriopiskelija: tervetuloa valmistavan teknologiateollisuuden näköalapaikalle HT Laserille työharjoittelun tai kesätöiden kautta. HT Laser on teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus erityisesti globaalin koneenrakennusteollisuuden tarpeisiin sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, koneistuksen, pintakäsittelyn ja tuotekehityksen palvelut. HT Laserilla on tuotantolaitos kuudella paikkakunnalla Suomessa (Keuruu, Kaarina, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli reilut 50 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 300 teknologiateollisuuden ammattilaista. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. Olemme osa Teiskonen-konsernia.

Voit katsoa videon myös täältä »

INNOtyöverkko osuuskunta

Tule luomaan oma työpaikkasi osuuskuntaan! Tee keikkahommia opiskelujesi aikana osuuskunnassa.

Jyväs Caravan

Olemme matkailuautoja, - vaunuja, henkilö- ja pakettiautoja sekä caravanalan tarvikkeita ja varaosia myyvä perheyritys. Etsimme aktiivisia ja oppimishaluisia nuoria kesätöihin ja mahdolliseen harjoitteluun tarvikemyynnin ja verkkokaupan asiakaspalveluun, ylläpitoon ja päivitykseen sekä logistiikan hoitoon. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua myymälässä sekä puhelimitse ja sähköpostitse. Myös automyynnin avustavissa tehtävissä sekä vuokraustoiminnassa kesätöitä tarjolla. Arvostamme asiakaspalvelua, reippautta sekä asennetta halua oppia uutta.Tarjoamme monipuoliset työtehtävät sekä mukavan 30 hengen työyhteisön. Myytävät tuotteet tulevat pääosin Ruotsista ja Saksasta, joten pääset myös tutustumaan kansainväliseen kauppaan, mutta työtehtävät eivät vaadi erityistä kielitaitoa. Lisätietoja: www.jyvascaravan.fi ja verkkokauppamme osoitteessa kauppa.jyvascaravan.fi.

Keskimaa

Haku osuuskauppa Keskimana kesätöihin on käynnissä: meillä on tarjolla myyjän, tarjoilijan, kokin ja liikennemyymätyöntekijän tehtäviä. Tule myös keskustelemaan kanssamme urapolkunäkymistä, kuten esim. S-päällikkövalmennuksesta, joka tähtää päälliköksi kaupan, ABC-liikennemyymäläalan tai majoitus- ja ravintola-alalle.

Lehto Group Oyj

Etsimme rakennusinsinöörejä, -mestareita, -arkkitehteja ja talotekniikkainsinöörejä. Meillä on Keski-Suomessa käynnissä lukuisia asuinkerrostalotyömaita, hoivakoteja, toimitiloja ja Lehto on juuri valittu Hippos2020-jatkoneuvotteluihin.

Metsä Group

Metsä Groupissa on tilaa monien eri alojen osaajille – koulutustaustasi voi olla esimerkiksi tekniikan, luonnonvara-alan, ICT-alan tai liiketalouden parista.
Palkkaamme kesäksi useita satoja kesätyöntekijöitä muun muassa tuotannon, kunnossapidon, logistiikan, laboratorion, asiakaspalvelun, tietohallinnon sekä myynnin ja markkinoinnin tehtäviin. Tehtäväaluekuvaukset sekä lisätietoja kesätyöhaustamme. Haku kesätyöpaikkoihimme päättyy 28.2.2018. Rekrytoimme myös määräaikaisia ja vakituisia työntekijöitä ympäri vuoden.

Tarjoamme haastavia ja monipuolisia työtehtäviä, turvallisen työympäristön sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Kesätyöt Metsä Groupilla antavat tilaisuuden tutustua metsäteollisuuteen alan eturivissä sekä nähdä alan tarjoamat moninaiset mahdollisuudet. Kesätöiden tärkeimpiin oppeihin kuuluu meillä se, että nuori oppii luottamaan itseensä haastavissakin tilanteissa.

Mipro

Mipro hakee eri alojen osaajia monipuolisiin tehtäviin Mikkeliin, Espooseen ja Ouluun. Erityisesti sähkö- ja automaatiotekniikka ja ohjelmointi ovat aloja, joille tarvitsemme jatkuvasti tekijöitä. Alaasi voi olla myös käyttöliittymäsuunnittelu, järjestelmien huolto ja ylläpito, projektinhallinta tai tuotehallinta. Haemme opintojen loppuvaiheessa olevia tai jo valmistuneita henkilöitä sekä kesätyöhön että vakituisiin työsuhteisiin. Lisäksi tarjoamme mahdollisuutta lopputyöntekoon. Ura Miprolla, lue lisää

Mipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Järjestelmiämme käytetään rautatie- ja metroliikenteen sekä teollisuusprosessien turvallisuuden hallinnassa ja vesi- ja energiahuollon prosessien ohjauksessa. Miprossa pääset tekemään oikeasti tärkeitä asioita – edistämään turvallista raideliikennettä ja vesi- ja energiahuoltoa.

