jamk.fi
1.2.2018 10:00 - 1.2.2018 14:00

Työpäivä | Pääkampus 1.2. #jamktyöpäivä

Työnantaja, tule bongaamaan parhaat opiskelijat ja tarjoa työ-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja! Pääkampuksen Työpäivässä tapaat tradenomi-, restonomi- ja insinööriopiskelijoita.

Aika: 1.2.2018 10:00 - 1.2.2018 14:00
Paikka: JAMK, pääkampus Rajakatu 35, Jyväskylä
Tapahtuman tyyppi: Messut
Kieli: Englanti, Suomi

Työnantaja, tapaa opiskelijoita Pääkampuksella 1.2.

Tapahtuma pidetään pääkampuksen ruokasalissa, jossa ruokailee päivän aikana jopa 1300 opiskelijaa. Olet siis parhaalla paikalla opiskelijoiden keskellä! Tilaa on kuitenkin rajallisesti, joten voimme ottaa mukaan ainoastaan 27 ensiksi ilmoittautunutta työnantajaa.

Ilmoittaudu tästä

Toinen työpäivä pidetään 31.1. Dynamolla. Tutustu Dynamon Työpäivään.

Työpäivässä mukana

Ohessa pääkampuksen Työpäivään tähän mennessä ilmoittautuneet työnantajat. Päivitämme listaa viikoittain. Pääkampukselle mahtuu 28 työnantajaa.

Dextili

Dextili Oy on taloushallintoalan asiantuntijayritys, jossa opiskelijan on mahdollista suorittaa projektiopinnot, työharjoittelu ja opinnäytetyö. Meillä voit tehdä kaikki osiot tai vain yhden. Dextili Oy työllistää opiskelijoita soveltuvuuden ja työllisyystilanteen mukaan.

Growthsetters Oy

Haemme vakituiseen työsuhteeseen tai harjoittelijaksi ohjelmistokehittäjiä. Tarjoamme mahdollisuuden oppia ja kehittää taitoja rentojen ammattilaisten kanssa mielenkiintoisissa tuotekehityshankkeissa ja asiakasprojekteissa.

Extremely Nice Job Oy

Etsimme ravintola-alan ammattilaisia tai loistavan asenteen omaavia työntekijöitä kevään ja kesän työntekijärekryihin. Parhaat kesäduunipaikat jaetaan nyt!

Jyväs Caravan

Olemme matkailuautoja, - vaunuja, henkilö- ja pakettiautoja sekä caravanalan tarvikkeita ja varaosia myyvä perheyritys. Etsimme aktiivisia ja oppimishaluisia nuoria kesätöihin ja mahdolliseen harjoitteluun tarvikemyynnin ja verkkokaupan asiakaspalveluun, ylläpitoon ja päivitykseen sekä logistiikan hoitoon. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua myymälässä sekä puhelimitse ja sähköpostitse. Myös automyynnin avustavissa tehtävissä sekä vuokraustoiminnassa kesätöitä tarjolla. Arvostamme asiakaspalvelua, reippautta sekä asennetta halua oppia uutta.Tarjoamme monipuoliset työtehtävät sekä mukavan 30 hengen työyhteisön. Myytävät tuotteet tulevat pääosin Ruotsista ja Saksasta, joten pääset myös tutustumaan kansainväliseen kauppaan, mutta työtehtävät eivät vaadi erityistä kielitaitoa. Lisätietoja: www.jyvascaravan.fi ja verkkokauppamme osoitteessa kauppa.jyvascaravan.fi.

Keskimaa

Haku osuuskauppa Keskimana kesätöihin on käynnissä: meillä on tarjolla myyjän, tarjoilijan, kokin ja liikennemyymätyöntekijän tehtäviä. Tule myös keskustelemaan kanssamme urapolkunäkymistä, kuten esim. S-päällikkövalmennuksesta, joka tähtää päälliköksi kaupan, ABC-liikennemyymäläalan tai majoitus- ja ravintola-alalle.

