jamk.fi
13.2.2019 10:00 - 13.2.2019 14:00

Työpäivä | Dynamo 13.2. #jamktyöpäivä

Suosittu Työpäivä tulee taas! Työnantaja, tule kertomaan mahdollisuuksistanne! Opiskelija, tule bongaamaan työ-, opinnäytetyö- ja harjoittelupaikkoja ja tapaamaan työnantajia.

Aika: 13.2.2019 10:00 - 13.2.2019 14:00
Paikka: JAMK, Dynamo, Lutakko Piippukatu 2, Jyväskylä
Tapahtuman tyyppi: Messut
Kieli: Suomi

Rekrytapahtuma JAMKin opiskelijoille

Opiskelija, tule paikan päälle, ota tuore CV mukaasi ja bongaa parhaat kesätyö-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat!

22 yritystä mahtuu mukaan!

Työnantajien ständit ovat Dynamon aulatilassa. Tilaan mahtuu noin 22 työnantajaa. 

Toinen Työpäivä pääkampuksella 12.2.

Toinen Työpäivä pidetään pääkampuksella 12.2. 2018. Tutustu pääkampuksen tapahtumaan

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuneet työnantajat

Alla lista Dynamon Työpäivään tähän mennessä ilmoittautuneista työnantajista. Päivitämme listaa, kun työnantajia ilmoittautuu tapahtumaan. Dynamon tapahtumaan mahtuu yhteensä 22 yritystä.

Cinia Oy

Cinialla työskentelee IT-alan asiantuntijoita sekä verkko- ja yhteyspalveluissa että ohjelmistopalveluissa. Cinia kulkee yritysten, terveydenhuollon ja kansallisesti merkittävien organisaatioiden toiminnan digitalisoinnissa kehityksen kärjessä. Arkea sujuvoittavat ja merkittävää lisäarvoa tuottavat sovellukset laaditaan pieteetillä yhteistyössä loppukäyttäjien, eri alojen ammattilaisten kanssa. Cinian ohjelmistoratkaisujen toimipisteet löydät Tampereelta Naulakadulta, Jyväskylästä ja Helsingistä. Meitä Cinialaisia on yli 250.

Cinian rekrytointitarpeet
Cinian ohjelmistopalveluiden rekrytointitarpeet kohdistuvat erityisesti teknisiin osaajiin: UX-/UI-designer, ohjelmistoarkkitehti, testaaja, ohjelmistokehittäjä ja projektipäällikkö. Käyttämämme teknologiat riippuvat toteutettavasta ratkaisusta, mutta mahdollisuuksien mukaan rakennamme aina avoimeen lähdekoodiin perustuvia järjestelmiä. Yksi tyypillinen asetelma viime aikoina on Java/Spring -ympäristössä HTML5 (React, Angular, yms.) -teknologiolla toteutettu kokonaisuus.

Meillä on mahdollisuuksia kasvaa koodarina – www.cinia.fi/rekry

Combitech Oy

Oletko nuori devaaja, joka on kiinnostunut merkityksellisestä työstä?

Haemme jatkuvasti uusia koodaajalupauksia, joilla on halu kehittyä alansa huippuosaajiksi. Teemme töitä mm. puolustusvoimien sekä puolustusteollisuuden asiakkaiden kanssa, joten kehittämillämme järjestelmillä on tarkoitus yhteiskunnan turvaamisessa.

Odotamme sinulta perustason koodausosaamista, mutta kaikkea ei tietenkään tarvitse osata. Tärkeintä meille on intohimo ohjelmointityöhön ja tulevaisuuden puolustusjärjestelmien kehittämiseen sekä jatkuva halu oppia uutta.

Vaihtoehtoisesti tehtäviä löytyy myös testiautomaation kehittämisestä sekä projektihallinnan eri rooleista.

Käyttämiämme tekniikoita ovat mm. JSF, Primefaces, JavaFX, REST, Spring, Python, C++, Qt, Robot jne.

