jamk.fi
11.2.2020 10:00 - 11.2.2020 14:00

Työpäivä pääkampuksella 11.2.

Suosittu Työpäivä tulee taas! Työnantaja, tule kertomaan mahdollisuuksistanne! Opiskelija, tule bongaamaan työ-, opinnäytetyö- ja harjoittelupaikkoja ja tapaamaan työnantajia.

Aika: 11.2.2020 10:00 - 11.2.2020 14:00
Paikka: JAMK, pääkampus Rajakatu 35, Jyväskylä
Tapahtuman tyyppi: Messut
Kieli: Englanti, Suomi

Rekrytapahtuma JAMKin opiskelijoille

Opiskelija, tule paikan päälle, ota tuore CV mukaasi ja bongaa parhaat kesätyö-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat!

29 yritystä mahtuu mukaan

Työnantajien ständit ovat pääkampuksella- mukaan mahtuu noin 29 työnantajaa.

Ilmoittautuminen avataan pian!

Toinen Työpäivä Dynamolla 12.2.

Toinen Työpäivä pidetään Dynamolla 13.2.

Tutustu Dynamon Työpäivään. 

Ilmoittautuneet työnantajat

Viime vuonna mukana olivat seuraavat yritykset. Pääkampuksen tapahtumaan mahtuu yhteensä 29 yritystä. 

Alten Finland

ALTEN Finland on osa ALTENia. ALTEN on yksi Euroopan johtavista suunnittelutoimistoista, joka työllistää yli 28 000 ihmistä 21 maassa. ALTEN Finlandin edeltäjä ALTE Oy perustettiin Raahessa vuonna 1969. ALTEN Finlandin palveluksessa työskentelee nykyään lähes 500 asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla: Espoossa, Hyvinkäällä, Jyväskylässä, Lahdessa, Kotkassa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Paimiossa, Raahessa, Kokkolassa ja Oulussa.

Ammattitaitoiset asiantuntijamme tarjoavat laaja-alaisia suunnittelupalveluita koko maassa useilla eri toimialoilla:
- Prosessi- ja energiateollisuus
- Teollisuuden ICT
- Talotekniikka
- Teknologiateollisuus
- Sähkönsiirto & -jakelu
- Dokumentointipalvelut
- Life Science

Dextili

Etsimme motivoituneita ja iloisen asenteen omaavia opiskelijoita Dextili Akatemian opiskelupolulle. Voit suorittaa meillä koko polun: projektiopinnot, työharjoittelun ja opinnäytetyön tai sitten vain jonkun edellä mainituista. Tulethan käymään ständillämme JAMK Työpäivässä 12.2.2019, niin kerromme lisää tarjoamistamme mahdollisuuksista.

Dextili Oy on osa Aallon Group konsernia, joka on yksi alan suurimmista toimijoista Suomessa. Dextili Oy on kiinteistö- ja rakennusalalle erikoistunut taloushallintokeskus. Erityisosaamistamme ovat asunto- ja kiinteistöyhtiöiden sekä rakennusliikkeiden taloushallintoon liittyvät tehtäväkokonaisuudet. Dextilin toimistot sijaitsevat neljällä eri paikkakunnalla (Pihtipudas, Pyhäsalmi, Saarijärvi, Jyväskylä). Toimintamme jakaantuu neljään palveluyksikköön: asiakasvastuu, kirjanpito, myyntireskontra ja palkanlaskenta. Tarjoamme harjoittelupaikkoja sekä projektiopintoja ja opinnäytetöitä kaikista yksiköistämme.

Eilakaisla Oy

Työpaikkoja urasi jokaiseen vaiheeseen!

Rekrytoimme ja vuokraamme ammattitaitoista henkilökuntaa sekä vakituisiin työsuhteisiin että määräaikaisiin työsuhteisiin. Aloita työpaikan hakeminen kertomalla itsestäsi ja osaamisestasi luomalla ensin profiili Kaislanet-palveluumme.

Avoimet työpaikkamme ovat pääasiassa seuraavilta toimialueilta:
+ toimisto- ja asiakaspalvelu
+ vakuutus ja rahoitus
+ myynti ja markkinointi
+ IT, henkilöstö- ja taloushallinto
+ teollisuus ja logistiikka
+ farmasia

ENJOY

Extremely Nice Job Oy eli ENJOY välittää hotelli- ja ravintola-alan ammattilaisia ympäri maan. Halusit sitten työllistyä kaupungin sykkeessä ympäri vuoden, Lapin hiihtokeskuksien kiireessä talvisin tai kesän kauneimmissa lomakohteissa Suomen suvessa, meillä on sinulle töitä.

