jamk.fi
toggle mainmenu toggle search
12.2.2020 10:00 - 12.2.2020 14:00

Työpäivä | Dynamo 12.2. #jamktyöpäivä

Suosittu Työpäivä tulee taas! Työnantaja, tule kertomaan mahdollisuuksistanne! Opiskelija, tule bongaamaan työ-, opinnäytetyö- ja harjoittelupaikkoja ja tapaamaan työnantajia.

Aika: 12.2.2020 10:00 - 12.2.2020 14:00
Paikka: JAMK, Dynamo, Lutakko Piippukatu 2, Jyväskylä
Tapahtuman tyyppi: Messut
Kieli: Suomi

Rekrytapahtuma JAMKin opiskelijoille

Opiskelija, tule paikan päälle, ota tuore CV mukaasi ja bongaa parhaat kesätyö-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat!

22 yritystä mahtuu mukaan!

Työnantajien ständit ovat Dynamon aulatilassa. Tilaan mahtuu noin 22 työnantajaa. 

Toinen Työpäivä pääkampuksella 11.2.

Toinen Työpäivä pidetään pääkampuksella. Tutustu pääkampuksen tapahtumaan

Ilmoittaudu nyt!

Ilmoittautuneet työnantajat

Alla lista viime vuonna mukana olleista yrityksistä. Dynamon tapahtumaan mahtuu yhteensä 22 yritystä.

Akavan sairaanhoitajat ja Taja

Akavan sairaanhoitajat ja Taja on terveydenhuollon alalla johto- ja asiantuntijatehtävissä toimivien etujärjestö. Taja tarjoaa foorumin verkostoitua muiden alaa opiskelevien ja ammatissa jo toimivien kanssa. Tuemme opiskelijoita niin opinnoissa (esim. jaamme apurahoja), kuin työelämässäkin.

Tule keskustelemaan terveysalan ajankohtaisista asioista ja kuulemaan lisää Tajasta. www.taja.fi

Arjessa

Kokoaikaisten työntekijöiden lisäksi etsimme esimerkiksi opintojen tai päätoimen ohella työskenteleviä keikkatyöntekijöitä. Pyrimme myös tarjoamaan työharjoittelumahdollisuuksia alan opiskelijoille.

Näiltä sivuilta löydät tietoa avoimista työpaikoistamme. Jos meillä ei juuri nyt ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Avoimella hakemuksella voit myös hakea työharjoittelupaikkaa.

Cinia Oy

Cinialla työskentelee IT-alan asiantuntijoita sekä verkko- ja yhteyspalveluissa että ohjelmistopalveluissa. Cinia kulkee yritysten, terveydenhuollon ja kansallisesti merkittävien organisaatioiden toiminnan digitalisoinnissa kehityksen kärjessä. Arkea sujuvoittavat ja merkittävää lisäarvoa tuottavat sovellukset laaditaan pieteetillä yhteistyössä loppukäyttäjien, eri alojen ammattilaisten kanssa. Cinian ohjelmistoratkaisujen toimipisteet löydät Tampereelta Naulakadulta, Jyväskylästä ja Helsingistä. Meitä Cinialaisia on yli 250.

Cinian rekrytointitarpeet
Cinian ohjelmistopalveluiden rekrytointitarpeet kohdistuvat erityisesti teknisiin osaajiin: UX-/UI-designer, ohjelmistoarkkitehti, testaaja, ohjelmistokehittäjä ja projektipäällikkö. Käyttämämme teknologiat riippuvat toteutettavasta ratkaisusta, mutta mahdollisuuksien mukaan rakennamme aina avoimeen lähdekoodiin perustuvia järjestelmiä. Yksi tyypillinen asetelma viime aikoina on Java/Spring -ympäristössä HTML5 (React, Angular, yms.) -teknologioilla toteutettu kokonaisuus.

Meillä on mahdollisuuksia kasvaa koodarina – www.cinia.fi/rekry

Combitech Oy

Oletko nuori devaaja, joka on kiinnostunut merkityksellisestä työstä?

