11.2.2020 10:00 - 11.2.2020 14:00

Työpäivä pääkampuksella 11.2.

Suosittu Työpäivä tulee taas! Työnantaja, tule kertomaan mahdollisuuksistanne! Opiskelija, tule bongaamaan työ-, opinnäytetyö- ja harjoittelupaikkoja ja tapaamaan työnantajia.

Aika: 11.2.2020 10:00 - 11.2.2020 14:00
Paikka: JAMK, pääkampus Rajakatu 35, Jyväskylä
Tapahtuman tyyppi: Messut
Kieli: Englanti, Suomi

Rekrytapahtuma JAMKin opiskelijoille

Opiskelija, tule paikan päälle, ota tuore CV mukaasi ja bongaa parhaat kesätyö-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat!

Muista myös JAMKOn Etkot!

29 yritystä mahtuu mukaan

Tilaisuus on täynnä! Tervetuloa tapahtumaan!

 

Toinen Työpäivä Dynamolla 12.2.

Tutustu Dynamon Työpäivään. 

Ilmoittautuneet työnantajat

Pääkampuksen tapahtumaan mahtuu yhteensä 29 yritystä. 

Aallon Jyväskylä Oy

Aallon Jyväskylä Oy (ent. Dextili Oy) on osa Aallon Group -konsernia, joka on yksi taloushallintoalan suurimmista toimijoista Suomessa. Meitä on noin 240 henkeä 11 paikkakunnalla. Olemme uusi yhtiö, jonka toiminnan juuret kantautuvat kuitenkin pitkälle kotimaisen taloushallinnon historiaan. Toimimme perheyhtiöissä opittujen ja vaalittujen parhaiden käytäntöjen pohjalta. Toiminnassamme korostuvat henkilökohtaisuus, paikallisuus, asiakkaasta huolehtiminen ja asiantunteva palvelu. Hyvään asiakaspalveluun ja korkeaan laatuun tähtäävän toimintamme keskeisin tekijä on tyytyväinen ja osaava henkilöstö.

Aallon Jyväskylä Oy on kiinteistö- ja rakennusalalle erikoistunut taloushallintokeskus. Erityisosaamistamme ovat asunto- ja kiinteistöyhtiöiden sekä rakennusliikkeiden taloushallintoon liittyvät tehtäväkokonaisuudet. Työllistämme tällä hetkellä noin 60 henkilöä ja haluamme kasvaa edelleen. Toimintamme jakaantuu viiteen palveluyksikköön: asiakasvastuu, kirjanpito, myyntireskontra, palkanlaskenta ja vastaanotto.

Olemme tehneet erittäin aktiivista oppilaitosyhteystyötä JAMK:n kanssa jo usean vuoden ajan. Tarjoamme opiskelijoille harjoittelupaikkoja sekä projekti- ja opinnäytetyön aiheita.

UPM

Biometsäteollisuuden edelläkävijänä rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta kuudella liiketoiminta-alueella. Toimintaamme ohjaavat yhteiset arvomme: luota ja ole luotettava, tuloksia yhdessä ja uusiudu rohkeasti.

Valmet Technologies Oy

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimimme! www.valmet.com/careers

Twitter.com/valmetglobal

Instagram.com/valmetglobal

Eilakaisla Oy

Eilakaislalla rekrytoimme ja vuokraamme ammattitaitoista henkilökuntaa sekä vakituisiin, että määräaikaisiin työsuhteisiin. Aloita työpaikan hakeminen kertomalla itsestäsi ja osaamisestasi luomalla ensin profiili Kaislanet-palveluumme.

Avoimet työpaikkamme ovat pääasiassa seuraavilta toimialueilta: toimisto- ja asiakaspalvelu, vakuutus ja rahoitus, myynti ja markkinointi, IT, henkilöstö- ja taloushallinto sekä teollisuus ja logistiikka.

