8.11.2019 9:00 - 8.11.2019 14:00

JAMK tutuksi 2019

Mitä ammattikorkeakouluopiskelu on? Miten JAMKiin haetaan ja milloin? Mistä tietää, mikä voisi olla oma juttu? Minkälaista englanniksi opiskelu on? Mikä ihmeen JAMKO? Mikä on musiikkikampus? JAMK tutuksi päivän aikana saat vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin! Tilaisuutta voi seurata myös verkossa ja somessa, muista #jamktutuksi #jamk.

Aika: 8.11.2019 9:00 - 8.11.2019 14:00
Paikka: pääkampus, JAMK Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä
Tapahtuman tyyppi: Yleisötapahtuma
Kieli: Suomi

Jo perinteeksi muodostunut JAMK tutuksi-päivä tarjoaa tuhdin tietopaketin JAMKin opinnoista. Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti lukiolaisille tai ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville sekä heidän opoilleen ja opettajilleen. Vuosittain tapahtumassa käy noin 800 nuorta ja aikuista opoineen. Tietoiskuissa kuulet kunkin alan opiskelijoiden kokemuksia opiskelusta.

Tietoiskujen välillä voit vierailla ständeillämme kampuksen aulassa, opiskelijaravintolassa Radiksessa sekä auditorioiden auloissa.

Tietoiskujen tarkemmat aikataulut alla:

 

Aulasta löydät hakijapalvelumme edustajat, jotka ovat paikalla auttamassa hakemiseen liittyvissä kysymyksissä. Hakuständiltä saat tietoa myös Avoimen AMKin väylä -opinnoista sekä Campus Online verkko-opinnoista.

Mukana myös uusi e-urheilukeskus GamePit! Opastetut kierrokset GamePitiin klo 10.30, 11.30 ja 12.30. Kierrokset lähtevät infon edestä ja siitä kuljetaan GamePitiin Olli-Pekka Lounialan johdolla.

Esittelykierroksella pääset tutustumaan 12-konepaikkaiseen uunituoreeseen pelitilaan, jossa järjestetään 5 viikon jaksoissa maksutonta pelivalmennusta mm. Fortnitessa, Overwatchissa ja CS:GOssa ammattivalmentajan johdolla. Kuulet myös mitä opintoja Jamk tarjoaa jatkossa e-urheiluun liittyen.

#Kansainvälisyys

Tiesitkö, että JAMK tarjoaa opiskelijoilleen innostavan kansainvälisen opiskeluympäristön! Meille saapuu vuosittain satoja ulkomaalaisia vaihto- ja tutkinto-opiskelijoita kuten myös huippuluennoitsijoita ympäri maailmaa, jotka ovat omalta osaltaan mukana kansainvälistämässä korkeakouluamme.

Kansainvälistymispalveluiden ständiltä voit kysellä vaihto-opiskelu- ja harjoittelumahdollisuuksista tai kansainvälisestä kaksoistutkinnosta.

#Yhdenvertaisuus

Yhdenvertainen opiskelu ja oppimisympäristö kuuluvat myös kaikille! Oppimisen tukemisesta ja saavutettavuudesta lisätietoa opiskeluhyvinvointiryhmän (HyPe-teamin) ständiltä.

#Yhteistyö

EduFutura ja Yritystehdas luovat monipuoliset mahdollisuudet joustaviin opintopolkuihin Jyväskyläläisten toisen asteen oppilaitosten ja korkeakoulujen välillä.

#Hyvinvointi

Hyvinvointi ja liikunta -lounge on hyvä esimerkki siitä, miten voit yhdistää liikunnan ja hyvinvoinnin opinnoissasi. JAMKin urheiluakatemiaopinnot, fysioterapian koulutusohjelma ja urheiluliiketoiminnan kärkiopinnot sekä uusi e-urheilukeskus tarjoavat siihen mahdollisuuksia. Jyväskylä todellakin on liikuntapääkaupunki.