Mipro

Mipro hakee eri alojen osaajia monipuolisiin tehtäviin Mikkeliin, Espooseen ja Ouluun. Erityisesti sähkö- ja automaatiotekniikka ja ohjelmointi ovat aloja, joille tarvitsemme jatkuvasti tekijöitä. Alaasi voi olla myös käyttöliittymäsuunnittelu, järjestelmien huolto ja ylläpito, projektinhallinta tai tuotehallinta. Haemme opintojen loppuvaiheessa olevia tai jo valmistuneita henkilöitä sekä kesätyöhön että vakituisiin työsuhteisiin. Lisäksi tarjoamme mahdollisuutta lopputyöntekoon.

N.C.D. Production

Etsimme N.C.D. Production Oy:n tiimiin harjoittelijoita kevääksi ja kesäksi, mahdollisesti kesätyöntekijöitä kesäksi sekä opinnäytetyön tekijöitä. Myös projektiopinnot ovat mahdollisia. N.C.D. Production on tapahtumatuotantoon erikoistunut yritys, jonka tuottamia festivaaleja ovat mm. Himos Juhannus, Suomipop festivaali, Kuopiorock sekä Iskelmä Festivaali. N.C.D. Production Oy tekee tiivistä yhteistyötä Enjoy Festival Oy:n kanssa.

Protacon Technologies

Haemme opintojen loppuvaiheessa olevia opiskelijoita työharjoitteluun ja opinnäytetyön suorittamiseen, valmistuvia henkilöitä automaatiojärjestelmä- ja sovellussuunnittelupuolen tehtäviin (DCS, PLC, Labview, Sähkö, Instrumentointi) sekä projektityöharjoittelijoita saamaan kokemusta aidosta projektityöskentelystä. Tarjoamme työharjoittelua ja opinnäytetyön suorittamista aidossa projektityöympäristössä. Työn suorittamista ammattilaisten ohjauksessa ja nykyaikaisin työvälinein. Valmistuvalle osaamista vastaavan työnkuvan ja palkan. Urakehitysmahdollisuuden ja toimimivan työyhteisön.

Voit katsoa videon myös täältä »

RD Velho

RD Velho on suunnittelutoimisto, joka tarjoaa tuotekehitys- ja suunnittelupalveluita teknologiateollisuuden alalla toimiville yrityksille. Olemme erikoistuneet sulautettujen järjestelmien tuotekehitykseen sekä teollisen internetin (IoT) ratkaisujen suunnitteluun. Tarjoamme ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden yhdistämällä muotoilun, mekaniikan, ohjelmistot ja elektroniikan. Visiomme on tuottaa kilpailukykyä teknologiateollisuudelle. Kehittämiemme toimintamallien tavoitteena on tuoda uusia näkökulmia, löytää innovaatioita ja säästökohteita ja sitä kautta kasvattaa asiakkaidemme tuloksellisuutta. Monivuotiseen kokemukseemme teknologia- ja tuotekehitysprojekteissa sekä asiakaspalvelutehtävissä viitaten, uskallamme todeta olevamme ”velhoja” alallamme.

Savutuvan Apaja

Savutuvan Apajalla on tarjolla monipuolisia tilausravintolan töitä restonomiopiskelijoille niin keittiössä kuin salissa. Liity tiimiimme ja pääset toteuttamaan vieraillemme unohtumattomia elämyksiä keskisuomalaisessa talonpoikaismiljöössä Päijänteen rannalla - menneen ajan hengessä, nykyaikaisin keinoin.

StaffPoint

StaffPoint yhdistää vuosittain yli 15 000 ihmistä ja työpaikkaa. Tehtävämme on olla alamme suunnannäyttäjä ja tarjota entistäkin useammalle työpaikkoja ja mahdollisuuksia onnistua unelmien uralla. Rekrytointi on StaffPointilla verissä, ja olemmekin valtakunnallisesti merkittävä työllistäjä. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme takaavat työntekijöillemme valtakunnan parhaita työpaikkoja eri paikkakunnilla. Jyväskylässä haemme tekijöitä seuraaville toimialoille: horeca, kauppa, teollisuus, rakennus, logistiikka, toimisto, tapahtumat.