Työllistämme muun muassa sali- ja baaritarjoilijoita sekä kokkeja aina aloittelevista tulevaisuuden lupauksista rautaisiin ammattilaisiin ja pitkän linjan konkareihin.

Enjoy tunnetaan ammattilaisista ja tärkein voimavaramme ovat asenteeltaan timanttiset tekijät. Siksi vaalimme ja pidämme erityisen hyvää huolta omistamme.

Haluatko urallesi yhteistyökumppanin, joka tukee, valmentaa ja huolehtii sekä etsii juuri sinulle ja sinun tarpeisiin sopivan työpaikan?

Etteplan

Etteplan on yli 3.000 asiantuntijan kehittyvä globaali insinööritalo, joka haluaa muuttaa maailmaa suunnittelulla. Uskomme, että tulevaisuuden tekniset haasteet edellyttävät erilaista, jäsennellympää ja fokusoituneempaa otetta.

Meillä on syvällistä näkemystä eri aloilta, ja sovellamme uudenlaista ajattelua kolmella palvelualueella: suunnittelu, sulautetut järjestelmät ja IoT sekä tekninen dokumentointi. Henkilöstömme asiantuntemus ja palvelutuotteemme kattavat asiakkaiden tuotteiden koko elinkaaren.

Meillä on yli 50 toimipistettä Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa, joten toimintamme on aidosti globaalia. Virtuaaliset asiantuntijatiimimme tarjoavat monia mahdollisuuksia niille, jotka suhtautuvat intohimoisesti uuden oppimiseen ja tiedonjakamiseen. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä. Katsotaan, miten voimme yhdessä tehdä suunnittelutyötä erilaisella ja uudella tavalla.

Finnacta Oy

Etsimme jatkuvasti joukkoomme lisää myynnillisiä henkilöitä. Ei tarvitse olla aiempaa kokemusta alalta tai koulusta, tärkeintä on haluaa oppi ja asenne on sen mukainen. Sinun ei tarvitse olla luonteeltasi myyjä, vaan sinulla on halu ja tahto löytää asiakkaalle oikea tuote ja myös kertoa se hänelle, että miksi tuote on asiakkaale sopiva, eli miksi hänen kannattaa se ostaa.

Jokaisen valitun koulutamme oman laadukkaan Finnacta Business Academyn mukaan, jonka suorittavat saavat myös erillisen koulutustodistuksen.
Tarjoamme myös kaikki nykypäivän huipputyökalut ja puitteet menestymisen mahdollistamiseksi sekä jatkuvan osaamisen kehittämisen, niin huippukouluttajien kuin myynninammatilaisten avulla.

Finnacta Oy on vahvasti kasvava, menestyvä (Kauppalehden menestyjä 2017), monipuolinen markkinointitalo. Olemme alan nopeimmin kasvavia yrityksiä koko Euroopan mittakaavassa. Finnacta kuuluu asiakassuoramarkkinointiliitoon (asml) sekä yrityksellä on AAA-luottoluokitus.

Voit työskennellä oman aikataulusi mukaan 15-40 tuntia viikossa erittäin joustavin ajoin.

FlowHouse

FlowHouse auttaa asiakkaitaan kehittämään matkailumarkkinointiaan digitaalisissa ympäristöissä. Parannamme Suomen matkailun, matkailualueiden ja – yritysten kilpailukykyä strategisella suunnittelulla,
digitaalisella matkailumarkkinoinnilla ja osaamisen kehittämisellä.

Haemme matkailualan tuntevia osaajia asiantuntijatöidemme toteutuksen tueksi.

Työtehtävät voivat koostua matkailun digitalisaatioon liittyvistä tausta- ja selvitystöistä, matkailupalveluiden tuotteistamiseen liittyvistä tehtävistä sekä matkailun digitaalisten markkinointi- ja myyntikanavien hallinnasta.

Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, matkailun toimialan tuntemusta ja ymmärrystä digitalisaation merkityksestä toimialalla sekä hyvää kirjallista ilmaisua.

www.flowhouse.fi, @flowhouse, #visitflowhouse

HT Laser

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, koneistuksen, kokoonpanon, pintakäsittelyn ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli lähes 60 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.

www.htlaser.fi

Jyväs-Caravan

Jyväs-Caravan on yksi Suomen vanhimpia caravan-liikkeitä. Luotettavaa kauppaa on tehty jo yli 40 vuotta ja työllistämme tällä hetkellä 28 alan ammattilaista. Varastossamme on jatkuvasti 150–200 ajoneuvon valikoima. Olemme myös aktiivisesti mukana alan messuilla sekä kotimaassa että ulkomailla.

Jyväs-Caravan Oy:ssä on tarjolla kesätyöpaikkoja liittyen verkkokauppamme kehitykseen, päivitykseen, ylläpitoon sekä myymälämme tuotteiden esillelaittoon sekä logistiikkaan, varastointiin, inventaarioihin ja hyllypaikkojen merkitsemisen liittyviin tehtäviin.

Myös kiinnostuksen mukaan mahdollisuus osallistua automyynnin aputehtäviin ja vuokraukseen (valokuvaukset, nettiin syötöt, katsastuskäytöt, pesut).

Harjoittelu/kesätyöt sopivat liiketalouden/logistiikan, tai osin myös IT-alan ja kansainvälisen kaupan opiskelijoille. Laita vapaamuotoinen hakemuksesi 12.2.2019 mennessä sähköpostilla mikko.kayhko(at)jyvascaravan.fi.

Jyväskylä Entrepreneurship Society ry

JES eli Jyväskylä Entrepreneurship Society on yrittäjähenkinen yhteisö opiskelijoilta opiskelijoille. Tarjoamme muun muassa puhujatapahtumia, workshopeja, inspiraatiota ja mahdollisuuksia. Olemme osa Suomen laajuista ES-järjestöjen verkostoa, jonka toimijat levittävät yrittäjyyden ilosanomaa omissa kaupungeissaan.

Toimintamme on avointa kaikille opiskelijoille alasta riippumatta. Sinun ei tarvitse olla yrittäjä, et tarvitse liikeideaa, eikä sinun tarvitse edes haluta yrittäjäksi osallistuaksesi toimintaamme. Riittää, että olet avoin uusille ajatuksille, ideoille ja kokemuksille. Järjestämme Jyväskylässä säännöllisesti asiatapahtumia, jotka ovat aina ilmaisia ja avoimia kaikille opiskelijoille haalareiden väriä katsomatta.

Toivotamme tervetulleeksi kaikki kiinnostuneet!

Jyväskylän kaupunki

Me Jyväskylän kaupungilla teemme työtä alueen asukkaiden hyvinvoinnin ja palvelujen takaamiseksi – haluamme, että Jyväskylä on paras paikka asua, oppia ja tehdä työtä!

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi meitä on 7000 ammattilaista työskentelemässä 400 eri ammattinimikkeellä ja olemmekin Keski-Suomen alueen suurin työnantaja. Vuonna 2018 meille haettiin tekijöitä yhteensä 1500 eri tehtävään. Meillä työskentelymahdollisuudet ovatkin mitä monipuolisimmat ja rekrytoimme eri alojen ammattilaisia insinööreistä sairaanhoitajiin ja restonomeista sosionomeihin.

Kesätyöhakumme käynnistyy 22.1. ja kesäsijaisuudet hoitoalalle ovat jo haussa. Tule moikkaamaan meitä pääkampukselle ja Dynamoon!

Metsä Group

Metsä Group on vastuullisen biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Koko puun arvoketjun kattavan liiketoimintamme ytimessä ovat puunhankinta ja metsäpalvelut, puutuotteet, sellu, kartonki sekä pehmo- ja ruoanlaittopaperit.

Metsä Groupissa on tilaa monien eri alojen osaajille – koulutustaustasi voi olla esimerkiksi tekniikan, tuotannon, talouden, tietohallinnon, myynnin tai markkinoinnin parista. Palkkaamme kesäksi useita satoja kesätyöntekijöitä. Rekrytoimme myös määräaikaisia ja vakituisia työntekijöitä ympäri vuoden.

Tehtäväaluekuvaukset sekä lisätietoja kesätyöhaustamme löytyy verkkosivultamme: www.metsagroup.com/kesatyot. Haku kesätyöpaikkoihimme päättyy 28.2.2019.