Opo-Lounge

Opoille on varattu oma Opo-lounge B114. Tarjolla on tuttuun tapaan hakuinfoa, caseja JAMKista, keskustelua ja verkostoitumista.

Opo-lounge 8.11.2019 klo 9.15 - 14 tilassa B114 (Pääkampus, Rajakatu, aulasta oikealle)

Opo-loungen ohjelma

  • 9.15: Hakuinfo opoille
  • 10.15: Opiskelija englanninkielisessä koulutusohjelmassa-info
  • 10.45: Korkeakouluopinnot toisen asteen opiskelijoille
  • Tauko
  • 12.15: Hakuinfo opoille

JAMK tutuksi -päivässä saa somettaa ahkerasti. Liitä päivitykseesi #jamk ja #jamktutuksi ja takaat näkyvyyden JAMKin someseinällä!

Saat kartan klikkaamalla suuremmaksi

 

Lisätiedot

Pihkasalo Katja

Pihkasalo Katja

Tuottaja, Producer
Markkinointipalvelut, Marketing Services
Hallinto, Administration
+358505972411
Näytä lisää
Twiitti käyttäjältä @UASjournal Kestävä kehitys tulee integroida osaksi kaikkea oppimista ja jokapäiväistä toimintaa ammattikorkeakouluissa. Sanna Tyni, Kirsi Knuuttila & Kari Laasasenaho selvittävät nrossa 3/2021, miten kestävän kehityksen työ on lähtenyt käyntiin@JAMK_fi ssa,@SeAMK ssa ja@LapinAMK ssa.
Twiitti käyttäjältä @JamkGamePit Sunnuntaina luvassa seuraava Educational Masters matsi! JamkGOn vastassa tällä kertaa Skäägä. Ottelu striimataan Twitch-kanavallamme! Muistakaahan mennä kannustamaan💪😍 #esportsfi #jamk #skäägä #educationalmasters #gamepit #jamgo
Twiitti käyttäjältä @JAMK_fi #JAMK:sta v. 2016 valmistunut #alumni: muistathan, että uraseurantakysely on käynnissä! Oletko jo käynyt vastaamassa? Tsekkaa sähköpostisi, kysely on lähetetty sinulle 13.10. #uraseuranta #JAMKalumni #YlpeästiAMK
Instagram-kuva käyttäjältä jamk.fi Hei, sinä JAMKista vuonna 2016 valmistunut alumnimme! Uraseurantakysely on nyt käynnissä! Olemme lähettäneet sinulle 13.10. sähköpostia ja tekstiviestin, vastaathan kyselyyn! ✍️ Kysely on tullut sähköpostiisi osoitteesta uraseurannat(a)arvokyselyt.fi Valtakunnallisella uraseurantakyselyllä tavoitellaan jälleen viisi vuotta sitten ammattikorkeakoulusta valmistuneita, ja se on lähetetty 1300 JAMKin alumnille. Kaikkiaan kyselyn on saanut yli 27 000 ammattikorkeakoulusta valmistunutta. Kehitämme vastausten perusteella koulutussisältöjämme, jotta ne vastaisivat paremmin työelämän vaatimuksia. Sen tiedon saralla JUURI SINÄ, parahin alumnimme, olet paras asiantuntija. Sen vuoksi haluamme kuulla miten sinulla menee työelämässä! 😉 *** Have you graduated from JAMK in 2016? We have sent you a survey via email and SMS on 13 October. The message is sent by uraseurannat(a)arvokyselyt.fi Please answer the survey! ✍️ The survey is nation-wide career monitoring survey and is aimed at graduates of Universities of Applied Sciences. It has been sent to over 27 000 graduates nation-wide, and to 1300 JAMK-alumni. Based on the responses, we will develop our education to meet the requirements of working life. In that field of knowledge, YOU are the best expert and we want to hear from you! 😉 #uraseuranta #uraseurantakysely #ylpeästiamk #JAMKalumni
Näytä lisää