jamk.fi
31.1.2018 10:00 - 31.1.2018 14:00

Työpäivä | Dynamo 31.1. #jamktyöpäivä

Opiskelija, tule bongaamaan työ-, opinnäytetyö- ja harjoittelupaikkoja ja tapaamaan työnantajia. Dynamon Työpäivässä mukana 22 työnantajaa - katso sivuiltamme, ketkä ovat mukana!

Aika: 31.1.2018 10:00 - 31.1.2018 14:00
Paikka: JAMK, Dynamo, Lutakko Piippukatu 2, Jyväskylä
Tapahtuman tyyppi: Messut
Kieli: Suomi

Rekrytapahtuma JAMKin opiskelijoille

Opiskelija, tule paikan päälle, ota tuore CV mukaasi ja bongaa parhaat kesätyö-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat!

22 yritystä - paikat täynnä!

Työnantajien ständit ovat Dynamon aulatilassa. Tilaan mahtuu noin 22 työnantajaa, ja paikat on nyt täytetty! Tilojen rajallisuuden vuoksi emme voi ottaa enempää työnantajia.

Toinen Työpäivä Pääkampuksella 1.2.

Toinen Työpäivä pidetään pääkampuksella torstaina 1.2.2018. Tutustu pääkampuksen tapahtumaan

Ilmoittautuneet ICT- ja tekniikan alan työnantajat

Barona IT Oy

Etsimme IT-alan tulevaisuuden osaajia useisiin eri tehtäviin. Tule käymään osastollamme, niin katsotaan yhdessä, miten voimme edistää työuraasi.

Combitech Oy

Combitech etsii Jyväskylän toimipisteeseen motivoituneita ja innostuneita ohjelmistokehittäjiä, opinnäytetyöntekijöitä ja työharjoittelijoita. Tarjoamme mielenkiintoisen toimialan jossa mahdollisuus ottaa vastuuta ja menestyä osana ammattitaitoista tiimiä.

CreaMentors Oy

Olemme liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja kaupallistamiseen keskittyvä bisnesmuotoilutoimisto. Tarjoamme harjoittelupaikkaa itsenäiseen työskentelyyn pystyvälle opiskelijalle (esim. liiketalous), jolla on osaamista ja kiinnostusta sisältömarkkinointiin ja myyntiin liittyviin tehtäviin.

Digia Oyj

Etsimme sinua, jolla on mielellään jo takana opintoja ohjelmistokehityksestä tai mahdollisesti kokemusta koodaamisesta. Tärkeintä kuitenkin on asenne: upotat kyntesi uusiin asioihin uteliain mielin ja ratkot aivopähkinöitä mielelläsi yhdessä tiimin kanssa. Meillä pääset osallistumaan aitoihin asiakasprojekteihin ja opit tuntemaan ict-yrityksen toimintatapoja sekä ketteriä menetelmiä.

Tarjoamme sinulle paljon uutta opittavaa ja tilaisuuden saada arvokasta työkokemusta kokeneiden huippuosaajien opastamana. Työsuhteet vaihtelevat kesätöistä tai osa-aikaisista tehtävistä vakituisiin työpaikkoihin. Tekemisen teemoina voivat olla vaikkapa tiedon hallinta ja integraatiot, API-ratkaisut, analytiikka, sähköinen asiointi ja verkkopalvelut, verkkokauppa tai palvelumuotoilu.

Firstbeat Technologies Oy

Hei, koodari! Työ ehtolauseita, kaarisulkeita ja puolipisteitä vilisevässä maailmassa saa aivan uuden merkityksen, kun sitä tekee huipputeknologiaa kehittävässä, hyvinvointialan johtavassa yrityksessä. Oletko sinä etsimämme Junior Software Developer tai harjoittelija tuotekehitystiimiimme? Koodattaviin keisseihin lukeutuu ohjelmistokehitystä johtavien hyvinvointi- ja huippu-urheilutuotteiden projekteissa.

