12.2.2020 10:00 - 12.2.2020 14:00

Työpäivä | Dynamo 12.2. #jamktyöpäivä

Suosittu Työpäivä tulee taas! Työnantaja, tule kertomaan mahdollisuuksistanne! Opiskelija, tule bongaamaan työ-, opinnäytetyö- ja harjoittelupaikkoja ja tapaamaan työnantajia.

Aika: 12.2.2020 10:00 - 12.2.2020 14:00
Paikka: JAMK, Dynamo, Lutakko Piippukatu 2, Jyväskylä
Tapahtuman tyyppi: Messut
Kieli: Suomi

Dynamon tilaisuus on täynnä! Kiitos ilmoittautuneille!

Rekrytapahtuma JAMKin opiskelijoille

Opiskelija, tule paikan päälle, ota tuore CV mukaasi ja bongaa parhaat kesätyö-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat!

Muista myös  JAMKOn Etkot! 

22 yritystä mahtuu mukaan!

Työnantajien ständit ovat Dynamon aulatilassa. Tilaan mahtuu noin 22 työnantajaa. 

Toinen Työpäivä pääkampuksella 11.2.

Toinen Työpäivä pidetään pääkampuksella. Tutustu pääkampuksen tapahtumaan

Ilmoittaudu nyt!

Ilmoittautuneet työnantajat

Dynamon tapahtumaan mahtuu yhteensä 22 yritystä.

Akavan sairaanhoitajat ja Taja

Akavan sairaanhoitajat ja Taja on terveydenhuollon alalla johto- ja asiantuntijatehtävissä toimivien etujärjestö. Taja tarjoaa foorumin verkostoitua muiden alaa opiskelevien ja ammatissa jo toimivien kanssa. Tuemme opiskelijoita niin opinnoissa (esim. jaamme apurahoja), kuin työelämässäkin.

Tule keskustelemaan terveysalan ajankohtaisista asioista ja kuulemaan lisää Tajasta. www.taja.fi

ALTEN Finland

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja.

Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa 25:ssä eri maassa.  Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Cinia Oy

Cinia toteuttaa pitkän elinkaaren ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, terveydenhuollon, teollisuuden sekä julkisen sektorin toimijoille. Vahva osaamisemme kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Cinialla ohjelmistokehitystä tehdään ketteriä menetelmiä soveltaen sekä projektimuotoisesti omalla toimistollamme että asiakkaiden luona konsulttitoimeksiannoissa. Meillä pääset rakentamaan uutta ja ottamaan projektista haluamasi määrän vastuuta.

 

Eilakaisla Oy

Eilakaislalla rekrytoimme ja vuokraamme ammattitaitoista henkilökuntaa sekä vakituisiin, että määräaikaisiin työsuhteisiin. Aloita työpaikan hakeminen kertomalla itsestäsi ja osaamisestasi luomalla ensin profiili Kaislanet-palveluumme.

Avoimet työpaikkamme ovat pääasiassa seuraavilta toimialueilta: toimisto- ja asiakaspalvelu, vakuutus ja rahoitus, myynti ja markkinointi, IT, henkilöstö- ja taloushallinto sekä teollisuus ja logistiikka.

Etteplan MORE

Etteplan MORE on asiakkailleen luottokumppani aina, kun idean ja maailman väliin tarvitaan softaa. Työntekijöilleen MORE on rento, joustava ja kannustava työnantaja, joka tarjoaa kiinnostavia uramahdollisuuksia. 

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri tarjoaa erikoissairaanhoidon palvelut koko Keski-Suomen alueelle. Olemme suuri työnantaja ja meiltä löytyy monia erilaisia työmahdollisuuksia.

Elomatic

Haemme web-sovellusasiantuntijan tehtäviin opintojen loppuvaiheessa olevia insinööriopiskelijoita. Tehtävinä ovat web-pohjaisen kunnossapidon tiedonhallintajärjestelmän toimitusprojektit, ylläpitotehtävät ja järjestelmän kehitys. Näiden lisäksi haemme teollisuuden tuotantoprosessien data-analytiikasta kiinnostuneita opiskelijoita. Tule keskustelemaan tehtävistä lisää.