Etteplan

Etteplan on yli 3400 asiantuntijan kehittyvä globaali insinööritalo, joka haluaa muuttaa maailmaa suunnittelulla. Uskomme, että tulevaisuuden tekniset haasteet edellyttävät erilaista, jäsennellympää ja fokusoituneempaa otetta.Meillä on syvällistä näkemystä eri aloilta, ja sovellamme uudenlaista ajattelua kolmella palvelualueella: suunnittelu, sulautetut järjestelmät ja IoT sekä tekninen dokumentointi. Henkilöstömme asiantuntemus ja palvelutuotteemme kattavat asiakkaiden tuotteiden koko elinkaaren.

 

Nodeon Finland Oy

Nodeon Finland Oy on ketterä ja kasvuhakuinen teknologiatoimittaja,  joka on erityisesti keskittynyt teknologiaratkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen kriittisen infrastruktuurin ympäristöissä.

Autamme asiakkaitamme järjestelmien älykkyyden ja automaation lisäämisessä sekä tiedonkeruussa järjestelmien toiminnan kaikissa eri vaiheissa.

 

Lidl

Lidlille tärkeimpiä ovat ihmiset, rohkeus ja vastuu. Haluamme olla kaupan alan iloisin ja inspiroivin työpaikka, joka toimii maailmassa rohkeasti ja kantaa vastuuta ihmisistä ja yhteiskunnasta. Työntekijät ovat tärkeintä, mitä meillä on. Me olemme työpaikka yli 5 000 lidliläiselle ympäri Suomen. He työskentelevät yli 180 myymälässämme, kolmessa jakelukeskuksessamme ja pääkonttorillamme.

Kurkkaa avoimet työpaikkamme osoitteessa https://tyopaikat.lidl.fi ja tule mukaan joukkoon!

https://twitter.com/lidlsuomi

https://www.instagram.com/lidlsuomi

Savutuvan Apaja

Savutuvan Apaja

Haluatko olla mukana tekemässä unohtumattomia elämyksiä tilausravintolassa Päijänteen rannalla? Meillä pääset mukaan luomaan uutta. Kokkaa itsesi ihmisten sydämiin Apajan keittiössä. Anna persoonasi hurmata asiakaspalvelussa. Jos sinussa on seuraava etsimämme ripaus ainutlaatuiseen työporukkaamme, ainutlaatuisessa paikassa, tule tapaamaan meitä ständillemme. Me ollaan tehty paljon mutta vielä ei ole valmista - nyt alkaa sinun vuorosi!"

Katso tunnelmia Savutuvan instagram-sivuilta!

 

ALTEN Finland

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja.
Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa 25:ssä eri maassa.  Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

 

Palvelualojen ammattiliitto

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto joka neuvottelee palvelualoille työehtosopimukset ja valvoo jäsentensä etuja työpaikoilla.

PAMiin kuuluu noin 220 000 jäsentä jotka työskentelevät vähittäiskaupassa, matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluissa, kiinteistöpalveluissa sekä vartiointialalla.

 

Keski-Suomen Betonirakenne Oy

Keski-Suomen Betonirakenne Oy:n erikoisalaa ovat paikalla valetut betonirakenteet mm. liike- ja julkisrakennuksiin, pysäköintihalleihin, teollisuuteen ja tuulivoimaloihin.

Toimintaperiaatteenamme on toimia vastuullisena ja luotettavana rakentajana ja vähentää osaltamme ympäristökuormitusta järkevillä valinnoilla. Haluamme olla yksi alamme parhaista rakentajista arvojamme kunnioittaen.

 

 

Staffpoint Oy

Mitä Sinä odotat työelämältä?Että löydät jotakin, eikö totta. Löydät tekemistä. Tulonlähteen. Merkityksen. Suunnan. Parhaat puolesi. Ratkaisun. Yhteisön. Osaat! Kasvat! Menestyt! Lue lisää: Staffpoint. 

