jamk.fi
8.11.2019 9:00 - 8.11.2019 14:00

JAMK tutuksi 2019

Mitä ammattikorkeakouluopiskelu on? Miten JAMKiin haetaan ja milloin? Mistä tietää, mikä voisi olla oma juttu? Minkälaista englanniksi opiskelu on? Mikä ihmeen JAMKO? Mikä on musiikkikampus? JAMK tutuksi päivän aikana saat vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin! Tilaisuutta voi seurata myös verkossa ja somessa, muista #jamktutuksi #jamk.

Aika: 8.11.2019 9:00 - 8.11.2019 14:00
Paikka: pääkampus, JAMK Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä
Tapahtuman tyyppi: Yleisötapahtuma
Kieli: Suomi

Jo perinteeksi muodostunut JAMK tutuksi-päivä tarjoaa tuhdin tietopaketin JAMKin opinnoista. Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti lukiolaisille tai ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville sekä heidän opoilleen ja opettajilleen. Vuosittain tapahtumassa käy noin 800 nuorta ja aikuista opoineen. Tietoiskuissa kuulet kunkin alan opiskelijoiden kokemuksia opiskelusta.

Tietoiskujen välillä voit vierailla ständeillämme kampuksen aulassa, opiskelijaravintolassa Radiksessa sekä auditorioiden auloissa.

Tietoiskujen tarkemmat aikataulut alla:

 

Aulasta löydät hakijapalvelumme edustajat, jotka ovat paikalla auttamassa hakemiseen liittyvissä kysymyksissä. Hakuständiltä saat tietoa myös Avoimen AMKin väylä -opinnoista sekä Campus Online verkko-opinnoista.

#Kansainvälisyys

Tiesitkö, että JAMK tarjoaa opiskelijoilleen innostavan kansainvälisen opiskeluympäristön! Meille saapuu vuosittain satoja ulkomaalaisia vaihto- ja tutkinto-opiskelijoita kuten myös huippuluennoitsijoita ympäri maailmaa, jotka ovat omalta osaltaan mukana kansainvälistämässä korkeakouluamme.

Kansainvälistymispalveluiden ständiltä voit kysellä vaihto-opiskelu- ja harjoittelumahdollisuuksista tai kansainvälisestä kaksoistutkinnosta.

#Yhdenvertaisuus

Yhdenvertainen opiskelu ja oppimisympäristö kuuluvat myös kaikille! Oppimisen tukemisesta ja saavutettavuudesta lisätietoa opiskeluhyvinvointiryhmän (HyPe-teamin) ständiltä.

#Yhteistyö

EduFutura ja Yritystehdas luovat monipuoliset mahdollisuudet joustaviin opintopolkuihin Jyväskyläläisten toisen asteen oppilaitosten ja korkeakoulujen välillä.

#Hyvinvointi

Hyvinvointi ja liikunta -lounge on hyvä esimerkki siitä, miten voit yhdistää liikunnan ja hyvinvoinnin opinnoissasi. JAMKin urheiluakatemiaopinnot, fysioterapian koulutusohjelma ja urheiluliiketoiminnan kärkiopinnot sekä uusi e-urheilukeskus tarjoavat siihen mahdollisuuksia. Jyväskylä todellakin on liikuntapääkaupunki.

Opo-Lounge

Opoille on varattu oma Opo-lounge B114. Tarjolla on tuttuun tapaan hakuinfoa, caseja JAMKista, keskustelua ja verkostoitumista.

Opo-lounge 8.11.2019 klo 9.15 - 14 tilassa B114 (Pääkampus, Rajakatu, aulasta oikealle)

Opo-loungen ohjelma

  • 9.15: Hakuinfo opoille
  • 10.15: Opiskelija englanninkielisessä koulutusohjelmassa-info
  • Tauko
  • 12.15: Hakuinfo opoille

JAMK tutuksi -päivässä saa somettaa ahkerasti. Liitä päivitykseesi #jamk ja #jamktutuksi ja takaat näkyvyyden JAMKin someseinällä!

Lisätiedot

Pihkasalo Katja

Pihkasalo Katja

Tietopalvelusihteeri, Information Services Secretary
Kirjasto, Library
Hallinto, Administration
+358505972411
Näytä lisää
Instagram-kuva käyttäjältä studyexpoeng
JAMK University of Applied Sciences is at StudyExpo! Why JAMK? Modern learning environments, skilled personnel and excellent services Well-equipped facilities and libraries providing free computer services and internet access A wide variety of interesting professional courses taught in English An efficient, yet relaxed and international atmosphere Erasmus Award for Excellence 2013 StudyExpo Secondary & Higher Education Fair: 16 November – Hilton Istanbul Bosphorus 17 November – Hilton Istanbul Kozyatagi 19 November – Sheraton Ankara 21 November – Hilton Izmir For more information: www.studyexpo.com #studyexpo #educationfair #studyabroad #studentrecruitmentfair #studyabroadfairinturkey #studentrecruitmentfairinturkey #studyabroadfair #jamk
Twiitti käyttäjältä @JAMK_fi
Teemasta toimeen? Matkailureittioppia Unkarista! Mitä yhteistä, entä voimmeko oppia sieltä jotain? Paljonkin, totesi #JAMK ín Upe matkallaan. Tunnettuutta, houkuttelevuutta ja teemareittejä erilaisille matkailijoille. Lue: https://t.co/rHzsMc3z60 #matkailu #retkeily #keskisuomi
Facebook post by JAMK University of Applied Sciences
Mustasotilaskärpäsistä on moneksi, kuten JAMKin agrologiopiskelija Sami Virtanen on havainnut niitä tutkiessaan. Käyttötarkoituksia löytyy eläinten rehusta kemianteollisuuteen ja kosmetiikkaan saakka. Pohjoisen Keski-Suomen paikallislehtien yhteisessä Virtaa -liitteessä oli juttu aiheesta kuluvalla viikolla.
Näytä lisää