Tarjoamme sinulle työpaikan, josta löytyy varmasti kiinnostavia tehtäviä sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osaamisesi kehittämiseen esimerkiksi koulutusten ja teknologiatutkimustyön (esim. VR/AR-teknologiat, ohjelmistoradiot/SDR) kautta. Aloitus mahdollista työharjoittelulla tai opinnäytetyöllä, tätä yhteistyötä Combitech Oy on tehnyt JAMKin kanssa menestyksellisesti jo useina vuosina.

Devecto Oy

Erikoisosaamistamme on älykkäiden koneiden ja laitteiden vaativa ohjelmistokehitys sekä IoT-ratkaisut. Tekemisen into syntyy halustamme kehittää kestäviä ohjelmistoratkaisuja, jotka varmistavat asiakkaiden tuotteiden laadun ja turvallisuuden. Kehitämme muskeleitamme määrätietoisesti, jotta tuotekehitystiimissä on aina parasta teknologista osaamista – ja mukavimmat työkaverit.

Haemme jatkuvasti:
Testiautomaation kehittäjiä ja testaajia (esim. Python, Robot Framework)
Ohjelmistokehittäjiä sulautettuihin järjestelmiin (esim. QT, C++/C,)
Ohjelmistokehittäjiä taustajärjestelmiin (esim. Java, C#)
Mobiili-kehittäjiä (esim. Android, iOS, hybriditeknologiat)
Web-kehittäjiä (esim. React, Angular, JavaScript)

Digia Oyj

Olemme digitaalisen liiketoiminnan uudistaja. Innovoimme, muotoilemme ja toteutamme teknologiaa hyödyntäviä ratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa. Tarjoamme osaamista ja tuotteita digitaalisiin palveluihin, verkkokaupankäyntiin, toiminnan ohjaamiseen ja tiedon hyödyntämiseen. Vahvuutemme ovat saumattomasti yhteen toimivat ratkaisukokonaisuudet.

Teemme softaa suurella sydämellä. Tekniikka on meille Digiassa pääasia, johon suhtaudumme äärimmäisellä vakavuudella ja intohimolla. Tekniikka ei kuitenkaan ole mitään ilman ihmisiä, jotka kehittävät ohjelmistoratkaisuja – toisille ihmisille. Kanssamme olet mukana luomassa huippuratkaisuja ja johdattamassa asiakkaitamme menestykseen alati muuttuvassa digiarjessa.

Jyväskylään haemme mm. seuraavia osaajia vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin:

- Asiantuntijoita Service Centeriin
- Jr. Java kehittäjiä
- Jr. .NET/C# kehittäjiä
- System Developereita integraatioihin

Digiassa on yli 1000 osaajaa, joten voimme tarjota sinulle laajat kehittymismahdollisuudet. Sinun on mahdollista kehittyä monessa eri teknologiassa tai syventyä johonkin tiettyyn.

#digiarki #digiarjensankarit

Eilakaisla Oy

Työpaikkoja urasi jokaiseen vaiheeseen!

Rekrytoimme ja vuokraamme ammattitaitoista henkilökuntaa sekä vakituisiin työsuhteisiin että määräaikaisiin työsuhteisiin. Aloita työpaikan hakeminen kertomalla itsestäsi ja osaamisestasi luomalla ensin profiili Kaislanet-palveluumme.

Avoimet työpaikkamme ovat pääasiassa seuraavilta toimialueilta:
+ toimisto- ja asiakaspalvelu
+ vakuutus ja rahoitus
+ myynti ja markkinointi
+ IT, henkilöstö- ja taloushallinto
+ teollisuus ja logistiikka
+ farmasia

Etteplan MORE

MORE reasons to wake up in the morning?

Eatech, Soikea ja Koodain yhdistivät voimansa - tule töihin Etteplan MOREen! Rennossa joukossamme työskentelee jo yli 200 ohjelmistoalan osaajaa mm. Tampereella, Helsingissä, Jyväskylässä ja Kuopiossa.
Me teemme asiakkaidemme liiketoimintaa tukevia ohjelmistoja ja digitaalisia palveluita, ja toimimme kumppanina aina kun idean ja maailman väliin tarvitaan softaa. Laaja toimialakokemuksemme kattaa niin teollisuuden kuin kaupankin alan, ja uteliaina asiantuntijoina opimme jatkuvasti uutta.
Työaikamme joustavat elämäntilanteesi mukaan ja tarjoamme etätyömahdollisuuden.

