jamk.fi
26.1.2017 10:00 - 26.1.2017 14:00

Työpäivä | Dynamo #jamktyöpäivä

Opiskelija, tule bongaamaan työ-, opinnäytetyö- ja harjoittelupaikkoja ja tapaamaan työnantajia Työpäivään! Osallistu myös Työelämän pelisäännöt ja Boostia työnhakuun somesta -koulutuksiin.

Aika: 26.1.2017 10:00 - 26.1.2017 14:00
Paikka: JAMK, Dynamo, Lutakko Piippukatu 2, Jyväskylä
Tapahtuman tyyppi: Messut
Kieli: Suomi

Opiskelija, tapaa työnantajia Dynamolla 26.1.

Dynamon työpäivässä tapaat  työnantajia ja pääset keskustelemaan harjoittelu- ja työpaikoista sekä opinnäytetyön aiheista! Osallistu myös Työelämän pelisäännöt ja Boostia työnhakuun somesta -koulutuksiin.

Toinen Työpäivä pidettiin pääkampuksella tiistaina 24.1. Tutustu pääkampuksen tapahtumaan

Opiskelija, tule tapaamaan näitä yrityksiä!

 

Barona IT Oy

Etsimme jatkuvasti ICT-alan asiantuntijoita alan erilaisiin tehtäviin.

Combitech Oy

Etsitkö työtä jolla on merkitystä? Oletko motivoitunut ja innostunut ohjelmistokehittäjä?

Etsimme sinua osaksi ketterää ja osaavaa tiimiämme, kehittämään kanssamme puolustuksen ja puolustusteollisuuden asiakkaiden tarpeisiin suunniteltuja järjestelmiä. Voit olla vielä opintojesi loppuvaiheessa tai jo valmistunut, tärkeintä on että haluat oppia uutta ja ottaa vastuuta osana tiimiä.

Combitech Oy on puolustus-, turvallisuus- ja tietoturvaratkaisuja tarjoava yritys, joka työllistää Espoossa, Tampereella, Jyväskylässä ja Säkylässä noin 70 turvallisuusalan huippuasiantuntijaa. Combitech rakentaa turvallisuutta yhteistyössä asiakkaittensa kanssa tarjoamalla ohjelmisto- ja turvallisuusratkaisuja, turvallisuuskonsultointia, tietoliikenne- ja järjestelmäratkaisuja sekä järjestelmäintegraatioita. Combitech Oy on osa Saab-turvallisuuskonsernia.

www.combitech.fi

CreaMentors Oy

Tuotamme asiakkaillemme markkinoinnin ja myynnin palveluja. Tarjoamme projekti- ja tuntitöitä näihin tehtäviin.

Digia Oyj

Digia on kannattavasti kasvava suomalainen IT-palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään digitaalisuuden mahdollisuudet. Vahvuutemme on syvä osaaminen organisaatioiden ydinprosesseista sekä niitä tukevista operatiivisista järjestelmistä ja integraatioista. Vahvan pohjan päälle rakennamme käyttäjien kiittämiä digitaalisia palveluja.

Tekniikka on meille Digiassa pääasia, johon suhtaudumme äärimmäisellä intohimolla. Tekniikka ei kuitenkaan ole mitään ilman ihmisiä, jotka kehittävät ohjelmistoratkaisuja – toisille ihmisille. Projektimme vaikuttavat koko yhteiskuntaan, ja työlläsi on merkitystä, jonka näet omassa ja läheistesi arjessa päivittäin.

Meitä digialaisia on yhteensä lähes 900. Toimimme Suomessa Helsingissä, Jyväskylässä, Raumalla, Tampereella, Oulussa, Vaasassa ja Turussa sekä Ruotsissa Tukholmassa. Lue lisää meistä osoitteessa www.digia.com.

EVRY Jydacom Oy

EVRY toimittaa kattavia yritysjärjestelmiä ja digitaalisia ratkaisuja erityisesti valmistavan teollisuuden ja rakentamisen toimialalle. Haemme jatkuvasti osaajia joukkoomme kehittämään ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Lue lisää ja lähetä avoin hakemus.