Voit katsoa videon myös täältä »

N.C.D. Production

Etsimme N.C.D. Production Oy:n tiimiin harjoittelijoita kevääksi ja kesäksi, mahdollisesti kesätyöntekijöitä kesäksi sekä opinnäytetyön tekijöitä. Myös projektiopinnot ovat mahdollisia. N.C.D. Production on tapahtumatuotantoon erikoistunut yritys, jonka tuottamia festivaaleja ovat mm. Himos Juhannus, Suomipop festivaali, Kuopiorock sekä Iskelmä Festivaali. N.C.D. Production Oy tekee tiivistä yhteistyötä Enjoy Festival Oy:n kanssa.

Norian

NORIAN group on talous- ja palkkapalveluiden, digitalisaation sekä prosessirobotiikan kansainvälinen ja kansallinen suunnannäyttäjä. Meillä pääset tekemään ja kehittämään paitsi palveluita myös asiakkaidemme prosessirobotiikkaa ja digitalisaatiota nyt ja tulevaisuudessa! Yli 2000 erilaista asiakkuutta, dynaaminen tekemisen meininki, tutkitusti erinomainen yhteishenki, innostava johtaminen, parhaat etätyöjoustot, erittäin kilpailukyinen kokonaiskompensaatio sekä osaavat ja motivoituneet kollegamme kertovat osaamisen ja palveluliiketoiminnan kasvusta kansainvälisesti myös erityisesti Suomen markkinalla. NORIAN Suomen toiminnot tarjoavat monipuolisia kotimaisia ja kansainvälisiä uramahdollisuuksia taloushallinnon, palkka- ja matkahallinnon ammattilaisille, digitaalisen liiketoiminnan ja palveluprosessien kehittäjille, yrittäjämäisille myyntiin ja kasvuun suuntautuneille dynaamisille osaajille sekä erityisesti automaation ja robotiikan erityisosaajille ja koodareille. Tarvitsemme Sinua nyt taloushallinnon ulkoistuspalveluliiketoimintaan tuleva pääkirjanpitäjämme ja reskontranhoitajamme! Kysy tehtävistä lisää tai hae heti!

ProSolve Oy

Etsimme omatoimisia henkilöitä jotka ovat halukkaita toimimaan myös osana tiimiä. Tarjoamme työharjoittelupaikkoja ja opinnäytetyöntekijöitä ja tavoitteena on löytää yhteinen sävel työsuhdettakin ajatellen. Otathan yhteyttä jos olet halukas toimimaan monipuolisessa työyhteisössä ja haluat vaikuttaa oman työsi sisältöön.

Protacon Technologies

Haemme opintojen loppuvaiheessa olevia opiskelijoita työharjoitteluun ja opinnäytetyön suorittamiseen, valmistuvia henkilöitä automaatiojärjestelmä- ja sovellussuunnittelupuolen tehtäviin (DCS, PLC, Labview, Sähkö, Instrumentointi) sekä projektityöharjoittelijoita saamaan kokemusta aidosta projektityöskentelystä. Tarjoamme työharjoittelua ja opinnäytetyön suorittamista aidossa projektityöympäristössä. Työn suorittamista ammattilaisten ohjauksessa ja nykyaikaisin työvälinein. Valmistuvalle osaamista vastaavan työnkuvan ja palkan. Urakehitysmahdollisuuden ja toimimivan työyhteisön.

Voit katsoa videon myös täältä »

RD Velho

RD Velho on suunnittelutoimisto, joka tarjoaa tuotekehitys- ja suunnittelupalveluita teknologiateollisuuden alalla toimiville yrityksille. Olemme erikoistuneet sulautettujen järjestelmien tuotekehitykseen sekä teollisen internetin (IoT) ratkaisujen suunnitteluun. Tarjoamme ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden yhdistämällä muotoilun, mekaniikan, ohjelmistot ja elektroniikan. Visiomme on tuottaa kilpailukykyä teknologiateollisuudelle. Kehittämiemme toimintamallien tavoitteena on tuoda uusia näkökulmia, löytää innovaatioita ja säästökohteita ja sitä kautta kasvattaa asiakkaidemme tuloksellisuutta. Monivuotiseen kokemukseemme teknologia- ja tuotekehitysprojekteissa sekä asiakaspalvelutehtävissä viitaten, uskallamme todeta olevamme ”velhoja” alallamme.

