Aika:
9.2.2021 9:00 - 9.2.2021 15:30
Paikka:
Verkossa
Koulutustyyppi:
Matkailu-, ravitsemis- ja talousala
Tapahtuman tyyppi:
Seminaari
Kieli:
Suomi
Suomi-brändillä maailmalle -tilaisuudessa pureudutaan suomalaisen elintarvikeviennin tulevaisuuteen ja keskustellaan muun muassa Suomi-brändistä elintarvikeviennin näkökulmasta.
Tilaisuudessa kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja elintarvikeviennin mahdollisuuksista ja keskustellaan suomalaisen elintarvikeviennin edistämisestä. Tutustu tilaisuuden ohjelmaan alempana.
Toivomme tilaisuuteen laajasti eri kansainvälistymisen vaiheissa olevia tai kansainvälistymistä vasta suunnittelevia elintarvike- ja ruokamatkailuyrityksiä eri kohdista viennin arvoketjua. Tervetuloa mukaan kertomaan omat näkemyksesi elintarvikeviennin ja Suomi-brändin tulevaisuudesta.
Ilmoittautuminen tilaisuuteen on auki 7.2. asti!
Ohjelma
9.00 |
Ilmoittautumiset ja aamukahvi, verkkoyhteyksien tarkistaminen |
9.30 |
Tervetuloa, Päivi Töyli ja Leena Pölkki, juontaja Anni-Mari Syväniemi, Ruokatieto |
|
Tilaisuuden avaus, Keski-Suomen vt. maakuntajohtaja Pekka Hokkanen |
|
Suomi-kuva ja Suomi-ruoka maailmalla, Maakuvayksikön päällikkö Laura Kamras, ulkoministeriö |
|
Food from Finland: yhteistyöllä Suomelle entistä vahvempi ruokaprofiili maailmalla! Head of Food Program Esa Wrang, Food from Finland, Business Finland |
|
Tukea vientitoimiin
- Tasteful by Sauna from Finland, Satu Freyberg
- Miit-rekrytointipalvelu, Hanne Husso, Fennopromo
- Vientipolku – Vientiviidakkoa selkeyttämässä, Mikaela Vuorisalmi, RuoKasvu-hanke, MTK
|
10.55 |
Taukojumppa |
|
Eväitä vientivaatimusten selvittämiseen, ylitarkastaja Katja Pethman, Ruokavirasto |
|
Viennillä kasvuun ja erikoistumisella edelläkävijäksi, Case Moilanen, Marko Hammar |
|
Suomi-ruokaa Jenkkeihin? Ruohonjuuritason kokemukset Suomi-kuvasta rapakon takaa, Minna Paakkunainen, Los Angeles, USA |
12.05 |
Lounastauko |
|
Luomu on vahva globaali brändi, Case Birkkalan tila, Simo Larmo |
|
Case Kenkävero, D.O.Saimaa, Anne Ossi |
|
Case Crenoco - Nordic for You, Visa Törmälä |
14.00 |
Kahvitauko |
|
Työpaja |
|
Päivän yhteenveto |
15.30 |
Tilaisuus päättyy |
Seuraa tilaisuuden ajankohtaisia päivityksiä ja tutustu puhujiin:
- Facebookissa @ksruokaketju ja @aitojamakuja.fi
- Instragramissa @keskisuomi_aitomaaseutu ja @aitojamakuja
- Twitterissä @aitomaaseutu, @Aitojamakuja ja @BraheaUTU
Tilaisuuden järjestävät Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -yhteistyöhanke ja Ruokasektorin koordinaatiohanke
Lisätietoja antavat Leena Pölkki (leena.polkki@jamk.fi) ja Päivi Töyli (paivi.toyli@utu.fi)