Tarjoamme haastavia ja monipuolisia työtehtäviä, turvallisen työympäristön sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Kesätyöt Metsä Groupilla antavat tilaisuuden tutustua metsäteollisuuteen alan eturivissä sekä nähdä alan tarjoamat moninaiset mahdollisuudet. Kesätöiden tärkeimpiin oppeihin kuuluu meillä se, että nuori oppii luottamaan itseensä haastavissakin tilanteissa.

Mipro Oy

Mipro on vahvasti kasvava ja kansainvälistyvä yritys. Haemme tulevaisuuden ammattilaisia ja eri alojen osaajia monipuolisiin tehtäviin Mikkeliin, Espooseen, Ouluun ja Tallinnaan. Erityisesti sähkö- ja automaatiotekniikka ja ohjelmointi ovat aloja, joille tarvitsemme jatkuvasti tekijöitä. Alaasi voi olla myös käyttöliittymäsuunnittelu, järjestelmien huolto ja ylläpito tai projektinhallinta.

Haemme opintojen loppuvaiheessa olevia tai jo valmistuneita henkilöitä sekä kesätyöhön että vakituisiin työsuhteisiin. Lisäksi tarjoamme mahdollisuutta lopputyöntekoon.

Miprossa pääset ammattilaisena tekemään oikeasti tärkeitä asioita – edistämään turvallista raideliikennettä ja vesi- ja energiahuoltoa – yhdessä parhaiden osaajien kanssa ja oman elämäsi suuntaan vaikuttaen.

Northbound Oy

Northbound on reilun vuoden ikäinen startup, joka työllistää tällä hetkellä 12 henkilöä. Tarjoamme asiakkaillemme tukea myyntiputken alkupäähän - teemme asiakkaan puolesta prospektointia ja ensikontaktointia sähköpostitse.

Tarjolla harjoittelupaikka B2B-myynnin tulevaisuudesta kiinnostuneelle opiskelijalle. Northboundin Prospecting Specialistina pääset sukeltamaan syvälle Suomen ja muiden Pohjoismaiden B2B-myynnin kentälle. Harjoittelun aikana opit ymmärtämään myynnin roolittamista, prospektointia ja sähköpostitse tapahtuvaa viestintää sekä sitä kuuluisaa stratup-pöhinää. Sitoutuvalle ja motivoituneelle harkkarille on tarjolla vastuuta omien kykyjen, mielenkiinnonkohteiden ja halukkuuden mukaan.

Osuuskauppa Keskimaa

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys.

Etsimme kesäksi joukkoihimme uusia, palveluhenkisiä tekijöitä kaikille toimialoillemme.

Tarjoamme sinulle Osuuskauppa Keskimaan ja S-ryhmän hyvät henkilöstöedut. Meillä on ilo olla yksi Suomen vetovoimaisimpia ja suurimpia työnantajia - koolla on merkitystä, kun mietit millaisen määrän mielenkiintoisia tehtäviä ja työuria S-ryhmä voi tarjota!

Paytrail

Paytrail on Suomen johtava sähköisten maksupalveluiden tarjoaja, jolla on viranomaisten myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Teemme yhteistyötä pankkien, muiden rahoitusalan toimijoiden sekä ohjelmistopalveluyritysten kanssa mahdollistaen entistä tehokkaamman ja helpomman maksuliikenteen verkossa. Olemme osa pohjoismaista Nets-konsernia. Toimistomme sijaitsee Jyväskylän Lutakossa.

Etsimme nyt harjoittelijoita myynti- ja asiakaspalvelutiimeihimme. Myynnin harjoittelun ajankohta on keväällä 2019 ja asiakaspalvelun syksyllä 2019. Hakuaika molempiin on tämän kevään aikana. Mikäli olet kiinnostunut verkkokaupasta ja digitaalisesta kaupankäynnistä, nämä harjoittelut ovat loistava näköalapaikka alaan perehtymiseen.

Tarjoamme harjoittelijoillemme mahdollisuuden päästä osaksi pinkkiä perhettämme ja tutustumaan mielenkiintoisiin työtehtäviin. Takaamme parhaat mahdolliset työkaverit, loistavan tiimihengen, hyvät työkalut, aamupuurot, välipalat ja monia muita etuja.

Olemme mukana Työpäivä-tapahtumassa, joten tule ständillemme kyselemään ja kuulemaan lisää näihin harjoittelupaikkoihin liittyen.