 

Nodeon

Nodeon Finland Oy on ketterä ja kasvuhakuinen teknologiatoimittaja,  joka on erityisesti keskittynyt teknologiaratkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen kriittisen infrastruktuurin ympäristöissä. Autamme asiakkaitamme järjestelmien älykkyyden ja automaation lisäämisessä sekä tiedonkeruussa järjestelmien toiminnan kaikissa eri vaiheissa.

 

 

Protacon

Haluatko startata urasi joustavassa työympäristössä, jossa toimintatavat ovat viimeisen päälle hiottuja ja meininki rempseä? Etsimme pian valmistumassa olevia, valmistuneita ja uransa ensimmäisiä askelia ottavia ohjelmistokehityksen, ICT-alan, automaation ja teollisuuden suunnittelun osaajia. Tule rohkeasti juttelemaan ja kerro meille osaamisestasi!

https://career.protacon.com/

 

 

Digia

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on jo yli 1 200 ja meillä jokainen on Senior Trainee. (Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis.) Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhteispelillä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. 

ketky

Keski-Suomen tietojenkäsittely-yhdistys ry eli Ketky ry toimii puolueettomana yhdyssiteenä tietojenkäsittelyä opiskelevien, alalla työskentelevien ja alasta muuten kiinnostuneiden henkilöiden, yhteisöjen ja yrityksien välillä.

Yhdistys järjestää jäsenilleen erilaisia seminaari-, koulutus- ja virkistystapahtumia. Jäsentoiminnan lisäksi Ketky palkitsee vuosittain ansioituneita ICT-alan töitä ja tekijöitä.

Ketky on kansallisen kattojärjestö TIVIAn paikallisyhdistys.

 

Qvantel

Qvantel is a leading global provider of cloud-based Business Support Solutions (BSS). Our solutions help operators to make sense of all the data available, to better understand their customers and proactively address their needs. At the same time, we guide operator customers through their own digital transformation journey from traditional operators to full Digital Service Providers. We are playing a vital role in developing communications and helping the world to be more connected. We are growing fast and we want our people to grow with us. Our vision is to become the industry’s most desirable BSS provider. Our mission is simple; to grow telecom operators’ business efficiency. At Qvantel, we will give you an opportunity to solve challenging problems. If you want that kind of responsibility, then we want to work with you. Here you find more about careers at Qvantel.

Tata Consultancy Services

Tata Consultancy Services (TCS) is an IT services, consulting and business solutions organization that has been partnering with many of the world’s largest businesses in their transformation journeys for the last fifty years. A part of the TATA Group, India’s largest industrial conglomerate, TCS has over 450,000 of the world’s best trained consultants in 46 countries.

Recognized as a ‘Big Four’ IT Services company and an employer of choice, TCS has been in the forefront of innovation and transformation. For more information, visit us at www.tcs.com

Bonsky

Bonsky on 30 hengen ketterä, matalahierarkinen ja kasvava IT-talo Jyväskylässä. Yrityskulttuurimme on yhteisöllinen ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti yhdessä. 

Teknologiastackimme on moderni ja teemme digitaalisia järjestelmiä Suomen suurimmille teollisuusalan yrityksille. Kehitymme ja kasvamme jatkuvasti yrityksenä ja tarjoamme mahtavat puitteet myös henkilökohtaiselle kehittymiselle. Työn tekeminen on meillä vapaata; työaika on joustava, etätyö on sallittua ja lyhennettyä työviikkoa saa tehdä halutessaan.

 

Future Savo

Future Savo -hanke välittää tietoa Pohjois-Savon alueen avoimista työpaikoista. Työn lisäksi alueella on monipuoliset mahdollisuudet harrastamiseen ja olemisenvapautta. -Hei rakas! Muutetaanko Savoon?

