jamk.fi
24.1.2017 10:00 - 24.1.2017 14:00

Työpäivä | Pääkampus 24.1. #jamktyöpäivä

Opiskelija, tule bongaamaan työ- ja harjoittelupaikkoja ja tapaamaan työnantajia Työpäivään! Poikkea ständeillä sekä osallistu tietoiskuihin ja työnhaun koulutuksiin tai kuuntele uratarinoita.

Aika: 24.1.2017 10:00 - 24.1.2017 14:00
Paikka: JAMK, pääkampus Rajakatu 35, Jyväskylä
Tapahtuman tyyppi: Messut
Kieli: Suomi

Opiskelija, tapaa työnantajia Pääkampuksella 24.1. 

Pääkampuksen työpäivässä tapaat  työnantajia ja pääset keskustelemaan harjoittelu- ja työpaikoista sekä opinnäytetyön aiheista! Tarjolla on myös uratarinoita sekä Työelämän pelisäännöt ja Boostia työnhakuun somesta -koulutukset.

Toinen työpäivä pidetään torstaina 26.1. dynamolla. Tutustu Dynamon Työpäivään.

Opiskelija, tule tapaamaan näitä yrityksiä!

A-lehdet oy

Hanki arvokasta työ- ja myyntikokemusta opiskelusi ohella myyntineuvottelijana isossa mediatalossa. Laadukkaat tuotteet, jatkuva koulutus ja mahdollisuus huippuansioihin. Peruspalkka 8,20€/t + provisio + bonukset.
Hae heti hanna.perala@a-lehdet.fi, p.050 414 6288 tai tule tutustumaan ständillemme.

Betamet

Etsimme tulevaisuuden tekijöitä, niin asennustyömaiden työnjohtajia, suunnittelijoita, työmaa päälliköitä kuin projektipäälliköitäkin.
Sinulle matka sinne voi olla pitkä mutta jos koet omaavasi tarpeeksi halua ja pitkäjänteisyyttä ja ehkä seikkailu mieltäkin, kuljetaan se matka yhdessä. Takaamme että sinulle ei tule yhtään samanlaista työpäivää vastaan tuon matkan aikana.

CreaMentors Oy

Tuotamme asiakkaillemme markkinoinnin ja myynnin palveluja. Tarjoamme projekti- ja tuntitöitä näihin tehtäviin. 

Dextili

Haemme harjoittelijoita ja tulevia osaajia.

Extremely Nice Job Oy

Enjoy on keskittynyt pelkästään ravintola-alalle eli etsimme ravintola-alan ammattilaisia tai tulevia sellaisia.

Etteplan Oy

Etsimme jatkuvasti kunnianhimoisia suunnittelijoita tai teknisen dokumentoinnin ammattilaisia, joilla on katse horisontissa ja jalat tukevasti maan pinnalla.Jos olet innovatiivinen ja motivoitunut ammattilainen/opiskelija, joka haluaa muuttaa maailmaa tekniikan avulla ota meihin yhteyttä tai tule tapaamaan ständillemme. 

EVRY

EVRY toimittaa kattavia yritysjärjestelmiä ja digitaalisia ratkaisuja erityisesti valmistavan teollisuuden ja rakentamisen toimialalle. Haemme jatkuvasti osaajia joukkoomme kehittämään ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Lue lisää  Lähetä meille avoin hakemus: recruiting.fi@evry.com

Hotelli Alba, Mattilanniemen Hotelli Oy

Haemme kokkeja ja tarjoilijoita. Extratyön voi aloittaa jo keväällä ja jatkaa kesätyönä. 

Mipro Oy

Mipro hakee sähkö- ja automaatioalan sekä ohjelmoinnin (erityisesti logiikkaohjelmoinnin) osaajia. Tarvitsemme monialaisia osaajia vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin sekä kesätöihin; tarjoamme myös mahdollisuuden aloittaa ura Miprolla päättötyön teosta.

Metsä Group

Metsä Group palkkaa kesällä 2017 useita satoja kesätyöntekijöitä, jotka sijoittuvat tuotantolaitoksille ja puunhankintapiireihin eri puolilla Suomea. Kesätöitä on esimerkiksi tuotannossa, kunnossapidossa ja puunhankinnan tehtävissä sekä liiketoimintaa tukevissa toiminnoissa kuten taloushallinnossa, logistiikassa ja henkilöstöhallinnossa.