Metsä Group

Metsä Groupissa tehdään kasvavaa, tulevaisuuden liiketoimintaa! Keskitämme pitkän linjan puu- ja kuituosaamisemme niihin tuotteisiin, joissa kuulumme toimialan kirkkaaseen kärkeen. Tarjoamme monipuolisia ja haastavia kesätöitä eri puolilla Suomea, turvallisen työympäristön sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen. Hae Metsän kesätyöpaikkoja 28.2.2020 mennessä.

Twitter @metsagroup

 

 

WorkPower Oy

Tuleva työpaikkasi saattaa olla lähempänä kuin luuletkaan! Meillä on töitä tarjolla osa- ja kokoaikaisesti työntekijän oman elämäntilanteen mukaan. Olisiko yksi niistä sinulle?

WorkPower tarjoaa työntekijöille monipuolisia työtehtäviä asiakasyrityksissämme eri teollisuuden aloilta, rakennusalalta, palvelualoilta ja logistiikassa.  Voit olla vasta aloitteleva tai ammattilainen, työtä on tarjolla eri tasoisille tekijöille. Tarjoamme myös loistavan tilaisuuden verkostoitua alan ammattilaisten kanssa.

Kurkkaa heti www.workpower.fi (www.workpower.fi) ja liity energiseen joukkoomme!

https://twitter.com/WorkPowerOy

https://www.instagram.com/workpoweryhtiot/

Voit katsoa videon myös täältä »

Academic work

Academic Work on pohjoismaiden suurin nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstöpalvelualan yritys, joka tarjoaa työpaikkoja opiskelijoille ja valmistuneille. Me olemme Home of the Young Professionals - me haluamme toimia urapartnerinasi, auttaa sinua kasvamaan ja löytää uusia haasteita. Kauttamme löydät töitä erityisesti kaupalliselta, tekniikan ja IT:n alalta aina osa-aikatehtävistä vakituisiin työpaikkoihin.

Kesko

 

Kesko tarjoaa monipuolisia työtehtäviä kaupan alan tehtävissä. Meillä pääsee työskentelemään asiantuntijatehtäviin toimistolle tai vaikkapa tukkutyöntekijäksi tukkuun. Töitä pystyy tekemään joustavasti myös opiskelujen ohella.

 

 

Solteq oyj

Solteq on pohjoismainen IT-palveluiden ja ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, joka on erikoistunut liiketoiminnan digitalisaatioon sekä toimialakohtaisiin ohjelmistoihin. www.solteq.com

Insta Solteqram

Accountor

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ulkoistuspalveluihin sekä ICT-ratkaisuihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on 2 500 ammattilaista 7 maassa. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään.

 

Ework Group Finland Oy

Olemme Pohjois-Euroopan markkinoiden johtava riippumaton konsulttien välityskumppani tietotekniikan, teknologian ja projektinhallinnan aloilla. www.ework.fi

Lassila & Tikanoja

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit, kiinteistöt ja tehtaat mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme säilyttämään kiinteistöjen ja materiaalien arvon sekä säästämään ympäristöä. Teemme tämän tarjoamalla vastuullisia ja kestäviä palveluratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea. Tarjoamme mielenkiintoisia mahdollisuuksia tulla mukaan kiertotalouden käytännöntekijäksi. Tarjolla on niin kesätyö-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja kuin myös mahdollisuuksia lisätienesteihin opiskelujen ohessa! #huomisellatöissä #ihantikkana

 

Northbound

Northbound on jyväskyläläinen 15 henkeä työllistävä b2b-myynnin kentällä toimiva start-up. Tarjoamme asiakkaillemme tukea myyntiputken alkupäähän - tehden asiakkaan puolesta prospektointia ja ensikontaktointia sähköpostitse. Olemme saaneet aiemmin JAMKilta hyviä lisäyksiä tiimiimme ja useampi onkin työllistynyt harjoittelun jälkeen vakituiseen työsuhteeseen. Mikäli sinua kiinnostaa timanttinen työporukka, työskentely kovan kasvun keskellä ja b2b-maailmasta oppiminen, niin tule pyörähtämään meidän ständillä JAMK-työpäivällä!