Haemme jatkuvasti uusia koodaajalupauksia, joilla on halu kehittyä alansa huippuosaajiksi. Teemme töitä mm. puolustusvoimien sekä puolustusteollisuuden asiakkaiden kanssa, joten kehittämillämme järjestelmillä on tarkoitus yhteiskunnan turvaamisessa.

Odotamme sinulta perustason koodausosaamista, mutta kaikkea ei tietenkään tarvitse osata. Tärkeintä meille on intohimo ohjelmointityöhön ja tulevaisuuden puolustusjärjestelmien kehittämiseen sekä jatkuva halu oppia uutta.

Vaihtoehtoisesti tehtäviä löytyy myös testiautomaation kehittämisestä sekä projektihallinnan eri rooleista.

Käyttämiämme tekniikoita ovat mm. JSF, Primefaces, JavaFX, REST, Spring, Python, C++, Qt, Robot jne.

Tarjoamme sinulle työpaikan, josta löytyy varmasti kiinnostavia tehtäviä sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osaamisesi kehittämiseen esimerkiksi koulutusten ja teknologiatutkimustyön (esim. VR/AR-teknologiat, ohjelmistoradiot/SDR) kautta. Aloitus mahdollista työharjoittelulla tai opinnäytetyöllä, tätä yhteistyötä Combitech Oy on tehnyt JAMKin kanssa menestyksellisesti jo useina vuosina.

Devecto Oy

Erikoisosaamistamme on älykkäiden koneiden ja laitteiden vaativa ohjelmistokehitys sekä IoT-ratkaisut. Tekemisen into syntyy halustamme kehittää kestäviä ohjelmistoratkaisuja, jotka varmistavat asiakkaiden tuotteiden laadun ja turvallisuuden. Kehitämme muskeleitamme määrätietoisesti, jotta tuotekehitystiimissä on aina parasta teknologista osaamista – ja mukavimmat työkaverit.

Haemme jatkuvasti:
Testiautomaation kehittäjiä ja testaajia (esim. Python, Robot Framework)
Ohjelmistokehittäjiä sulautettuihin järjestelmiin (esim. QT, C++/C,)
Ohjelmistokehittäjiä taustajärjestelmiin (esim. Java, C#)
Mobiili-kehittäjiä (esim. Android, iOS, hybriditeknologiat)
Web-kehittäjiä (esim. React, Angular, JavaScript)

Digia Oyj

Olemme digitaalisen liiketoiminnan uudistaja. Innovoimme, muotoilemme ja toteutamme teknologiaa hyödyntäviä ratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa. Tarjoamme osaamista ja tuotteita digitaalisiin palveluihin, verkkokaupankäyntiin, toiminnan ohjaamiseen ja tiedon hyödyntämiseen. Vahvuutemme ovat saumattomasti yhteen toimivat ratkaisukokonaisuudet.

Teemme softaa suurella sydämellä. Tekniikka on meille Digiassa pääasia, johon suhtaudumme äärimmäisellä vakavuudella ja intohimolla. Tekniikka ei kuitenkaan ole mitään ilman ihmisiä, jotka kehittävät ohjelmistoratkaisuja – toisille ihmisille. Kanssamme olet mukana luomassa huippuratkaisuja ja johdattamassa asiakkaitamme menestykseen alati muuttuvassa digiarjessa.

Jyväskylään haemme mm. seuraavia osaajia vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin:

- Asiantuntijoita Service Centeriin
- Jr. Java kehittäjiä
- Jr. .NET/C# kehittäjiä
- System Developereita integraatioihin

Digiassa on yli 1000 osaajaa, joten voimme tarjota sinulle laajat kehittymismahdollisuudet. Sinun on mahdollista kehittyä monessa eri teknologiassa tai syventyä johonkin tiettyyn.

#digiarki #digiarjensankarit

Eilakaisla Oy

Rekrytoimme ja vuokraamme ammattitaitoista henkilökuntaa sekä vakituisiin, että määräaikaisiin työsuhteisiin. Aloita työpaikan hakeminen kertomalla itsestäsi ja osaamisestasi luomalla ensin profiili Kaislanet-palveluumme.