Voit katsoa videon myös täältä »

Protacon

Haemme automaatiosuunnittelun, ohjelmistosuunnittelun ja ICT-alan harjoittelijoita ja pian valmistuvia opiskelijoita työsuhteeseen.

Tarjoamme kasvavan ammattilaisten työyhteisön jossa on hyvä kehittää omaa ammattitaitoa, kilpailukykyiset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet osana työtehtäviä.

Qvantel

Qvantel is a leading global provider of cloud-based Business Support Solutions (BSS). Our solutions help operators to make sense of all the data available, to better understand their customers and proactively address their needs. At the same time, we guide operator customers through their own digital transformation journey from traditional operators to full Digital Service Providers.

We are playing a vital role in developing communications and helping the world to be more connected. We are growing fast and we want our people to grow with us. Our vision is to become the industry’s most desirable BSS provider. Our mission is simple; to grow telecom operators’ business efficiency.

At Qvantel, we will give you an opportunity to solve challenging problems. If you want that kind of responsibility, then we want to work with you. Here you find more about careers at Qvantel.

https://qvantel.com/careers

RD Velho Oy

Etsimme joukkoomme ohjelmisto-, dokumentointi- ja mekaniikka-alan velhoja.
Arvostamme intohimoa ja paloa jotakin edellä mainituista osaamisalueista kohtaan. Jos haluat kehittyä vaihtelevien tehtävien kautta työyhteisössä, jossa toisista välittäminen on perusarvo, taidat olla yksi meistä.
Toimimme ratkaisukeskeisesti asiakkaidemme kumppaneina, haluamme luoda mahdollisuuksia ja tilaisuuksia molemminpuoliselle onnistumiselle ja innostumiselle.

Meiltä löytyy talon täydeltä ihanan erilaisia ja poikkitieteellisesti maailmaa katsovia velhoja. Uskomme yhdessä tekemiseen: asiakkaiden, tavoitteiden, uuden luomisen ja ratkaisujen kanssa. Meille tärkeintä on ihminen - osaamisen takana.

Innostumme kun onnistumme, luottamuksen rakentaminen ja onnistumaan auttaminen ovat tärkeitä periaatteitamme. Haluamme kehittyä jatkuvasti paremmaksi, ja tarjoamme tämän mahdollisuuden myös työkavereillemme.
Yhdessä olemme enemmän.

Voit katsoa videon myös täältä »

Savutuvan Apaja

Savutuvan Apaja on tapahtumasuunnitteluun erikoistunut elämyksellinen tilausravintola. Sijaitsemme Jyväskylän Haapaniemessä, huikean kauniissa miljöössä Päijänteen rannalla. Savutuvan Apajalla pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan kanssamme ensiluokkaisia asiakastilaisuuksia.

Tulevana kesänä Apajalla juhlitaan häitä ja kestitään ulkomaisia ryhmämatkaillallisia, mutta kesään mahtuu myös gaalailtoja ja yritysillanviettojen isännöintiä. Haluamme innokkaimmat Restonomi-opiskelijat Apajalle osaksi unohtumatonta kesää 2019!

Kesäkauden harjoittelujakso on mahdollista aloittaa jo huhti-toukokuun vaihteesta alkaen, mutta harjoittelupaikkoja on tarjolla ympäri vuoden.

Smile henkilöstöpalvelut

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj on vuonna 2014 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys, jonka liiketoiminnan juuret ovat jo vuonna 2002 perustetussa ravintola-alalla toimineessa yhtiössä.

Tehtävämme on auttaa asiakkaita ja työtekijöitämme menestymään. Intohimomme on yhdistää työ ja tekijät.

Menestyksemme on perustunut positiiviseen ja yrittäjämäiseen asenteeseemme. Smile, ilon kautta töihin -sloganin mukaisesti tuomme iloa ja huumoria Suomen työmarkkinoille. Jokainen täytetty työpaikka luo lisää hyvinvointia ja iloa.

Tällä hetkellä etsimme kesätyöntekijöitä / keikkatyöntekijöitä etenkin ravintola-alalle lukemattomiin kesätapahtumiin sekä ravintoloihin.