Savutuvan Apaja

Savutuvan Apajalla on tarjolla monipuolisia tilausravintolan töitä restonomiopiskelijoille niin keittiössä kuin salissa. Liity tiimiimme ja pääset toteuttamaan vieraillemme unohtumattomia elämyksiä keskisuomalaisessa talonpoikaismiljöössä Päijänteen rannalla - menneen ajan hengessä, nykyaikaisin keinoin.

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia. Tarjoamme sinulle työmahdollisuuksia erityisesti logistiikan, teollisuuden, rakentamisen tehtävissä. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä.
Kesäksi meillä on rakennuksen, teollisuuden ja logistiikan aloilla tarjolla haalariharjoittelupaikoiksi soveltuvia tehtäviä sekä myös aloitteleville työnjohtajille sopivia tehtäviä.

StaffPoint

StaffPoint yhdistää vuosittain yli 15 000 ihmistä ja työpaikkaa. Tehtävämme on olla alamme suunnannäyttäjä ja tarjota entistäkin useammalle työpaikkoja ja mahdollisuuksia onnistua unelmien uralla. Rekrytointi on StaffPointilla verissä, ja olemmekin valtakunnallisesti merkittävä työllistäjä. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme takaavat työntekijöillemme valtakunnan parhaita työpaikkoja eri paikkakunnilla. Jyväskylässä haemme tekijöitä seuraaville toimialoille: horeca, kauppa, teollisuus, rakennus, logistiikka, toimisto, tapahtumat.

Suomen Brodeeraus Oy

Etsimme hyvän asenteen omaavia tulevaisuuden huippumyyjiä B-to-B myyntiin työ- sekä edustusvaatepuolelle. Tarjoamme nykyaikaiset myyntikanavat, selkeän prosessin sekä laadukkaat tuotteet.

Telia Finland Oyj

Me olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on pitkä historia Suomessa ja työllistämme pelkästään kotimaassamme yli 3 300 ihmistä ja välillisesti myös tuhansia muita. Osana kansainvälistä Telia Companya palvelumme ja uramahdollisuutemme ulottuvat pitkälle Suomen rajojen ulkopuolelle. Etsimme tulevaisuuden talentteja. Olipa taustasi sitten tilastotieteistä, ICT-alan opinnoista, kaupallisesta ympäristöstä tai teknisistä opinnoista, etsimme mitä luultavimmin sinua. Tarjoamme Yli 300 kesätyöpaikkaa, joka puolelta yritystämme ympäri Suomea aina 1. vuoden opiskelijan vaativuustasosta vastavalmistuneen tietotaitoon. Kesätyön pituus on tyypillisesti 4kk, mutta esimerkiksi viime kesän työntekijöistä jopa 35% jatkoi meillä kesän päätyttyä! 

Etsimme henkilöitä, joilla on draivia. Meille tärkeää on hyvä asenne ja kyky sekä halu oppia uutta ja tarttua tuumasta toimeen. Toimialamme muuttuu huimaa vauhtia ja me olemme matkalla luomassa digitaalista tulevaisuutta. Joustava ja aktiivinen tiimityöskentely, oma-aloitteisuus ja uteliaisuus ovat ainoastaan hyödyksi. Työympäristössämme puhallamme yhteen hiileen ja tarjoamme tukea ja apua sekä työkaluja ja menetelmiä aina henkilökohtaiseen kehittymiseenkin.

Katso avoimet työpaikat www.telia.fi/summer ja tutustu seuraavaan isoon mahdollisuuteesi. Mikäli haluat tietää enemmän Telian kesätöistä liity Facebook ryhmäämme Telian Kesäduunit. Kerromme ryhmässä myös hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. #telialainen #teliakesä #VKD18 telia.fi/career

Think Finland Oy

Etsimme henkilöitä ja ryhmiä työstämään hallinnoimiamme innovaatioita ja keksintöjä. Tarjoamme mahdollisuuden oppia käytännössä yrityksen toimintaa ja hankkia käytännön kokemusta. liiketoimminnasta. Hieno mahdollisuus soveltaa teoriaa käytännössä, onnistuessaan ammatiksi saakka!