Avoimet työpaikkamme ovat pääasiassa seuraavilta toimialueilta:

+ toimisto- ja asiakaspalvelu

+ vakuutus ja rahoitus

+ myynti ja markkinointi

+ IT, henkilöstö- ja taloushallinto

+ teollisuus ja logistiikka

 

@Eilakaisla

Etteplan MORE

MORE reasons to wake up in the morning?

Eatech, Soikea ja Koodain yhdistivät voimansa - tule töihin Etteplan MOREen! Rennossa joukossamme työskentelee jo yli 200 ohjelmistoalan osaajaa mm. Tampereella, Helsingissä, Jyväskylässä ja Kuopiossa.
Me teemme asiakkaidemme liiketoimintaa tukevia ohjelmistoja ja digitaalisia palveluita, ja toimimme kumppanina aina kun idean ja maailman väliin tarvitaan softaa. Laaja toimialakokemuksemme kattaa niin teollisuuden kuin kaupankin alan, ja uteliaina asiantuntijoina opimme jatkuvasti uutta.
Työaikamme joustavat elämäntilanteesi mukaan ja tarjoamme etätyömahdollisuuden.

Together we are MORE – Etteplan MORE

Osaamisalat
Meillä on uramahdollisuuksia niin web- ja mobiilikehityksen, IoT:n, UX- suunnittelun ja palvelumuotoilun, projektinhallinnan, testauksen, ylläpidon kuin hallinnonkin puolella.

Henkilöstön tarve
Meillä viihtyvät uransa eri vaiheilla olevat osaajat. Iso osa työntekijöistämme on palkattu avoimen hakemuksen kautta. Tee lopputyösi meille ja valmistu mielenkiintoisiin hommiin!

Rekrytointi
www.etteplanmore.com

Firstbeat Technologies Oy

Firstbeat on kansainvälinen hyvinvoinnin, huippu-urheilun ja kuluttajatuotteiden parissa toimiva yritys, jonka kehittämä sydämen sykevälianalyysi auttaa parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia. Monitieteiseen tutkimukseen perustuva analyysi tuottaa henkilökohtaista tietoa stressistä, palautumisesta ja liikunnan vaikutuksista. Tuotteisiimme luottavat sadat huippu-urheilijat ja joukkueet, hyvinvoinnin ammattilaiset ja miljoonat kuluttajat globaalisti.

Haemme energiseen joukkoomme testauksesta ja testiautomaatiosta kiinnostuneita harjoittelijoita sekä front-end osaajaa, jonka intohimona on modernit JavaScript frameworkit kuten React, Angular, Vue jne.

Jyväskylä Entrepreneurship Society ry

JES eli Jyväskylä Entrepreneurship Society on yrittäjähenkinen yhteisö opiskelijoilta opiskelijoille. Tarjoamme muun muassa puhujatapahtumia, workshopeja, inspiraatiota ja mahdollisuuksia. Olemme osa Suomen laajuista ES-järjestöjen verkostoa, jonka toimijat levittävät yrittäjyyden ilosanomaa omissa kaupungeissaan.

Toimintamme on avointa kaikille opiskelijoille alasta riippumatta. Sinun ei tarvitse olla yrittäjä, et tarvitse liikeideaa, eikä sinun tarvitse edes haluta yrittäjäksi osallistuaksesi toimintaamme. Riittää, että olet avoin uusille ajatuksille, ideoille ja kokemuksille. Järjestämme Jyväskylässä säännöllisesti asiatapahtumia, jotka ovat aina ilmaisia ja avoimia kaikille opiskelijoille haalareiden väriä katsomatta.

Toivotamme tervetulleeksi kaikki kiinnostuneet!

Jyväskylän kaupunki

Me Jyväskylän kaupungilla teemme työtä alueen asukkaiden hyvinvoinnin ja palvelujen takaamiseksi – haluamme, että Jyväskylä on paras paikka asua, oppia ja tehdä työtä!