Lue lisää

 

 

Aidon oy

Aidon Oy. Muut puhuvat IoT:stä – me olemme tehneet sitä jo 15 vuotta. Olemme siis uusien IOT- ja M2M-ratkaisuiden kehittämisen ja käyttöönoton edelläkävijä ja ominta osaamistamme on sähköverkkojen älykkyyden kasvattaminen. Kehitämme laitteita, järjestelmiä, tietoliikenneratkaisuja, sovelluksia, analytiikkaa ja palveluja, joiden avulla asiakkaamme, sähköverkkoyhtiöt pystyvät huolehtimaan luotettavasta sähkönjakelusta ja tuottamaan tarvittavat lukemat kuukausittaiseen sähkölaskuusi – ja ehkä jopa pienentämään sitä. Järjestelmiemme kautta siirtyy yli kolmen miljoonan sähkömittarin datalukemat luotettavasti eteenpäin tunnin välein. Toimialamme on siis koko yhteiskunnan arjen kannalta aivan ytimessä, ja siihen liittyvää osaamista tarvitaan tulevaisuudessa yhä enemmän. Me tarjoamme ohjelmistokehityksen taitajille kiinnostavia töitä, sopivasti haasteita ja mahdollisuuden työskennellä viimeisimpien teknologioiden parissa, mm. Azure, .Net Core, Kubernetes, React, GoLang, LTE-M, NB-IoT. Vastapainoksi saat vastuuta ja mahdollisuuden toimia osana kansainvälistä ammattilaisjoukkoa, lähellä asiakkaitamme, mukavissa Innovan tiloissa. Nähdään JAMKin Työpäivässä ja jutellaan lisää.

Twitter: @AidonMakesSense

Attendo

Attendo tarjoaa yksilöllistä hoivaa ja kuntoutusta sekä yhteisöllistä asumista noin 12 500 suomalaiselle. Meillä on tarjota monipuolisia työtehtäviä hoiva-alan ammattilaisille ympäri Suomea.

Lidl

Lidlille tärkeimpiä ovat ihmiset, rohkeus ja vastuu. Haluamme olla kaupan alan iloisin ja inspiroivin työpaikka, joka toimii maailmassa rohkeasti ja kantaa vastuuta ihmisistä ja yhteiskunnasta. Työntekijät ovat tärkeintä, mitä meillä on. Me olemme työpaikka yli 5 000 lidliläiselle ympäri Suomen. He työskentelevät yli 180 myymälässämme, kolmessa jakelukeskuksessamme ja pääkonttorillamme.

Kurkkaa avoimet työpaikkamme osoitteessa https://tyopaikat.lidl.fi ja tule mukaan joukkoon!

Wapice

Wapice on suomalainen täyden palvelun ohjelmistotalo. Digitalisoimme asiakkaidemme liiketoimintaprosessit tuotantoketjun alusta loppuun, anturielektoniikasta digitalisoituihin pilvipalveluihin. Digitalisointiketjumme ulottuu liiketoiminnan kaikille osa-alueille sisältäen myynnin, tuotekehityksen, tuotteiden ylläpito- ja huoltopalvelut sekä lopulta kokonaisten uusien digitaalisten liiketoimintakonseptien kehittämisen.

 

Zaibatsu

Zaibatsu on Keski-Suomen suurin pelialan yritys, joka auttaa kumppaneitaan paitsi kehittämään hienoja pelejä, myös soveltamaan pelialan vaatimaa korkeatasoista kehitysosaamista muihin koodiprojekteihin.

Pihlajalinna

Pihlajalinna auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Tarjoamme laadukkaita sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalveluja lääkärikeskuksissamme, sairaaloissamme, hammasklinikoillamme, liikuntakeskuksissamme ja asumispalveluissamme ympäri Suomea.

