19.5.2021 9:00 - 19.5.2021 11:00

Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -linjauspaperin julkistus

Miltä näyttää Keski-Suomen ruokaketju vuosina 2022–2027? Mitä syömme? Mitä matkailijalle tarjotaan? Onko ruokaketju aidosti vastuullinen ja toiminta kannattavaa? Näihin kysymyksiin on haettu vastauksia Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuustyössä, jonka linjaukset julkaistaan etätoteutuksella järjestettävässä tilaisuudessa.

Aika: 19.5.2021 9:00 - 19.5.2021 11:00
Paikka: Zoom-verkkoympäristö
Koulutustyyppi: Matkailu-, ravitsemis- ja talousala
Tapahtuman tyyppi: Seminaari
Kieli: Suomi

Tervetuloa seuraamaan Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -linjauspaperin julkistustilaisuutta keskiviikkona 19.5. klo 9 - 11.

Tilaisuudessa esitellään linjauspaperin pääkohdat, tulevaisuuden tavoitteet ja kehittämisen painopisteet. Lisäksi tilaisuudessa kuullaan Keski-Suomen ruokaketjun toimintaympäristöselvityksen tulokset.

Tilaisuuden avaa Keski-Suomen ELY-keskuksen Maaseutuyksikön päällikkö Ulla Mehto-Hämäläinen. Tulevaisuustyön tuloksia esittelee Maija Suutarinen ja toimintaympäristöselvityksen tuloksia Ulla Teppo (JAMK). Tilaisuudessa kuullaan myös yrittäjäpuheenvuoro: Jukolan Juusto / Markku Liias.

Tilaisuus järjestetään Zoomin välityksellä. Ilmoittaudu mukaan 17.5. mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ennen tilaisuutta.

Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuuden linjauspaperista julkaistaan kesäkuussa sähköinen versioJulkistustilaisuuden ilmoittautumislomakkeella voit myös ilmoittaa, mikäli haluat saada tiedon, kun linjauspaperi on kokonaisuudessaan luettavissa verkossa. 

Tilaisuuden järjestää Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -yhteistyöhanke (KEKO2). Lisätietoja antaa projektipäällikkö Leena Pölkki, leena.polkki@jamk.fi

Tervetuloa mukaan!

KEKO2-hanketta rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Kuvassa vihanneksia, lampaita ja ihminen tekemässä juustoa