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi meitä on 7000 ammattilaista työskentelemässä 400 eri ammattinimikkeellä ja olemmekin Keski-Suomen alueen suurin työnantaja. Vuonna 2018 meille haettiin tekijöitä yhteensä 1500 eri tehtävään. Meillä työskentelymahdollisuudet ovatkin mitä monipuolisimmat ja rekrytoimme eri alojen ammattilaisia insinööreistä sairaanhoitajiin ja restonomeista sosionomeihin.

Kesätyöhakumme käynnistyy 22.1. ja kesäsijaisuudet hoitoalalle ovat jo haussa. Tule moikkaamaan meitä pääkampukselle ja Dynamoon!

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri

Tule suosittuun sairaalaamme töihin!

Haemme sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, kätilöitä ja muita hoitotyön opiskelijoita sekä valmistuvia sijaisuuksiin sekä muihin avoimiin tehtäviin.

Olemme maan suurin keskussairaala ja meillä työskentelee 3 700 eri alojen ammattilaista. Henkilöstömme tarjoaa lähes kaikkien lääketieteellisten erikoisalojen palveluita. Terveysalan opiskelijat ovat arvioineet meillä saadun ohjauksen ja opetuksen erinomaiseksi (CLES-mittari).

Vuonna 2020 valmistuva uusi keskussairaalamme, Sairaala Nova, on moderni, potilaslähtöisyyteen perustuva sairaala.

Tule tutustumaan meihin ständille!

 

Ketky ry

Keski-Suomen tietojenkäsittely-yhdistys ry eli Ketky ry toimii puolueettomana yhdyssiteenä tietojenkäsittelyä opiskelevien, alalla työskentelevien ja alasta muuten kiinnostuneiden henkilöiden, yhteisöjen ja yrityksien välillä.

Yhdistys järjestää jäsenilleen erilaisia seminaari-, koulutus- ja virkistystapahtumia. Jäsentoiminnan lisäksi Ketky palkitsee vuosittain ansioituneita ICT-alan töitä ja tekijöitä.

Ketky on kansallisen kattojärjestö TIVIAn paikallisyhdistys.

Mipro Oy

Mipro on vahvasti kasvava ja kansainvälistyvä yritys. Haemme tulevaisuuden ammattilaisia ja eri alojen osaajia monipuolisiin tehtäviin Mikkeliin, Espooseen, Ouluun ja Tallinnaan. Erityisesti sähkö- ja automaatiotekniikka ja ohjelmointi ovat aloja, joille tarvitsemme jatkuvasti tekijöitä. Alaasi voi olla myös käyttöliittymäsuunnittelu, järjestelmien huolto ja ylläpito tai projektinhallinta.

Haemme opintojen loppuvaiheessa olevia tai jo valmistuneita henkilöitä sekä kesätyöhön että vakituisiin työsuhteisiin. Lisäksi tarjoamme mahdollisuutta lopputyöntekoon.

Miprossa pääset ammattilaisena tekemään oikeasti tärkeitä asioita – edistämään turvallista raideliikennettä ja vesi- ja energiahuoltoa – yhdessä parhaiden osaajien kanssa ja oman elämäsi suuntaan vaikuttaen.

Nixu

Nixu tarjoaa kyberturvapalveluita, missiona pitää digitaalinen yhteiskunta toiminnassa. Intohimomme on auttaa organisaatioita hyödyntämään digitalisaatio turvallisesti.

Tuotamme yhdessä asiakkaidemme kanssa käytännönläheisiä ratkaisuja liiketoiminnan jatkuvuuden, digitaalisten palvelujen helpon saatavuuden ja tietosuojan varmistamiseksi.

Haluamme olla paras työpaikka yli 350 kyberturva-ammattilaisen tiimillemme, joka tekee työtä käytännönläheisten ratkaisujen löytämiseksi.

Pihlajalinna

Pihlajalinna tarjoaa laadukkaita sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalveluja lääkärikeskuksissaan, sairaaloissaan, hammasklinikoillaan, liikuntakeskuksissaan sekä asumispalveluyksiköissään ympäri Suomen.

Olemme markkinajohtaja kotimaan sote-ulkoistuksissa. Vastaamme Jämsän, Mänttä-Vilppulan, Parkanon, Alavuden, Kuortaneen, Ähtärin sekä Soinin sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisestä.