Odeal Oy

Haluatko työskennellä omalla tyylilläsi? Ryhdy kevytyrittäjäksi! Laskutuspalvelu mahdollistaa liiketoiminnan harjoittamisen ilman omaa yritystä. Testaa omaa liikeideaasi riskittömästi jo opiskeluaikana ennen oman yrityksen perustamista. Tai anna työnhaussa itsestäsi omatoiminen kuva ja tarjoa osaamistasi hoitamalla itse laskutus. Laskuta vaikka kesätyöt ja muut opiskelujen ohessa tehtävät työt Odealin kautta. Sopii lähes kaikille toimialoille. Lue lisää 

Omapaja Oy

Tarjotaan uutta työn tekemisen mallia.

OP Keski-Suomi

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja tuotamme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Tule tapaamaan meitä ja keskustelemaan omista työskentelytoiveistasi.

Pelastakaa lapset ry

Sosiaalialan työtehtäviä, vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia, harjoittelu ja opinnäytetyömahdollisuudet.

Protacon

Haemme harjoittelijoita automaation ja suunnittelun tehtäviin.

Restel Oy

Haemme hotelli-, ravintola- ja liikenneasematyöntekijöitä Restelin eri toimipisteisiin Keski-Suomessa. Etsimme myös harjoittelijoita ja kesätyöntekijöitä.

Savutuvan Apaja Oy

 

Scandic

Hotelli- ja ravintola-alan työtehtäviin.

Smile henkilöstöpalvelut Oy

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrausta ja henkilöstöpalveluja sekä hoitaa rekrytointitoimeksiantoja. Smile Henkilöstöpalvelut ratkaisee asiakkaidensa monipuolisia henkilöstötarpeita ja tarjoaa työntekijöilleen mielenkiintoisia työ- ja uramahdollisuuksia. Toimimme ravintola- ja kaupan alalla, teollisuudessa, rakennusalalla, logistiikassa, kunnossapidossa, terveydenhuoltoalalla sekä tapahtumissa ja promootioissa. Rekry on käynnissä nyt, tule tutustumaan ja moikkaamaan ständillemme!

Solteq Oyj

Etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia persoonia ratkomaan teknologian avulla pohjoismaisten suuryritysten haasteita. Solteqlaisena työskentelet alamme asiantuntijoiden rinnalla kaupan, palvelualan ja logistiikan kansallisissa sekä kansainvälisissä projekteissa. Meillä on paljon erityyppisiä asiantuntijoita, nuoria lupauksia ja pitkän linjan kovia konkareita. Olemme kasvattajaorganisaatio ja etsimmekin nyt opintojen loppuvaiheessa olevia IT-alan opiskelijoita kasvamaan ohjelmistokehityksen kautta mieleiseen asiantuntijarooliin. Työpäivässä etsimme erityisesti harjoittelijoita ohjelmistokehitykseen ja sitä kautta kasvamaan asiantuntijarooliin. Katso muut avoimet työpaikkamme täältä.

StaffPoint Oy

StaffPoint etsii tekijöitä hotelli-, ravintola- ja catering alalle, tapahtumiin, kaupan alalle sekä teollisuuteen. Tarjoamme töitä mm tarjoilijoille, kokeille, keittiöapulaisille, kassatyöntekijöille, hyllyttäjille sekä eri teollisuuden alan osaajille.

Suomen Restonomit - SURE ry

Suomen Restonomit -SURE ry on restonomien ja restonomiopiskelijoiden oma ammattiyhdistys. Haemme tapahtumasta jäseniä yhdistykseemme ja toki toimimme mielellämme myös opinnäytetyön toimeksiantajana, kun sopiva aihe ja tekijä kohtaavat.

Telia Sonera Finland

Ensisijaisesti haemme kesätyöharjoittelijoita asiakaspalveluihin, verkonvalvontaan, erilaisiin asiantuntijatehtäviin.

Vahanen-Yhtiöt

Monipuolinen ja laaja palveluvalikoimamme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä henkilöstöllemme. Vahaslaisia työskentelee mm. projektipäällikön, suunnittelijan, arkkitehdin, valvojan, kuntotutkijan, asiantuntijan, suunnittelu- ja projektiassistentin tehtävissä sekä johtotehtävissä.

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät työssään – jokaisella on oikeus hyvään esimieheen ja motivoivaan työnkuvaan. Voimia pitää riittää myös vapaa-ajalle! Tuemme työn, opiskelun, perhe-elämän ja vapaa-ajan yhteensovittamista mm. erilaisin työaika- ja etätyöskentelyjärjestelyin.

Valmet Oyj

kesätyöpaikkoja kansainvälisessä teknologiayrityksessä

Vesilinna Restaurant Oy

Haemme liiketalouden ja ravintola-alan opiskelijoita. Opinnäytetyöt, projektit, harjoittelupaikat, kesätyöt.