 

Dinex

Dinex Finland Oy on globaali ajoneuvoteollisuuden päästöjärjestelmien sekä katalysaattoreiden valmistaja. Yhtiömme kehittää ja valmistaa katalysaattoreita sekä niiden kemiallisia pinnoitteita raskaan kaluston ajoneuvoihin sekä teollisiin sovelluksiin. Dinexillä olet luomassa ratkaisuja puhtaampaan tulevaisuuteen!

 

Future Savo

Future Savo -hanke välittää tietoa Pohjois-Savon alueen avoimista työpaikoista. Työn lisäksi alueella on monipuoliset mahdollisuudet harrastamiseen ja olemisenvapautta. -Hei rakas! Muutetaanko Savoon?

 

Betamet

Betamet konsernin tuottaa teollisuuteen kokonaisvaltaisia koneasennus-, putkisto-, modernisointi-, muutostyö-, kunnossapito- ja konepajapalveluita laadusta, ympäristöystävällisyydestä ja turvallisuudesta tinkimättä. Betamet rakentaa kumppanuuksia toimiakseen asiakkaiden tarvitsemissa kokonaistoimituksissa merkittävänä toimijana tai asiakkuuden ja projektin omistajana.

Betametillä on jatkuvastri tarpeita rekrytoida osaajia toteuttamaan ja kehittämään toimintoja.

Zaibatsu

Zaibatsu is a Finland-based game developer that aspires to become one of the greats by working with others.

Our strategy is to go out into the world and help publishers make good games.

 

Solarigo Systems Oy

Solarigo Systems Oy on aurinkosähkön ammattilainen, joka tarjoaa asiakkailleen puhdasta, uusiutuvaa aurinkosähköä paikan päällä tuotettuna kilpailukykyiseen hintaan. Toimintamme on alkanut syksyllä 2015 ja olemme tällä hetkellä Suomen suurin aurinkosähkön myyjä. Solarigo Systems Oy on Lumme Energian tytäryhtiö ja kuuluu Suur-Savon Sähkö -konserniin. Asiakkainamme on tunnettuja suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä eri aloilta. Rekrytoimme aktiivisesti uusia tekijöitä asennuksiin ja projektinhallinnan tehtäviin. Olisitko sinä uusi tekijä tiimiimme? 

Istekki

Istekki on täysin suomalainen kasvava ja kehittyvä noin 600 työntekijän informaatio- sekä terveyden- ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio, joka tunnetaan valtakunnallisesti muun muassa vahvana SOTE-organisaatioiden toimijana. Istekki perustettiin vuonna 2009, jonka jälkeen yritys on kasvanut kiihtyvällä tahdilla. Istekin visiona on olla tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja Suomessa. Istekki tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia yrityksellä on jo yli 40. Istekki tarjoaa asiakasomistajilleen räätälöityjä palveluita ja ratkaisuja käyttäjien tarpeiden ehdoilla, tietohallinnon päivittäistä toimintaa helpottaviksi ja asiakasomistajien strategiaa tukeviksi. Istekin pääkonttori sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi yrityksellä on toimipisteet myös Tampereella ja Jyväskylässä. Tehtävämme on pitää huolta, auttaa menestymään ja rakentamaan uutta digitaalista huomista yhdessä.

NRC Group Finland

NRC Group Finland on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista raideinfran kunnossapitäjistä. Tarjoamme kesätyömahdollisuuksia rakennus-, infra- ja sähköalan opiskelijoille ympäri Suomen.

 

Barona

Barona on pohjoismainen henkilöstöalan yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle ja haluamme auttaa sinuakin rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tarjoamme innostavia työmahdollisuuksia Suomessa ja kansainvälisesti. Meillä voi tehdä töitä hetken tai viipyä vuosia. Voit työllistyä suoraan meille tai kiinnostaviin asiakasyrityksiimme, ja tuemme sinua urasi eri käänteissä. Toimintaamme ohjaa rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen. Yli 700 asiantuntijan ja HR-ammattilaisen voimin toimimme kansainvälisesti 10 maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla.