Me tarjoamme sinulle huippupaikan:

 • Kokoaikainen työsuhde tai harjoittelupaikka
 • Mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkenttä jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä
 • Viihtyisä ja kannustava työilmapiiri, jossa on aito tekemisen meininki
 • Mahdollisuus kehittää osaamistasi alan huipputeknologian parissa ja toteuttaa näkemystäsi ohjelmistokehityksestä
 • Ergonominen ja joustava työympäristö, hyvät työsuhde-edut sekä kattava työterveyshuolto.

Tule kysymään lisää tai katso avoin paikka.

Growthsetters Oy

Haemme vakituiseen työsuhteeseen tai harjoittelijaksi ohjelmistokehittäjiä. Tarjoamme mahdollisuuden oppia ja kehittää taitoja rentojen ammattilaisten kanssa mielenkiintoisissa tuotekehityshankkeissa ja asiakasprojekteissa.

Ketky ry

Keski-Suomen tietojenkäsittely-yhdistys ry eli Ketky ry, on osa valtakunnallista TIVIAa (Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry). Edistämme keskisuomalaista tietojenkäsittelyä ja toimimme puolueettomana yhdyssiteenä alalla opiskelevien, työskentelevien ja alasta muuten kiinnostuneiden henkilöiden, yhteisöjen ja yrityksien välillä. Järjestämme Ketky ry:n jäsenille yritysvierailuja, koulutusta, virkistystapahtumia ja verkostoitumismahdollisuuksia. Etsimme toiminnasta kiinnostuneita uusia jäseniä ja yhteistyökumppaneita.

Mipro

Mipro hakee eri alojen osaajia monipuolisiin tehtäviin Mikkeliin, Espooseen ja Ouluun. Erityisesti sähkö- ja automaatiotekniikka ja ohjelmointi ovat aloja, joille tarvitsemme jatkuvasti tekijöitä. Alaasi voi olla myös käyttöliittymäsuunnittelu, järjestelmien huolto ja ylläpito, projektinhallinta tai tuotehallinta. Haemme opintojen loppuvaiheessa olevia tai jo valmistuneita henkilöitä sekä kesätyöhön että vakituisiin työsuhteisiin. Lisäksi tarjoamme mahdollisuutta lopputyöntekoon. Ura Miprolla, lue lisää

Mipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Järjestelmiämme käytetään rautatie- ja metroliikenteen sekä teollisuusprosessien turvallisuuden hallinnassa ja vesi- ja energiahuollon prosessien ohjauksessa. Miprossa pääset tekemään oikeasti tärkeitä asioita – edistämään turvallista raideliikennettä ja vesi- ja energiahuoltoa.

Voit katsoa videon myös täältä »

N.C.D. Production

Etsimme N.C.D. Production Oy:n tiimiin harjoittelijoita kevääksi ja kesäksi, mahdollisesti kesätyöntekijöitä kesäksi sekä opinnäytetyön tekijöitä. Myös projektiopinnot ovat mahdollisia. N.C.D. Production on tapahtumatuotantoon erikoistunut yritys, jonka tuottamia festivaaleja ovat mm. Himos Juhannus, Suomipop festivaali, Kuopiorock sekä Iskelmä Festivaali. N.C.D. Production Oy tekee tiivistä yhteistyötä Enjoy Festival Oy:n kanssa.

Nixu

Nixu is the go-to partner in cybersecurity services in Northern Europe – we keep the digital society running. With us, you are surrounded by like-minded people who always bring their A-game to find the best solutions to our clients’ needs. Our most important work often goes unnoticed, but we are not in this for the glory. Our work is important, and we know it. We grow fast and this means we are constantly looking for new colleagues to join us. Whether you are in the beginning of your career or a seasoned professional we various opportunities available.