Etsimme jatkuvasti toimipisteille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia.

Protacon

Haluatko startata urasi joustavassa työympäristössä, jossa toimintatavat ovat viimeisen päälle hiottuja ja meininki rempseä? Etsimme pian valmistumassa olevia, valmistuneita ja uransa ensimmäisiä askelia ottavia ohjelmistokehityksen, ICT-alan, automaation ja teollisuuden suunnittelun osaajia. Tule rohkeasti juttelemaan ja kerro meille osaamisestasi!

https://career.protacon.com/

https://www.protacon.com/

https://twitter.com/protacon

https://www.instagram.com/protacongroup/

 

Talentia ry

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry tukee opiskelijajäsentensä ammatillista kasvua, tarjoaa vaikuttamisen paikkoja sekä turvaa työhön.

Tule keskustelemaan sosiaalialan ajankohtaisista asioista, vaikkapa työnhausta sosiaalialalla, ja liity osaksi oman alasi asiantuntijayhteisöä.
Katso myös: www.talentia.fi 

Telia

Me olemme Telia, New Generation Telco. Tarjoamme maailmanluokan palveluja muun muassa IoT:n, datakeskusten, älykkään verkon, liittymän, kodin ja liikenteen saralle sekä median puolella, kuten Liiga ja eSports.

Tarjoamme Yli 300 kesätyöpaikkaa, joka puolelta yritystämme ympäri Suomea aina 1. vuoden opiskelijan vaativuustasosta vastavalmistuneen tietotaitoon. Olipa taustasi sitten tilastotieteistä, ICT-alan opinnoista, kaupallisesta ympäristöstä tai teknisistä opinnoista, etsimme mitä luultavimmin sinua. Kesätyön pituus on tyypillisesti 4kk, mutta esimerkiksi viime kesän työntekijöistä jopa 35% jatkoi meillä kesän päätyttyä!

Tsekkaa avoimet kesätyöpaikat osoitteesta www.telia.fi/summer
Mikäli haluat tietää enemmän Telian kesätöistä liity Facebook ryhmäämme Telian Kesäduunit. Kerromme ryhmässä myös hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta.

#telialainen #teliakesä #VKD19

Uralle.fi

Uralle.fi on kuva-/video-CV -pankki, josta kuka tahansa työnantaja voi "head-huntata" työnhakijan piilotyöpaikkaan tai avoimeen tehtävään. Haluamme tuoda uuden palvelun kaikkien työnhakijoiden tietoisuuteen ja sparrausta hyvän profiilin tekoon!

Voit katsoa videon myös täältä »

Wapice

Tarjoamme näköalapaikan digitalisoituvan teollisuuden
järjestelmäkehitykseen sekä työkavereiksi hyviä tyyppejä, jotka
ovat alansa rautaisia ammattilaisia. Meillä työn ja opiskelun
yhdistäminen on helppoa joustavalla työsuhteella, joka
mahdollistaa myös opintojesi etenemisen.

Etsimme jatkuvasti joukkoomme nuoria ohjelmistoalan talentteja,
joilla on intohimoa ohjelmistokehitykseen sekä palavaa halua
kehittää asiantuntijuuttaan. Tekninen osaamisprofiilisi voi olla
C/C++, Qt/QML, Cloud, Data Analytics, DevOps & Software Test Automation, sulautetut järjestelmät, Linux, Java, Microsoft .NET, mobiiliteknologiat, Palvelumuotoilu/UX, webteknologiat.

Lue lisää rekrytoinneistamme verkkosivuiltamme: wapice.com/jobs

Hietalahti Pauliina

Hietalahti Pauliina

Markkinointikoordinaattori, Marketing Coordinator
Markkinointipalvelut, Marketing Services
Hallinto, Administration
+358504338011
Näytä lisää
Asiakaslupaus:
Markkinointia ja viestintää hyvinvointiyksikössä.
Toimialakokemus:
markkinointi, viestintä
Pihkasalo Katja

Pihkasalo Katja

Tietopalvelusihteeri, Information Services Secretary
Kirjasto, Library
Hallinto, Administration
+358505972411
Näytä lisää