 

CTS Engtec

CTS Engtec on yksi Suomen johtavia investointeihin teknisiä suunnittelu- ja konsultointipalveluja tarjoavia yhtiöitä.

Meidän yli 150 ammattilaista edustavat omien alojensa huippua vaativissa asiantuntijatehtävissä. Henkilöstömme ammattitaito on ollut eri teollisuudenaloja edustavien asiakkaidemme käytössä jo 50 vuotta.

Liveto

Rakastatko tapahtumia ja omaat mahtavan asenteen? Hae Livetolle harjoitteluun!

Liveto on jyväskyläläinen tapahtuma-alalla toimiva kasvuyritys, jonka tavoitteena on mullistaa tapahtumamyynti globaalilla tasolla. Liveton asiakkaisiin kuuluvat lukuisat eri tapahtumat, venuet sekä artistit monessa eri kategoriassa. Tarjoamme tapahtumajärjestäjille täysin uudenlaisen ratkaisun tapahtumamyyntiin sekä parhaan ja henkilökohtaisen asiakaskokemuksen. Liveto on tähän asti työllistänyt jo kymmenen jamkilaista, ja nyt myös sinulla on mahdollisuus tulla osaksi tiimiämme, sillä haemme harjoittelijaa Customer Success tiimiimme! Liveton toimistot sijaitsevat Nisulankadun Startup-leipomolla lähellä Jyväskylän keskustaa.

Katso kaikki paikat täältä!

Elomatic

Elomatic on noin tuhat henkilöä työllistävä perheyritys, joka tarjoaa konsultointi-, suunnittelu-, tuotekehitys- ja projektinhallintapalveluita sekä tuotteita ja kokonaisratkaisuja teollisuusyrityksille sekä julkisen sektorin organisaatioille. Työllämme on aina tarkoitus. Elomaticissa työlläsi on tarkoitus.  Ympäristön ja ihmisten hyvinvointi on meille tärkeää – vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat työmme kulmakiviä. Tutustu meihin työnantajana ja hae mukaan

 

Paytrail

Paytrail on Suomen johtava sähköisten maksupalveluiden tarjoaja, jolla on viranomaisten myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Teemme yhteistyötä pankkien, muiden rahoitusalan toimijoiden sekä ohjelmistopalveluyritysten kanssa mahdollistaen entistä tehokkaamman ja helpomman maksuliikenteen verkossa. Olemme osa pohjoismaista Nets-konsernia. Toimistomme sijaitsee Jyväskylän Lutakossa.

Mikäli olet kiinnostunut verkkokaupasta ja digitaalisesta kaupankäynnistä, nämä harjoittelut ovat loistava näköalapaikka alaan perehtymiseen.

Tarjoamme harjoittelijoillemme mahdollisuuden päästä osaksi pinkkiä perhettämme ja tutustumaan mielenkiintoisiin työtehtäviin.

Takaamme parhaat mahdolliset työkaverit, loistavan tiimihengen, hyvät työkalut, aamupuurot, välipalat ja monia muita etuja. Olemme mukana Työpäivä-tapahtumassa, joten tule ständillemme kyselemään ja kuulemaan lisää näihin harjoittelupaikkoihin liittyen.

 

Lisätietoja

Pihkasalo Katja

Pihkasalo Katja

Tietopalvelusihteeri, Information Services Secretary
Kirjasto, Library
Hallinto, Administration
+358505972411
Näytä lisää
Hietalahti Pauliina

Hietalahti Pauliina

Markkinointisuunnittelija, Marketing Designer
Markkinointipalvelut, Marketing Services
Hallinto, Administration
+358504338011
Näytä lisää
Asiakaslupaus:
Markkinointia ja viestintää hyvinvointiyksikössä.
Toimialakokemus:
markkinointi, viestintä