8.10.2020 9:00 - 8.10.2020 10:00

Ohjauksen tehostaminen digi- ja verkkopalveluja hyödyntämällä

Tule verkkotilaisuuteen mukaan kuulemaan ajankohtaiset asiat Opintopolku.fi ja Ohjaustaverkossa.fi -palvelujen kehittämistyöstä ja millaista tukea OHTO+ -hanke tarjoaa lähivuosina erilaisten digi- ja verkkopalvelujen hyödyntämiseen ohjauksessa.

Aika: 8.10.2020 9:00 - 8.10.2020 10:00
Kieli: Suomi

Toimitko ohjaustehtävissä?

Yksilöllinen opintopolku tekee opiskelijan ohjauksesta ja tuesta entistä tärkeämpää. Samanaikaisesti oppimis- ja ohjausympäristöt ovat muutoksessa.

Ohjausprosesseihin mukaan tulevat erilaiset digi- ja verkkopalvelut haastavat nykyistä käsitystä opinto-ohjaajien sekä muun ohjaushenkilöstön työnkuvasta ja osaamisidentiteetistä.

Kansalliset strategiat ja digitalisaatiokehitys edellyttävät oppilaitosten ja ohjausalan henkilöstöltä nykyistä vahvempaa erilaisten alustojen ja digitaalisten työvälineiden asiakaslähtöistä käyttöä ja osaamista.

Avoimen verkkotapahtuman ohjelmassa to 8.10. klo 9-10: 

  • Mitä Opintopolulle kuuluu? asiakaspalvelupäällikkö Annika Grönholm, Opetushallitus
  • Ohjausta verkossa – mitä meidän on hyvä huomioida? verkkopalvelusuunnittelija Satu Meriluoto, Keski-Suomen ELY-keskus, Kohtaamo-hanke
  • OHTO+ kouluttaa: webinaareja ja vertaisoppimisen työpajoja ohjaushenkilöstölle sekä muille asiantuntijoille - kuinka pääset mukaan? projektipäällikkö Tarja Puura, Gradia

Osallistu:

Verkkotapahtuma järjestetään Teams-kokouksena. Lataa alta ohjelmadokumentti, jossa on osallistumislinkki. 

Ohjelma ja linkki osallistujille

Ohjelman tarjoaa ESR-rahoitteinen OHTO+ Ohjauksen tehostaminen digi- ja verkkopalveluja hyödyntämällä -hanke, jonka toiminta-aika on 1.6.2020 – 31.10.2022.

 

Lisätietoja:

Tarja Puura, p. 040 341 5189, etunimi.sukunimi@gradia.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa hankkeen yhteyshenkilö:
Mervi Pasanen, etunimi.sukunimi@jamk.fi

Euroopan sosiaalirahaston ja Vipuvoimaa EU:lta -logot