Together we are MORE – Etteplan MORE

Osaamisalat
Meillä on uramahdollisuuksia niin web- ja mobiilikehityksen, IoT:n, UX- suunnittelun ja palvelumuotoilun, projektinhallinnan, testauksen, ylläpidon kuin hallinnonkin puolella.

Henkilöstön tarve
Meillä viihtyvät uransa eri vaiheilla olevat osaajat. Iso osa työntekijöistämme on palkattu avoimen hakemuksen kautta. Tee lopputyösi meille ja valmistu mielenkiintoisiin hommiin!

Rekrytointi
www.etteplanmore.com

Jyväskylä Entrepreneurship Society ry

JES eli Jyväskylä Entrepreneurship Society on yrittäjähenkinen yhteisö opiskelijoilta opiskelijoille. Tarjoamme muun muassa puhujatapahtumia, workshopeja, inspiraatiota ja mahdollisuuksia. Olemme osa Suomen laajuista ES-järjestöjen verkostoa, jonka toimijat levittävät yrittäjyyden ilosanomaa omissa kaupungeissaan.

Toimintamme on avointa kaikille opiskelijoille alasta riippumatta. Sinun ei tarvitse olla yrittäjä, et tarvitse liikeideaa, eikä sinun tarvitse edes haluta yrittäjäksi osallistuaksesi toimintaamme. Riittää, että olet avoin uusille ajatuksille, ideoille ja kokemuksille. Järjestämme Jyväskylässä säännöllisesti asiatapahtumia, jotka ovat aina ilmaisia ja avoimia kaikille opiskelijoille haalareiden väriä katsomatta.

Toivotamme tervetulleeksi kaikki kiinnostuneet!

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri

Tule suosittuun sairaalaamme töihin!

Haemme sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, kätilöitä ja muita hoitotyön opiskelijoita sekä valmistuvia sijaisuuksiin sekä muihin avoimiin tehtäviin.

Olemme maan suurin keskussairaala ja meillä työskentelee 3 700 eri alojen ammattilaista. Henkilöstömme tarjoaa lähes kaikkien lääketieteellisten erikoisalojen palveluita. Terveysalan opiskelijat ovat arvioineet meillä saadun ohjauksen ja opetuksen erinomaiseksi (CLES-mittari).

Vuonna 2020 valmistuva uusi keskussairaalamme, Sairaala Nova, on moderni, potilaslähtöisyyteen perustuva sairaala.

Tule tutustumaan meihin ständille!

 

Ketky ry

Keski-Suomen tietojenkäsittely-yhdistys ry eli Ketky ry toimii puolueettomana yhdyssiteenä tietojenkäsittelyä opiskelevien, alalla työskentelevien ja alasta muuten kiinnostuneiden henkilöiden, yhteisöjen ja yrityksien välillä.

Yhdistys järjestää jäsenilleen erilaisia seminaari-, koulutus- ja virkistystapahtumia. Jäsentoiminnan lisäksi Ketky palkitsee vuosittain ansioituneita ICT-alan töitä ja tekijöitä.

Ketky on kansallisen kattojärjestö TIVIAn paikallisyhdistys.

Mipro Oy

Mipro on vahvasti kasvava ja kansainvälistyvä yritys. Haemme tulevaisuuden ammattilaisia ja eri alojen osaajia monipuolisiin tehtäviin Mikkeliin, Espooseen, Ouluun ja Tallinnaan. Erityisesti sähkö- ja automaatiotekniikka ja ohjelmointi ovat aloja, joille tarvitsemme jatkuvasti tekijöitä. Alaasi voi olla myös käyttöliittymäsuunnittelu, järjestelmien huolto ja ylläpito tai projektinhallinta.

