9.2.2021 9:00 - 9.2.2021 15:30

Suomi-brändillä maailmalle

Tule linjaamaan elintarvikeviennin tulevaisuutta! Tilaisuudessa keskustellaan Suomi-brändistä elintarvikeviennin näkökulmasta ja kartoitetaan minkälaisille toimenpiteille on tarvetta tulevaisuudessa.

Aika: 9.2.2021 9:00 - 9.2.2021 15:30
Paikka: Verkossa
Koulutustyyppi: Matkailu-, ravitsemis- ja talousala
Tapahtuman tyyppi: Seminaari
Kieli: Suomi

Suomi-brändillä maailmalle -tilaisuudessa pureudutaan suomalaisen elintarvikeviennin tulevaisuuteen ja keskustellaan muun muassa Suomi-brändistä elintarvikeviennin näkökulmasta. 

Tilaisuudessa kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja elintarvikeviennin mahdollisuuksista ja keskustellaan suomalaisen elintarvikeviennin edistämisestä. Tutustu tilaisuuden ohjelmaan alempana.

Toivomme tilaisuuteen laajasti eri kansainvälistymisen vaiheissa olevia tai kansainvälistymistä vasta suunnittelevia elintarvike- ja ruokamatkailuyrityksiä eri kohdista viennin arvoketjua. Tervetuloa mukaan kertomaan omat näkemyksesi elintarvikeviennin ja Suomi-brändin tulevaisuudesta.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on nyt auki!

Ohjelma

9.00 Ilmoittautumiset ja aamukahvi, verkkoyhteyksien tarkistaminen
9.30 Tervetuloa, Päivi Töyli ja Leena Pölkki, juontaja Anni-Mari Syväniemi, Ruokatieto
  Tilaisuuden avaus
  Suomi-kuva ja Suomi-ruoka maailmalla, Maakuvayksikön päällikkö Laura Kamras, ulkoministeriö
  Food from Finland: yhteistyöllä Suomelle entistä vahvempi ruokaprofiili maailmalla! Head of Food Program Esa Wrang, Food from Finland, Business Finland
  Tukea vientitoimiin
  • Tasteful by Sauna from Finland, Satu Freyberg
  • Miit-rekrytointipalvelu, Hanne Husso, Fennopromo
  • Vientipolku – Vientiviidakkoa selkeyttämässä, Mikaela Vuorisalmi, RuoKasvu-hanke, MTK
10.55 Taukojumppa
  Eväitä vientivaatimusten selvittämiseen, ylitarkastaja Katja Pethman, Ruokavirasto
  Viennillä kasvuun ja erikoistumisella edelläkävijäksi, Case Moilanen, Marko Hammar
  Suomi-ruokaa Jenkkeihin? Ruohonjuuritason kokemukset Suomi-kuvasta rapakon takaa, Minna Paakkunainen, Los Angeles, USA
12.05 Lounastauko
  Luomu on vahva globaali brändi, Case Birkkalan tila, Simo Larmo
  Case Kenkävero, D.O.Saimaa, Anne Ossi
  Case Crenoco - Nordic for You, Visa Törmälä
14.00 Kahvitauko
  Työpaja
  Päivän yhteenveto
15.30 Tilaisuus päättyy

 

Seuraa tilaisuuden ajankohtaisia päivityksiä

  • Facebookissa @ksruokaketju ja @aitojamakuja.fi 
  • Instragramissa @keskisuomi_aitomaaseutu ja @aitojamakuja
  • Twitterissä @aitomaaseutu, @Aitojamakuja ja @BraheaUTU 

Tilaisuuden järjestävät Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -yhteistyöhanke ja Ruokasektorin koordinaatiohanke

Lisätietoja antavat Leena Pölkki (leena.polkki@jamk.fi) ja Päivi Töyli (paivi.toyli@utu.fi)

Suomi-brändillä maailmalle -tilaisuus 9.2.2021 verkossa ja Jyväskylässä