Firstbeat Technologies

Firstbeat on kansainvälinen hyvinvoinnin, huippu-urheilun ja kuluttajatuotteiden parissa toimiva yritys, jonka kehittämä sydämen sykevälianalyysi auttaa parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia. Tuotteisiimme luottavat sadat huippu-urheilijat ja joukkueet, hyvinvoinnin ammattilaiset ja miljoonat kuluttajat globaalisti.

Nyt etsimme kasvavaan huipputiimiimme osaajia monelta eri aloilta. Haet sitten harjoittelu- tai työpaikkaa, tule tutustumaan ja esittelemään itsesi meille! Tällä hetkellä haemme erityisesti ohjelmistokehittäjiä, mutta meillä on tarve monen eri osa-alueen osaajille.

Insinööriliitto

Parempaan työpäivään! Jo 70 000 insinööriä ja muuta tekniikan alan ammattilaista on valinnut työelämän kumppanikseen Insinööriliiton. Edunvalvonnan lisäksi jäsenenä käytössäsi on liiton monipuoliset palvelut. Lue lisää.

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki on alueen suurin työnantaja. Kuntapalveluita tuottava kaupunkiorganisaatio tarjoaa työntekijöilleen hyvät ura- ja kehittymismahdollisuudet.

Joukossamme on yli 7000 osaajaa yli 400 ammattinimikkeellä.Tarjoamme henkilöstöllemme modernin ja turvallisen työpaikan, josta löytyy kehittymismahdollisuuksia moneen suuntaan. Jatkuva ammatillinen kehittyminen on kaupungilla työskenteleville asiantuntijoille tärkeää. Laadukkaalla ammatillisella ja lisäkoulutuksella pidämme huolta henkilöstömme osaamisesta ja ammattitaidosta.

Tervetuloa työskentelemään uudistuvassa palveluorganisaatiossamme ja kehittämään asiakaslähtöistä toimintaamme! 

KETKY ry

Keski-Suomen tietojenkäsittely-yhdistys Ketky ry edistää keskisuomalaista tietojenkäsittelyä järjestämällä seminaari-, koulutus- ja virkistystapahtumia jäsenilleen.

Yhdistykseen voivat liittyä kaikki tietotekniikkaa tai tietojenkäsittelyä opiskelevat, alalla työskentelevät tai alasta muuten kiinnostuneet henkilöt.

Ketky ry on valtakunnallisen TIVIA ry:n (Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset) paikallisyhdistys. Ketkyn jäsenenä saat sekä paikalliset että valtakunnalliset edut - tule tutustumaan!

KSSHP, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri

Tule suosittuun sairaalaamme töihin! Olemme maan suurin keskussairaala ja meillä työskentelee 3 800 eri alojen ammattilaista. Lippulaivanamme on tutkimus- ja kehittämistoiminta, mistä yhtenä esimerkkinä on laatusertifikaatilla palkittu oppimisympäristö TietoTaitoKeskus. Sairaalamme on koulutusmyönteinen, uusinta teknologiaa hyödyntävä opetussairaala. Terveysalan opiskelijat ovat arvioineet meillä saadun ohjauksen ja opetuksen erinomaiseksi (CLES-mittari). Olemme rakentamassa uutta, modernia keskussairaalaa, joka valmistuu vuonna 2020. Tarjoamme töitä niin ammattilaisille kuin opiskelijoillekin moniammatillisissa työyhteisöissä.

Landis + Gyr

Etsimme tällä hetkellä useita osaajia vahvistamaan mm. globaalin tuotekehityksemme tiimejä. Lisätietoja avoimista paikoista, blogia ja työntekijätarinoita pääset lukemaan http://eu.landisgyr.com/betterfuture . Meillä on mukava tehdä hommia - tutkitusti!

www.landisgyr.fi

Manpower

www.manpower.fi

Odeal Oy

Haluatko työskennellä omalla tyylilläsi? Ryhdy kevytyrittäjäksi! Laskutuspalvelu mahdollistaa liiketoiminnan harjoittamisen ilman omaa yritystä. Testaa omaa liikeideaasi riskittömästi jo opiskeluaikana ennen oman yrityksen perustamista. Tai anna työnhaussa itsestäsi omatoiminen kuva ja tarjoa osaamistasi hoitamalla itse laskutus. Laskuta vaikka kesätyöt ja muut opiskelujen ohessa tehtävät työt Odealin kautta. Sopii lähes kaikille toimialoille. Kurkkaa www.odeal.fi 

Osuuskunta Dynamit

Tarjoamme uutta  työn  tekemisen  mallia.