UPM

​UPM palkkaa vuosittain noin tuhat kesätyöntekijää eri puolille Suomea. Keski-Suomessa toimipaikkojamme ovat mm. Jämsässä Jokilaakson paperitehtaat sekä Säynätsalon vaneritehdas. 95% viime kesän kesätyöntekijöistä suosittelee UPM:llä työskentelyä myös muille. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Versona Oy

Tarjoamme mahdollisuuden tulla tekemään matkailun tulevaa toimintamallia ja luonto- ja aktiviteettimatkailun innovaatiota. Etsimme opiskelijoita, jotka osaavat määrittää omat rajat ja tehtävät ja pystyvät tarvittaessa itsenäiseenkin työskentelyyn. Opiskelijat voivat osin olla mukana myös toteuttamassa luonto- ja matkailuaktiviteetteja sekä luonto- että markkinointitapahtumia. Harjoittelujen jälkeen yritys voi mahdollisesti tarjota myös työtä opiskelijoille joko palvelun tuottamisessa että myös markkinoinnissa sekä tulevaisuudessa myös palavelukonseptin rakentamisessa. Step-by-step ajattelulla saatat valmistumisen jälkeen olla tulevaisuuden huippu työpaikassa. Tuotteitamme ovat esimerkiksi luontoliikunta yrityksille, vrkistys- ja tyhytuotteet, yritysvalmennus luonnossa, retkiuinti- ja kansallispuistotuotteet.

VRT Finland

VRT Finlandilla tehdään näkymättömästä näkyvää yhdistäen huipputeknologia maailmanluokan osaamiseen. Mittausinsinöörimme kiertävät tarkastamassa vedenalaisia rakenteita ympäri Eurooppaa ja rakennusinsinöörimme hoitavat datan prosessoinnin ja tulosten raportoinnin kotoisassa toimistossamme Jyväskylässä. Ohjelmistokehittäjät tekevät omasta softastamme maailmassa ennennäkemätöntä. Markkinoinnin, viestinnän ja myynnin asiantuntijat puolestaan varmistavat, että tämä viesti leviää maailmalle ja kaikki haluavat myös kuulla lisää.

Meillä on mahdollisuuksia kaikkien yllämainittujen alojen osaajille. Tarjoamme kokoaikaisia työpaikkoja, harjoittelupaikkoja ja opinnäytetöiden aiheita. Tiimissämme on niin monenlaista persoonallisuutta, että sovit varmasti joukkoon!

Valmet Technologies

Oletko kiinnostunut oppimaan lisää peliteknologioiden hyödyntämisestä uudenaikaisissa tehtaiden automaatioratkaisuissa? Entä haluaisitko osallistua teollisen internetin kehitysprojekteihin? Ovatko yritysten vastuullisuus tai teknologiat uudistuvan energian hyödyntämiseksi lähellä sydäntäsi? Ehkä kiinnostuksen kohteenasi on jalkapallokentän kokoisten koneiden valmistaminen? Näitä ja monia muita kesätyömahdollisuuksia tarjoamme Suomessa tänäkin vuonna. Meillä on paljon kiinnostavia kesätyöpaikkoja tuotannon prosessien, asennuksen ja koneilla työstämisen parissa sekä suunnittelussa, tutkimuksessa, tuotekehityksessä ja useissa eri tukitoiminnoissa. Edellytykset: Tärkeintä on, että sinulla on vahva halu oppia uutta ja olet myös valmis jakamaan omia ideoitasi. Arvostamme myös kykyäsi tehdä yhteistyötä globaalissa työympäristössä. Joustavuus työtehtävien suhteen on usein eduksi.

Työpäivän lisäksi järjestämme tammikuussa Valmetin omat kesärekrymessut Tampereella, Järvenpäässä ja Jyväskylässä, joissa pääset tapaamaan Valmetin esimiehiä ja kuulemaan tarkemmin kesätyömahdollisuuksistamme. Seuraa Facebook-tapahtumaamme: Kesäksi 2018 Valmetille. #Kesäksi2018Valmetille

Voit katsoa videon myös täältä »

Woolman

Haemme vakituiseen työsuhteeseen tai harjoittelijaksi ohjelmistokehittäjiä.
Tarjoamme mahdollisuuden oppia ja kehittää taitoja rentojen ammattilaisten kanssa mielenkiintoisissa tuotekehityshankkeissa ja asiakasprojekteissa. Tutustu Woolmanin tiimiin, tarinaan ja asiakkaisiin! Matkan voit aloittaa rekrytointisivultamme career.woolman.io.

 

Voit katsoa videon myös täältä »

Lisätietoja

Suomi Leena

Markkinointisuunnittelija, Marketing Designer
Markkinointipalvelut, Marketing Services
Hallinto, Administration
+358405398873
Näytä lisää