Tapahtumatuotannosta kiinnostuneelle opiskelijalle tarjoamme mahdollisuuden päästä näkemään festareiden rakennusvaihetta sekä kokemaan tapahtumatuotantoa käytännössä Suomen kesässä. Matkailusta syttyville meillä on tarjolla siistejä työpaikkoja esimerkiksi Turun Saaristossa tai Helsingin ytimessä sekä matkailun, että ravintola-alan osalta.

Tarjoamme siis mahtavia työpaikkoja, uusia verkostoja sekä ikimuistoista työkokemusta.

Voit olla minkä tahansa alan opiskelija ja jos sinulla on asenne kohdallaan niin tule nykäisemään messuilla hihasta ja kerron sinulle lisää!
Toimimme nimittäin myös teollisuus-, rakennus-, suora-, sekä lääkärirekryjen parissa ja tarjoamme HR-harjoittelupaikkoja ammattikorkeakouluopiskelijoille.

Solarigo Systems Oy

Solarigo tarjoaa yrityksille ja yhteisöille uusiutuvaa aurinkosähköä pitkäaikaisilla sopimuksilla täyden palvelun periaatteella.

Solarigo tunnetaan Suomen suurimmista aurinkovoimaloista, referensseihimme kuuluu tällä hetkellä Suomen suurin voimala Nurmossa Atrialla (6MW).

Etsimme jatkuvasti uusia tekijöitä asennuksiin, työnjohtoon ja projektinhallintaan / suunnitteluun. Meillä sesonki painottuu kesään joten paikkoja opiskelijoille löytyy varmasti. Meillä pääset tekemään töitä kotimaisen uusiutuvan ja puhtaan energian parissa.

Tervetuloa vierailemaan ständillämme JAMK Työpäivän aikana Rajakadulla!

Suomen Brodeeraus

Suomen Brodeeraus on vuonna 2008 perustettu työ- ja edustusvaatteita logomerkkauksilla myyvä yritys. Etsimme opiskelijoita projektitöihin seuraavilla aihealueilla:
- Sosiaalinen media ja verkkonäkyvyys
- Myynnin digitalisointi
- Asiakaskontaktointi ja sen parantaminen

Etsimme myös työharjoittelijaa myyntityöhön.

Arvostamme ahkeruutta, oma-aloitteisuutta, rehellisyyttä ja halua oppia.

Sweco

Etsimme uudis- ja korjausrakennesuunnittelusta kiinnostuneita henkilöitä! Työnkuva tarkentuu hakijan kiinnostusten ja tarpeiden perusteella.

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 15 000 swecolaisesta 2 000 työskentelee Suomessa.

Lue lisää: www.sweco.fi, ja seuraa Sweco Finlandia Facebookissa, Linkedinissä ja Twitterissä.

Voit katsoa videon myös täältä »

Telia

Me olemme Telia, New Generation Telco. Tarjoamme maailmanluokan palveluja muun muassa IoT:n, datakeskusten, älykkään verkon, liittymän, kodin ja liikenteen saralle sekä median puolella, kuten Liiga ja eSports.

Tarjoamme Yli 300 kesätyöpaikkaa, joka puolelta yritystämme ympäri Suomea aina 1. vuoden opiskelijan vaativuustasosta vastavalmistuneen tietotaitoon. Olipa taustasi sitten tilastotieteistä, ICT-alan opinnoista, kaupallisesta ympäristöstä tai teknisistä opinnoista, etsimme mitä luultavimmin sinua. Kesätyön pituus on tyypillisesti 4kk, mutta esimerkiksi viime kesän työntekijöistä jopa 35% jatkoi meillä kesän päätyttyä!

Tsekkaa avoimet kesätyöpaikat osoitteesta www.telia.fi/summer
Mikäli haluat tietää enemmän Telian kesätöistä liity Facebook ryhmäämme Telian Kesäduunit. Kerromme ryhmässä myös hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta.

#telialainen #teliakesä #VKD19

Tradenomiliitto

Kaipaako CV päivittämistä! Tuntuuko ettet osaa tuoda CV:ssä osaamistasi esille? Tradenomiliitto tarjoaa sparrausta CV-, työhakemus- ja työsopimusasioissa!

Pisteeltämme saat vastaukset myös jäsenyyteen liittyviin kysymyksiisi sekä suusi makeaksi!

Nappaa siis työnhaun dokumenttisi mukaan ja suuntaa pisteellemme päivittämään työnhaun työkalut ajan tasalle!