Osuuskunta HyvinMonena

HyvinMonena osuuskunta toimii hyvinvointialan opiskelijoiden yrittäjyysvalmiuksien oppimis- ja kehittämispaikkana tarjoten mahdollisuuksia toimia asiakasprojekteissa ja kehittämishankkeissa. Jäseniä on tällä hetkellä 67, eri koulutusohjelmista: fysioterapia, toimintaterapia, hoitotyö, sosiaaliala sekä kuntoutuksen ohjaus. Palvelut: erilaiset työhyvinvointipalvelut, hieronta, terapia ja neuvonta, personal training, fysiikkavalmennukset urheiluseuroille, suksien voitelu, lehti-/nettikirjoittaminen & materiaalin valmistus/kuvaus, First beat -hyvinvointimittaukset, liikuntapalvelut yrityksille & yhteisöille, hyvinvointialan luennot ja konsultointi, tapahtumat.

Osuuskunta INNOverkko

Haemme opinnäytetyön tekijöitä ja harjoittelijoita viestinnän, myynnin ja markkinoinnin tehtäviin sekä webtekijöitä.

Olemme asiantuntijaosuuskunta ja etsimme jatkuvasti joukkoomme yrittäjähenkisiä henkilöitä, vaikkapa luomaan omaa työtänsä itse. Vaikka harjoittelun kautta.

Pelastakaa lapset ry

Sosiaalialan työmahdollisuudet, vapaaehtoistoiminnan mahdollisuudet, opinnäytetyö- ja harjoittelumahdollisuudet.

Protacon

Haemme harjoittelijoita ohjelmistosuunnittelijan ja IT-asiantuntijan tehtäviin.

Revcon Oy

Me Revconilla tarjoamme asiakkaillemme ohjelmisto-osaamista ja laadukkaita räätälöityjä ratkaisuja ohjelmistokehittäjien, projektien ja koulutusten muodossa.

Meille on tärkeää, että työsi on mielenkiintoista, koulutusta vastaavaa ja riittävän haastavaa. Revconilla työntekijä saa sekä vastuuta että vapautta. Meillä motivaatio syntyy tekemisen ja asiantuntemuksen arvostuksen kautta.

Yhteisöllisyys, perhekeskeisyys ja joustavuus ovat meille tärkeitä. Työntekijöistä välitetään aidosti ja kaikkia kuunnellaan. Toimintakulttuurimme on sellainen, jossa molemminpuolista joustamista ja sitoutumista löytyy sekä työ että perhetilanteet huomioiden. Haemme harjoittelijoita ohjelmistokehitykseen. Lue lisää

Solteq Oyj

Etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia persoonia ratkomaan teknologian avulla pohjoismaisten suuryritysten haasteita.

Solteqlaisena työskentelet alamme asiantuntijoiden rinnalla kaupan, palvelualan ja logistiikan kansallisissa sekä kansainvälisissä projekteissa. Isot asiakkuudet takaavat mielenkiintoisia ja monipuolisia haasteita.

Monipuolinen tekninen osaaminen on solteqlaisen peruspiirre. Muita ominaisuuksiamme ovat ongelmanratkaisukyky, hyvät sosiaaliset taidot, uteliaisuus uuden oppimiseen ja rohkeus kokeiluihin. Haluamme kehittyä yhdessä paremmiksi.

Meillä on paljon erityyppisiä asiantuntijoita, nuoria lupauksia ja pitkän linjan kovia konkareita. Olemme kasvattajaorganisaatio ja etsimmekin nyt opintojen loppuvaiheessa olevia IT-alan opiskelijoita kasvamaan ohjelmistokehityksen kautta mieleiseen asiantuntijarooliin. Tukea työhösi saat lukuisilta erilaisilta ammattilaisilta. Pääset oppimaan parhailta.