VMP Varamiespalvelu

Etsimme työntekijöitä kaikille toimialoille keikkatöihin opintojen ohelle, osa-aikatöihin, kesätöihin sekä kokoaikaisiin työsuhteisiin. Meidän kautta pääsee vuokratyösuhteeseen tai suorarekrytoinnin kautta asiakasyrityksemme palvelukseen. Autamme kaikessa työllistymiseen liittyvässä käyttämällä hyödyksi laajoja verkostojamme, annamme vinkkejä CV:n ja osaamistarjouksen laatimiseen sekä sparraamme työhaastatteluja varten. 

Yöpuu Yhtiö Oy

Yöpuu Yhtiö Oy tarjoaa kattavasti hotelli- ja ravintola-alan harjoittelupaikkoja, kesätöitä sekä mahdollisuuksia tehdä opinnäytetöitä Hotelli Versossa ja Verso Baarissa sekä Hotelli Yöpuussa ja ravintola Pöllöwaarissa.

 Yritysten tietoiskut D148

Protacon 10.00
Mipro Oy 10.15
Vahanen-Yhtiot 10.30
Dextili Oy 10.45
Omapaja Oy 11.00
Solteq Oyj 11.15
Odeal Oy 11.30
A-lehdet Oy 11.45
Valmet Oyj 12.00
OP Keski-Suomi 12.15
EVRY Jydacom Oy 12.30

Työnhakukoulutukset ja uratarinat D149

10.00 Uratarina: Peliosuuskunta Expa
10.30 Uratarina: Sandwich Chaps
11.00 Uratarina: Lounaispuisto Festival
11.30 Uratarina: Ideaosuuskunta Vire
12-13 Työelämän pelisäännöt, Pro
13-14 Boostia työnhakuun somesta, JES

4 uratarinaa alkaen klo 10

Pääkampus 24.1. klo 12.00 - 13.00, D149

Joskus työllistyminen voi olla hyvästä ideasta ja oikeista ihmisistä kiinni. Mutta mistä lähteä liikkeelle? Omat opiskelukaverisi kertovat millaista on oman yrityksen perustaminen, itsensä työllistäminen osuuskunnan kautta tai ison festarin luotsaaminen. Miten opiskelu ja yrittäjyys yhdistetään, mitä mahdollisuuksia ja haasteita heitetään tielle? Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan millaisia mahdollisuuksia eri aloilla voisikaan olla ja ehkä saat uutta suuntaa omalle ideallesi.

10.00 Peliosuuskunta Expa, Jyväskylä Game Lab
10.30 Sandwich Chaps
11.00 Lounaispuisto Festival, Saara Susiluoto
11.30 Ideaosuuskunta Wire

Työelämän pelisäännöt klo 12-13

Pääkampus 24.1. klo 12.00 - 13.00, D149
Dynamo 26.1. klo 12.00 - 13.00, auditorio

Älä hyppää työelämään summamutikassa, vaan pidä mielessä työelämän pelisäännöt, kun olet menossa ensimmäistä kertaa kesätöihin tai teet töitä opintojen ohella. Koulutuksessa saat hyviä vinkkejä mitä kannattaa huomioida ennen kuin työt alkavat, mitä työsopimuksessa tulisi sopia, kertyykö lyhyestä työsuhteesta lomaa, mitä velvollisuuksia työnantajalla on ja miten sinä pidät kiinni omista oikeuksistasi työpaikalla. Käytännön vinkkejä opiskelijoille antaa Ammattiliitto Pron asiantuntija.


Boostia työnhakuun somesta klo 13-14

Erotu työmarkkinoilla sosiaalisen median avulla!
Pääkampus  24.1. klo 13.00 - 14.00, tila D149
Dynamo 26.1. klo 13.00-14.00, auditorio

Nappaa Jyväskylä Entrepreneursip Society JESin koulutuksesta timanttiset vinkit, miten valjastat somekanavasi nostamaan sinun persoonasi ja osaamisesi esiin satojen hakijoiden joukosta! Opi mitkä ovat työnhakijan kuumimmat somekanavat ja miten mm. LinkedInistä saa maksimaalisen hyödyn irti alalla kuin alalla. Ota mukaan oma älypuhelin, tabletti tai läppäri, sillä tässä koulutuksessa opit tekemisen kautta!

Lisätietoja

Pasanen Paula

Markkinointikoordinaattori, Marketing Coordinator
Markkinointipalvelut, Marketing Services
Hallinto, Administration
+358407709819
Näytä lisää

Suomi Leena

Markkinointisuunnittelija, Marketing Designer
Markkinointipalvelut, Marketing Services
Hallinto, Administration
+358405398873
Näytä lisää