 

Mehiläinen

Mehiläinen Oy tarjoaa erilaisia koteja ja asumisratkaisuja Keski-Suomessa niin ikäihmisille, kehitysvammaisille kuin mielenterveyskuntoutujillekin. Kodeissa avun, tuen ja hoivan määrä mukautuu asukkaan yksilöllisiin tarpeisiin elämäntilanteen mukaan. Tavoitteenamme on mahdollistaa yksilöllinen hyvä elämä jokaiselle asukkaallemme. Henkilökunnalle Mehiläinen haluaa olla paras työpaikka, jossa työilmapiiri on kannustava ja toisia arvostava. Hyvinvoiva ja sitoutunut henkilöstö on perusta kaikille konsernin palveluille. 

Liveto

Rakastatko tapahtumia ja omaat mahtavan asenteen? Hae Livetolle harjoitteluun!

Liveto on jyväskyläläinen tapahtuma-alalla toimiva kasvuyritys, jonka tavoitteena on mullistaa tapahtumamyynti globaalilla tasolla. Liveton asiakkaisiin kuuluvat lukuisat eri tapahtumat, venuet sekä artistit monessa eri kategoriassa. Tarjoamme tapahtumajärjestäjille täysin uudenlaisen ratkaisun tapahtumamyyntiin sekä parhaan ja henkilökohtaisen asiakaskokemuksen. Liveto on tähän asti työllistänyt jo kymmenen Jamkilaista, ja nyt myös sinulla on mahdollisuus tulla osaksi tiimiämme, sillä haemme harjoittelijaa Customer Success tiimiimme! Liveton toimistot sijaitsevat Nisulankadun Startup-leipomolla lähellä Jyväskylän keskustaa. Katso kaikki paikat!

Combitech

Combitech on turvallisuus- ja kyberturvaratkaisuja tarjoava yritys, joka työllistää Espoossa, Tampereella, Jyväskylässä ja Säkylässä yli 80 turvallisuusalan huippuasiantuntijaa. Combitech rakentaa turvallisuutta yhteistyössä asiakkaittensa kanssa tarjoamalla ohjelmisto- ja kyberturvallisuusratkaisuja, turvallisuuskonsultointia sekä järjestelmäintegraatioita.

Pihlajalinna

Pihlajalinna is one of Finland’s leading providers of social and healthcare services. We offer high quality social, health and wellbeing services at our private clinics, hospitals, dental clinics, fitness centres and housing services across Finland.

 

Aitio

Aitio on ketterä 20 hengen IT-talo Jyväskylästä. Teemme ohjelmistoratkaisuja sujuvasti integraatioiden ja ylläpitopalveluiden kera sekä toimitamme mobiilia Hillava-toiminnanohjausjärjestelmää liikkuvan työn ohjaamiseen.

Aitiolaisia yhdistää kiinnostus moderneihin teknologioihin ja halu jakaa osaamista muille. Panostamme pitkäjänteisesti osaamisen kehittämiseen ja rentoon meininkiin yhteisillä tapahtumilla.

Qvantel

Qvantel is a leading global provider of cloud-based Business Support Solutions (BSS). Our solutions help operators to make sense of all the data available, to better understand their customers and proactively address their needs. At the same time, we guide operator customers through their own digital transformation journey from traditional operators to full Digital Service Providers. We are playing a vital role in developing communications and helping the world to be more connected. We are growing fast and we want our people to grow with us. Our vision is to become the industry’s most desirable BSS provider. Our mission is simple; to grow telecom operators’ business efficiency. At Qvantel, we will give you an opportunity to solve challenging problems. If you want that kind of responsibility, then we want to work with you. Here you find more about careers at Qvantel.

 

Hietalahti Pauliina

Hietalahti Pauliina

Markkinointisuunnittelija, Marketing Designer
Markkinointipalvelut, Marketing Services
Hallinto, Administration
+358504338011
Näytä lisää
Asiakaslupaus:
Markkinointia ja viestintää hyvinvointiyksikössä.
Toimialakokemus:
markkinointi, viestintä
Pihkasalo Katja

Pihkasalo Katja

Tietopalvelusihteeri, Information Services Secretary
Kirjasto, Library
Hallinto, Administration
+358505972411
Näytä lisää