Työpäivässä etsimme erityisesti harjoittelijoita ohjelmistokehitykseen ja sitä kautta kasvamaan asiantuntijarooliin: Katso muut avoimet työpaikkamme täältä 

Talentia ry

Talentia on sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö, johon sosiaalialan opiskelijat voivat kuulua jo opiskeluaikana. Ständiltämme saat hyödyllistä tietoa sosiaalialan muutoksista ja työtilanteesta.

Telia Sonera Finland

Ensisijaisesti haemme kesätyöharjoittelijoita asiakaspalveluihin, verkonvalvontaan, erilaisiin asiantuntijatehtäviin.

Wapice Oy

Hyppää mukaan rakentamaan digitalisoituvan teollisuuden tietojärjestelmiä. Tarjoamme sinulle näköalapaikan teollisuusjärjestelmien tulevaisuuteen ja teollisen internetin maailmaan!

Meillä pääset käyttämään laajaa teknologiastackiä, kehittämään osaamistasi ja tutustumaan asiakkaidemme toimialoihin kuten energiateollisuus ja liikkuvat työkoneet. Sovellusalueet joiden parissa työskentelemme vaihtelevat koneenohjauksesta ja teollisen internetin sovelluksista, myynnin sekä huollon ja kunnossapidon järjestelmiin. Meillä tehdään sujuvasti moderneja webbi- ja mobiilisovelluksia, mutta tunnemme myös Linux kernelin salat ja sulautettujen järjestelmien prosessorit kuten omat taskumme. Projektiliiketoiminnan lisäksi kehitämme pilvipalvelupohjaisia tuotteita, IoT-Ticket ja Summium. Rekrytoinnissa avainsanoja ovat tällä hetkellä Java, NodeJS, JavaScript, React, HTML5/CSS, Bootstrap, sulautetut järjestelmät, tietoturva, .NET, C++/Qt ja ohjelmistotestaus. Tarjolla on mielenkiintoista tekemistä alansa kokeneille konkareille sekä uraansa aloitteleville talenteillekin, myös kesätöitä. Lisätietoja www.wapice.com/rekrytointi

 

Ohjelma auditoriossa

Wapice 10.00
Protacon 10.15
Talentia ry 10.30
   
Työelämän pelisäännöt 12-13
Boostia työnhakuun somesta 13-14

Työelämän pelisäännöt klo 12-13

Pääkampus 24.1. klo 12.00 - 13.00, D149
Dynamo 26.1. klo 12.00 - 13.00, auditorio

Älä hyppää työelämään summamutikassa, vaan pidä mielessä työelämän pelisäännöt, kun olet menossa ensimmäistä kertaa kesätöihin tai teet töitä opintojen ohella. Koulutuksessa saat hyviä vinkkejä mitä kannattaa huomioida ennen kuin työt alkavat, mitä työsopimuksessa tulisi sopia, kertyykö lyhyestä työsuhteesta lomaa, mitä velvollisuuksia työnantajalla on ja miten sinä pidät kiinni omista oikeuksistasi työpaikalla. Käytännön vinkkejä opiskelijoille antaa Ammattiliitto Pron asiantuntija.


Boostia työnhakuun somesta klo 13-14

Erotu työmarkkinoilla sosiaalisen median avulla!
Pääkampus  24.1. klo 13.00 - 14.00, tila D149
Dynamo 26.1. klo 13.00-14.00, auditorio

Nappaa Jyväskylä Entrepreneursip Society JESin koulutuksesta timanttiset vinkit, miten valjastat somekanavasi nostamaan sinun persoonasi ja osaamisesi esiin satojen hakijoiden joukosta! Opi mitkä ovat työnhakijan kuumimmat somekanavat ja miten mm. LinkedInistä saa maksimaalisen hyödyn irti alalla kuin alalla. Ota mukaan oma älypuhelin, tabletti tai läppäri, sillä tässä koulutuksessa opit tekemisen kautta!

Suomi Leena

Markkinointisuunnittelija, Marketing Designer
Markkinointipalvelut, Marketing Services
Hallinto, Administration
+358405398873
Näytä lisää

Pasanen Paula

Markkinointikoordinaattori, Marketing Coordinator
Markkinointipalvelut, Marketing Services
Hallinto, Administration
+358407709819
Näytä lisää