Olemme paikalla kello 11.30 alkaen.

UPM

Uuden metsäteollisuuden edelläkävijänä UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa uutta, kestävää ja innovaatiovetoista tulevaisuutta. Pysyäksemme edelläkävijänä myös tulevaisuudessa olemme aina kiinnostuneita opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden ammattilaisten ideoista.

Tarjoamme opiskelijoille harjoittelu-, opinnäyte- sekä kesätyöpaikkoja.

Uralle.fi

Uralle.fi on kuva-/video-CV -pankki, josta kuka tahansa työnantaja voi "head-huntata" työnhakijan piilotyöpaikkaan tai avoimeen tehtävään. Haluamme tuoda uuden palvelun kaikkien työnhakijoiden tietoisuuteen ja sparrausta hyvän profiilin tekoon!

Voit katsoa videon myös täältä »

Valmet Technologies Oy

Tarjoamme vuosittain kyvykkäille opiskelijoille mahdollisuuden tutustua työelämään Valmetin Suomen toimipaikoissa. Noin puolet kesätyöpaikoistamme liittyy asiantuntijatehtäviin mm. tuotekehityksen, suunnittelun, myynnin ja logistiikan parissa ja puolet tuotantoon ja huollon operatiivisiin tehtäviin.

Palaute kesätöistä Valmetilla on ollut positiivista ja 100% kesätyöntekijöistämme tulisi meille töihin uudestaan. Sitä mekin haluamme.

Versona Oy

Versona Oy etsii myynnistä, markkinoinnista ja tuotteistuksesta kiinnostuneitä opiskelijoita tarkemmin kohdistettuihin projekteihin tai laajempaan kokonaisuuteen.

Keskesimpiä tuotteitamme ovat yrityksille tarjottavat erilaiset tyhy- ja virkistyspäivät yhteistyössä Keski-Suomen merkittävimpien majoitus, ravintola yms toimijoiden kanssa.

Vuonna 2019 lanseeraamme kansainvälisille markkinoille Versona - National Park Hopping tuoteperheen jonka parista löytyy tekemistä niin tuotekehityksen, myynnin kuin markkinoinnin saralla.

Keskeisin tehtävä on kansainvälinen myynti ja markkinointi, jossa on hyvät mahdollisuudet edetä vakituiseen työsuhteeseen em tuoteperheen parissa.
Tule mukaan kestävän kehityksen arvoja kunnioittavaan luontomatkailutuotteen tiimiin ja tekemään erilaista kansainvälistä matkailutuotetta!

Katso lyhyempi esitys tuotteistamme kotisivuilta!

WorkPower Oy

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Voit katsoa videon myös täältä »

Yöpuu Yhtiö Oy

Yöpuu Yhtiö Oy on Jyväskylän luotettavin ja vaikuttavin yrityskumppani. Käytössäsi on neljän palveluyksikkömme majoitus-, kokous- ja ravintolapalvelumme.

Hotellit Yöpuu ja Verso sekä ravintolat Pöllöwaari ja Verson baari sijaitsevat aivan Jyväskylän ydinkeskustassa. Ketjuihin kuulumattomana itsenäisenä toimijana tarjoamme yksilöllisiä, joustavia ja henkilökohtaisia palveluita.
Kun arvostat ammattitaitoisuutta ja palvelun yksilöllisyyttä ja sujuvuutta, olemme sinua varten. Yöpuu Yhtiö on syntynyt halusta tuottaa asiakkaille kokemuksia ja nautintoja vahvalla ammattiosaamisella.

Mikäli kiinnostuit arvoistamme ja haluat olla osa kasvavaa yritystä, tulethan käymään ständillämme JAMK Työpäivässä 12.2.2019, niin kerromme lisää tarjoamistamme mahdollisuuksista.

Lisätietoja

Hietalahti Pauliina

Hietalahti Pauliina

Markkinointikoordinaattori, Marketing Coordinator
Markkinointipalvelut, Marketing Services
Hallinto, Administration
+358504338011
Näytä lisää
Asiakaslupaus:
Markkinointia ja viestintää hyvinvointiyksikössä.
Toimialakokemus:
markkinointi, viestintä
Pihkasalo Katja

Pihkasalo Katja

Tietopalvelusihteeri, Information Services Secretary
Kirjasto, Library
Hallinto, Administration
+358505972411
Näytä lisää