Voit katsoa videon myös täältä »

Protacon

Ohjelmistotekniikan, tietoliikennetekniikan sekä mediatekniikan harjoitteluun Protaconille! Pääset oikeisiin projekteihin tiimin osaksi. Meillä on pitkä historia JAMKin kanssa onnistuneista harjoitteluista, jotka lähes aina jatkuvat osa-aikaiseen työsuhteeseen opintojen loppuajaksi ja siitä siirtymään työelämään. Edellytämme vahvoja näyttöjä teknisistä taidoista sekä positiivista ja motivoitunutta asennetta.

Tule ja tutustu meille työllistyneisiin JAMK:n opiskelijoihin ständillämme!

RD Velho

RD Velho on suunnittelutoimisto, joka tarjoaa tuotekehitys- ja suunnittelupalveluita teknologiateollisuuden alalla toimiville yrityksille. Olemme erikoistuneet sulautettujen järjestelmien tuotekehitykseen sekä teollisen internetin (IoT) ratkaisujen suunnitteluun. Tarjoamme ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden yhdistämällä muotoilun, mekaniikan, ohjelmistot ja elektroniikan. Visiomme on tuottaa kilpailukykyä teknologiateollisuudelle. Kehittämiemme toimintamallien tavoitteena on tuoda uusia näkökulmia, löytää innovaatioita ja säästökohteita ja sitä kautta kasvattaa asiakkaidemme tuloksellisuutta. Monivuotiseen kokemukseemme teknologia- ja tuotekehitysprojekteissa sekä asiakaspalvelutehtävissä viitaten, uskallamme todeta olevamme ”velhoja” alallamme.

Relator Oy

Tarjoamme kokopäiväistä tai osa-aikaista ohjelmistokehittäjän työtä valmistumassa oleville opiskelijoille. Relatorin ohjelmistokehittäjänä sinulla on mahdollisuus tutustua yrityksemme toimintaan ja näyttää taitosi monipuolisissa ohjelmistokehitysprojekteissa.

Mitä edellytämme?

 • Positiivista ja innokasta asennetta
 • Ratkaisuhakuista luonnetta
 • Halua ja kykyä oppia uusia asioita nopeasti
 • Sosiaalisuutta ja kykyä esitellä omia tuotoksia
 • Hyvää kielitaitoa

Lisäksi toivoisimme, että sinulla olisi:

 • Ohjelmointikokemusta
 • Kokemusta nykyaikaisista sovelluskehitysvälineistä 

Mitä tarjoamme?

 • Mahdollisuuden päästä toteuttamaan mielenkiintoisia projekteja kokeneessa tiimissä ja uusimmilla teknologioilla
 • Työkavereiksi joukon ICT-alan ammattilaisia, joilta oppii joka päivä uutta
 • Joustavan ja rennon työyhteisön, joka puhaltaa yhteen hiileen
 • Työnantajan, joka tukee henkilökunnan hyvinvointia ja kannustaa omasta henkisestä ja fyysisestä kunnosta huolehtimiseen
 • Työskentely on mahdollista aloittaa osa-aikaisena

Jos koet kuuluvasi joukkoomme, niin lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry(at)relator.fi. Lisätietoa tehtävistä antaa tarvittaessa Laura Leppänen, laura.leppanen(at)relator.fi tai 050 536 6048. Haastattelemme ehdokkaita jatkuvasti ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. 

Solteq Oyj

Solteqlaiset ovat digitaalisen asiakaskohtaamisen asiantuntijoita. Teemme yritysasiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja, joilla helpotetaan tavallisten ihmisten elämää.

Kasvamme ja kansainvälistymme, joten meidän kanssamme pääset kehittämään osaamistasi ja siirtymään halutessasi myös uusiin rooleihin.

Meillä Solteqilla on töissä paljon erilaisia asiantuntijoita; nuoria lupauksia ja pitkän linjan konkareita. Etsimme nyt opintojen loppuvaiheessa olevia IT-alan opiskelijoita kasvamaan konkareiden rinnalle mieleiseen asiantuntijarooliin. Pääset oppimaan alan parhailta sekä luomaan uraa jatkuvasti kehittyvällä ohjelmistoalalla.