Valmet Technologies

Oletko kiinnostunut oppimaan lisää peliteknologioiden hyödyntämisestä uudenaikaisissa tehtaiden automaatioratkaisuissa? Entä haluaisitko osallistua teollisen internetin kehitysprojekteihin? Ovatko yritysten vastuullisuus tai teknologiat uudistuvan energian hyödyntämiseksi lähellä sydäntäsi? Ehkä kiinnostuksen kohteenasi on jalkapallokentän kokoisten koneiden valmistaminen? Näitä ja monia muita kesätyömahdollisuuksia tarjoamme Suomessa tänäkin vuonna. Meillä on paljon kiinnostavia kesätyöpaikkoja tuotannon prosessien, asennuksen ja koneilla työstämisen parissa sekä suunnittelussa, tutkimuksessa, tuotekehityksessä ja useissa eri tukitoiminnoissa. Edellytykset: Tärkeintä on, että sinulla on vahva halu oppia uutta ja olet myös valmis jakamaan omia ideoitasi. Arvostamme myös kykyäsi tehdä yhteistyötä globaalissa työympäristössä. Joustavuus työtehtävien suhteen on usein eduksi.

Työpäivän lisäksi järjestämme tammikuussa Valmetin omat kesärekrymessut Tampereella, Järvenpäässä ja Jyväskylässä, joissa pääset tapaamaan Valmetin esimiehiä ja kuulemaan tarkemmin kesätyömahdollisuuksistamme. Seuraa Facebook-tapahtumaamme: Kesäksi 2018 Valmetille. #Kesäksi2018Valmetille

Versona Oy

Tarjoamme mahdollisuuden tulla tekemään matkailun tulevaa toimintamallia ja luonto- ja aktiviteettimatkailun innovaatiota. Etsimme opiskelijoita, jotka osaavat määrittää omat rajat ja tehtävät ja pystyvät tarvittaessa itsenäiseenkin työskentelyyn. Opiskelijat voivat osin olla mukana myös toteuttamassa luonto- ja matkailuaktiviteetteja sekä luonto- että markkinointitapahtumia. Harjoittelujen jälkeen yritys voi mahdollisesti tarjota myös työtä opiskelijoille joko palvelun tuottamisessa että myös markkinoinnissa sekä tulevaisuudessa myös palavelukonseptin rakentamisessa. Step-by-step ajattelulla saatat valmistumisen jälkeen olla tulevaisuuden huippu työpaikassa. Tuotteitamme ovat esimerkiksi luontoliikunta yrityksille, vrkistys- ja tyhytuotteet, yritysvalmennus luonnossa, retkiuinti- ja kansallispuistotuotteet.

VRT Finland

VRT Finlandilla tehdään näkymättömästä näkyvää yhdistäen huipputeknologia maailmanluokan osaamiseen. Mittausinsinöörimme kiertävät tarkastamassa vedenalaisia rakenteita ympäri Eurooppaa ja rakennusinsinöörimme hoitavat datan prosessoinnin ja tulosten raportoinnin kotoisassa toimistossamme Jyväskylässä. Ohjelmistokehittäjät tekevät omasta softastamme maailmassa ennennäkemätöntä. Markkinoinnin, viestinnän ja myynnin asiantuntijat puolestaan varmistavat, että tämä viesti leviää maailmalle ja kaikki haluavat myös kuulla lisää.

Meillä on mahdollisuuksia kaikkien yllämainittujen alojen osaajille. Tarjoamme kokoaikaisia työpaikkoja, harjoittelupaikkoja ja opinnäytetöiden aiheita. Tiimissämme on niin monenlaista persoonallisuutta, että sovit varmasti joukkoon!

Woolman

Haemme vakituiseen työsuhteeseen tai harjoittelijaksi ohjelmistokehittäjiä.
Tarjoamme mahdollisuuden oppia ja kehittää taitoja rentojen ammattilaisten kanssa mielenkiintoisissa tuotekehityshankkeissa ja asiakasprojekteissa.

Lisätietoja

Pasanen Paula

Markkinointikoordinaattori, Marketing Coordinator
Markkinointipalvelut, Marketing Services
Hallinto, Administration
+358407709819
Näytä lisää

Suomi Leena

Markkinointisuunnittelija, Marketing Designer
Markkinointipalvelut, Marketing Services
Hallinto, Administration
+358405398873
Näytä lisää