Haemme opintojen loppuvaiheessa olevia tai jo valmistuneita henkilöitä sekä kesätyöhön että vakituisiin työsuhteisiin. Lisäksi tarjoamme mahdollisuutta lopputyöntekoon.

Miprossa pääset ammattilaisena tekemään oikeasti tärkeitä asioita – edistämään turvallista raideliikennettä ja vesi- ja energiahuoltoa – yhdessä parhaiden osaajien kanssa ja oman elämäsi suuntaan vaikuttaen.

Pihlajalinna

Pihlajalinna tarjoaa laadukkaita sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalveluja lääkärikeskuksissaan, sairaaloissaan, hammasklinikoillaan, liikuntakeskuksissaan sekä asumispalveluyksiköissään ympäri Suomen.

Olemme markkinajohtaja kotimaan sote-ulkoistuksissa. Vastaamme Jämsän, Mänttä-Vilppulan, Parkanon, Alavuden, Kuortaneen, Ähtärin sekä Soinin sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisestä.

Etsimme jatkuvasti toimipisteille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia.

Protacon

Haemme automaatiosuunnittelun, ohjelmistosuunnittelun ja ICT-alan harjoittelijoita ja pian valmistuvia opiskelijoita työsuhteeseen.

Tarjoamme kasvavan ammattilaisten työyhteisön jossa on hyvä kehittää omaa ammattitaitoa, kilpailukykyiset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet osana työtehtäviä.

Talentia ry

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry tukee opiskelijajäsentensä ammatillista kasvua, tarjoaa vaikuttamisen paikkoja sekä turvaa työhön.

Tule keskustelemaan sosiaalialan ajankohtaisista asioista, vaikkapa työnhausta sosiaalialalla, ja liity osaksi oman alasi asiantuntijayhteisöä.
Katso myös: www.talentia.fi 

Telia

Me olemme Telia, New Generation Telco. Tarjoamme maailmanluokan palveluja muun muassa IoT:n, datakeskusten, älykkään verkon, liittymän, kodin ja liikenteen saralle sekä median puolella, kuten Liiga ja eSports.

Tarjoamme Yli 300 kesätyöpaikkaa, joka puolelta yritystämme ympäri Suomea aina 1. vuoden opiskelijan vaativuustasosta vastavalmistuneen tietotaitoon. Olipa taustasi sitten tilastotieteistä, ICT-alan opinnoista, kaupallisesta ympäristöstä tai teknisistä opinnoista, etsimme mitä luultavimmin sinua. Kesätyön pituus on tyypillisesti 4kk, mutta esimerkiksi viime kesän työntekijöistä jopa 35% jatkoi meillä kesän päätyttyä!

Tsekkaa avoimet kesätyöpaikat osoitteesta www.telia.fi/summer
Mikäli haluat tietää enemmän Telian kesätöistä liity Facebook ryhmäämme Telian Kesäduunit. Kerromme ryhmässä myös hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta.

#telialainen #teliakesä #VKD19

Uralle.fi

Uralle.fi on kuva-/video-CV -pankki, josta kuka tahansa työnantaja voi "head-huntata" työnhakijan piilotyöpaikkaan tai avoimeen tehtävään. Haluamme tuoda uuden palvelun kaikkien työnhakijoiden tietoisuuteen ja sparrausta hyvän profiilin tekoon!

Voit katsoa videon myös täältä »
Hietalahti Pauliina

Hietalahti Pauliina

Markkinointikoordinaattori, Marketing Coordinator
Markkinointipalvelut, Marketing Services
Hallinto, Administration
+358504338011
Näytä lisää
Asiakaslupaus:
Nopeaa, luovaa ja luotettavaa viestintää kaikissa mahdollisissa kanavissa.
Toimialakokemus:
markkinointi, viestintä
Tutkinnot:
FM, Tradenomi
Pihkasalo Katja

Pihkasalo Katja

Tietopalvelusihteeri, Information Services Secretary
Kirjasto, Library
Hallinto, Administration
+358505972411
Näytä lisää