Lue lisää mahdollisuuksista ja verkostoidu kanssamme: ura.solteq.com

Telia Finland Oyj

Me olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on pitkä historia Suomessa ja työllistämme pelkästään kotimaassamme yli 3 300 ihmistä ja välillisesti myös tuhansia muita. Osana kansainvälistä Telia Companya palvelumme ja uramahdollisuutemme ulottuvat pitkälle Suomen rajojen ulkopuolelle. Etsimme tulevaisuuden talentteja. Olipa taustasi sitten tilastotieteistä, ICT-alan opinnoista, kaupallisesta ympäristöstä tai teknisistä opinnoista, etsimme mitä luultavimmin sinua. Tarjoamme Yli 300 kesätyöpaikkaa, joka puolelta yritystämme ympäri Suomea aina 1. vuoden opiskelijan vaativuustasosta vastavalmistuneen tietotaitoon. Kesätyön pituus on tyypillisesti 4kk, mutta esimerkiksi viime kesän työntekijöistä jopa 35% jatkoi meillä kesän päätyttyä! 

Etsimme henkilöitä, joilla on draivia. Meille tärkeää on hyvä asenne ja kyky sekä halu oppia uutta ja tarttua tuumasta toimeen. Toimialamme muuttuu huimaa vauhtia ja me olemme matkalla luomassa digitaalista tulevaisuutta. Joustava ja aktiivinen tiimityöskentely, oma-aloitteisuus ja uteliaisuus ovat ainoastaan hyödyksi. Työympäristössämme puhallamme yhteen hiileen ja tarjoamme tukea ja apua sekä työkaluja ja menetelmiä aina henkilökohtaiseen kehittymiseenkin.

Katso avoimet työpaikat www.telia.fi/summer ja tutustu seuraavaan isoon mahdollisuuteesi. Mikäli haluat tietää enemmän Telian kesätöistä liity Facebook ryhmäämme Telian Kesäduunit. Kerromme ryhmässä myös hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. #telialainen #teliakesä #VKD18 telia.fi/career

VRT Finland

VRT Finlandilla tehdään näkymättömästä näkyvää yhdistäen huipputeknologia maailmanluokan osaamiseen. Mittausinsinöörimme kiertävät tarkastamassa vedenalaisia rakenteita ympäri Eurooppaa ja rakennusinsinöörimme hoitavat datan prosessoinnin ja tulosten raportoinnin kotoisassa toimistossamme Jyväskylässä. Ohjelmistokehittäjät tekevät omasta softastamme maailmassa ennennäkemätöntä. Markkinoinnin, viestinnän ja myynnin asiantuntijat puolestaan varmistavat, että tämä viesti leviää maailmalle ja kaikki haluavat myös kuulla lisää.

Meillä on mahdollisuuksia kaikkien yllämainittujen alojen osaajille. Tarjoamme kokoaikaisia työpaikkoja, harjoittelupaikkoja ja opinnäytetöiden aiheita. Tiimissämme on niin monenlaista persoonallisuutta, että sovit varmasti joukkoon!

Wapice Oy

Wapice on alan johtava teollisuusohjelmistojen moniottelija. Kehitämme IoT-ratkaisuja, teollisuuden web-, mobiili- ja desktop-sovelluksia sekä sulautettuja järjestelmiä.

Etsimme jatkuvasti joukkoomme nuoria ohjelmistoalan talentteja, joilla on intohimoa ohjelmistokehitykseen sekä palavaa halua kehittää asiantuntijuuttaan. Tekninen osaamisprofiilisi voi olla C++/Qt/QML, .NET, Java, IoT Cloud, webbiteknologiat, tietoturva, sulautetut järjestelmät, Linux, UI/UX suunnittelu, service design tai ohjelmistotestaus.

Tarjoamme näköalapaikan digitalisoituvan teollisuuden järjestelmäkehitykseen sekä työkavereiksi hyviä tyyppejä, jotka ovat alansa rautaisia ammattilaisia. Meillä työn ja opiskelun yhdistäminen on helppoa joustavalla työsuhteella, joka mahdollistaa myös opintojesi etenemisen.

Lue lisää rekrytoinneistamme verkkosivuiltamme: wapice.com/jobs 

Woolman

Haemme vakituiseen työsuhteeseen tai harjoittelijaksi ohjelmistokehittäjiä.
Tarjoamme mahdollisuuden oppia ja kehittää taitoja rentojen ammattilaisten kanssa mielenkiintoisissa tuotekehityshankkeissa ja asiakasprojekteissa. Tutustu Woolmanin tiimiin, tarinaan ja asiakkaisiin! Matkan voit aloittaa rekrytointisivultamme career.woolman.io.

 

Voit katsoa videon myös täältä »

Ilmoittautuneet sosiaali- ja terveysalan työnantajat

Ilmoittautuminen on käynnissä. Päivitämme listaa viikoittain.

Jyväskylän kaupunki

Alueen suurimpana työnantajana Jyväskylän kaupunki tarjoaa eri pituisia sijaisuuksia lukuisissa eri yksiköissä sosiaali- ja terveysalan loppuvaiheen opiskelijoille. Sijaisuuksia on tarjolla mm. terveysasemilla, terveyskeskussairaalassa, vanhus- ja vammaispalveluissa, varhaiskasvatuksessa ja lastensuojelun palveluissa. Meillä on parasta aikaa käynnissä haku myös ensi kesän kesäsijaisuuksiin.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri

Tervetuloa hoitotyön huippuosaajien joukkoon! Tarjoamme hoitoalan loppuvaiheen opiskelijoille kesätyöpaikkoja maamme suurimmassa keskussairaalassa. Lisäksi voit hakeutua eripituisiin sijaisuuksiin ympäri vuoden. Valmistumisen jälkeen laillistetuille hoitajille avautuu mahdollisuus hakeutua meille vakituisiin työtehtäviin. Pysyt ajan tasalla avoinna olevista työtehtävistä seuraamalla meitä somessa ja vierailemalla verkkosivuillamme: www.ksshp.fi.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Toiminnan lähtökohta uudessa sairaalassa on kokonaisvaltainen ja tehokas potilaan tutkimus, hoito ja kuntoutus yhden käynnin periaatteella.

Pihlajalinna Terveys Oy

Pihlajalinna tarjoaa monipuolisia sosiaali- ja terveyspalveluja yksityishenkilöille, yrityksille, vakuutusyhtiöille ja julkisyhteisöille kuten kunnille ja kuntayhtymille.

Etsimme jatkuvasti joukkoomme sosiaali- ja terveyspalvelualojen uusia osaajia.

Haluamme varmistaa valtakunnallisesti tasalaatuisen huippuhoidon missä ja milloin meitä tarvitaan. Tämän vuoksi laajennamme toimintaamme, avaamme uusia toimipisteitä ja lisäämme osaamistamme.

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry

Sosiaalialan ammattijärjestö Talentia ry tukee opiskelijajäsentensä kasvua, tarjoaa vaikuttamisen paikkoja sekä turvaa työhön. Opiskelijajäseniä Talentiassa on jo yli 4 500!

Liity osaksi oman alan asiantuntijayhteisöä osoitteessa www.talentia.fi

Kunelius Katri

Markkinointikoordinaattori, Marketing Coordinator
Markkinointipalvelut, Marketing Services
Hallinto, Administration
+358407303768
Näytä lisää

Suomi Leena

Markkinointisuunnittelija, Marketing Designer
Markkinointipalvelut, Marketing Services
Hallinto, Administration
+358405398873
Näytä lisää