jamk.fi
9.11.2018 9:00 - 9.11.2018 14:00

JAMK tutuksi 2018

Mitä ammattikorkeakouluopiskelu on? Miten JAMKiin haetaan ja milloin? Mistä tietää, mikä voisi olla oma juttu? Minkälaista englanniksi opiskelu on? Mikä ihmeen JAMKO? Mikä on musiikkikampus? Ketkä ihmeen edufuturalaiset? JAMK tutuksi päivän aikana saat vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin! Tilaisuutta voi seurata myös verkossa ja somessa, muista #jamktutuksi #jamk.

Aika: 9.11.2018 9:00 - 9.11.2018 14:00
Paikka: pääkampus, JAMK Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä
Tapahtuman tyyppi: Yleisötapahtuma
Kieli: Suomi

Jo perinteeksi muodostunut JAMK tutuksi-päivä tarjoaa tuhdin tietopaketin JAMKin opinnoista. Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti lukiolaisille tai ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville sekä heidän opoilleen ja opettajilleen. Vuosittain tapahtumassa käy noin 800 nuorta ja aikuista opoineen. Tietoiskuissa kuulet kunkin alan opiskelijoiden kokemuksia opiskelusta.

Hakijapalveluidemme edustajat ovat paikalla auttamassa hakemiseen liittyvissä kysymyksissa Haku-loungessa (D-rakennuksen aula).

Tietoiskujen välillä voit vierailla ständeillämme kampuksen opiskelijaravintolassa. Ständeiltä saat tietoa mm. avoimista opinnoista, opiskelijavaihdosta, Campus Online verkko-opinnoista, EduFutura-oppilaitosyhteistyöstä, opiskelijakunta JAMKOsta sekä eri koulutusalojen opiskelijajärjestöistä.

Mukana on myös teknologiayksikön robotiikkapiste!

Maahanmuuttajille on oma info tilassa C119,  Klo 9.30-11.30.
(Kulku C-ovesta).
Siellä kuulet mitä voit opiskella JAMKissa, millaista opiskelu on ja mitä tukipalveluita/tukea on saatavilla.
Luvassa myös vapaata keskustelua ja pientä virkistystä. 

Opot!

Opoille on varattu oma Opo-lounge B114. Tarjolla on tuttuun tapaan hakuinfoa, caseja JAMKista, keskustelua ja  verkostoitumista.

JAMK tutuksi -päivässä saa somettaa ahkerasti. Liitä päivitykseesi #jamk ja #jamktutuksi ja takaat näkyvyyden  JAMKin someseinällä! 

 

JAMK tutuksi LIVE!

Seuraa tietoiskuja omalta koneeltasi, puhelimella tai padilla!

Voit katsoa videon myös täältä »

Seuraa suoraa lähetystä - kanava 1

9.15 - 10.00 Agrologit äänessä
11.15 - 12.00 Kiehtova peliala
12.15 - 13.00 Isona insinööriksi
13.15 - 14.00 ICT-uralle

Voit katsoa videon myös täältä »

Seuraa suoraa lähetystä - kanava 2

9.15-10.00  Tradenomit
10.15 - 11.00 Restonomit
12.15-13.00 Sosiaali- ja terveysala
13.15-14.00 Toimintaterapeutit

www.aitomaaseutu.fiaitomaaseutu.fi
Ilmoittaudu mukaan Emotilojen Minun Maatilani -koulutukseen! Paikka ja aika: Saarijärvi 4.12.2018 klo 12-15.30. Päivään on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Kurkkaa ohjelma: https://www.aitomaaseutu.fi/media/Esite_emotilojen-minun-maatilani_mrk.pdf
Fill | Future Factory-toimeksianto Keski-Suomen sairaanhoitopiiriltäforms.office.comSeksuaali- ja lisääntymisterveyden integroiminen osaksi terveyden edistämisen hoitoketjua Ajankohta: 29.10.18-31.5.19 Tule mukaan tulevaisuuden tekijäksi Future Factoryn-projektiin, jossa toimeksiantajana on Keski-Suomen sairaanhoitopiirin Naistentautien ja synnytysten vastuualue. Tavoitteena on...
Tradenomit hoi! Nyt olisi mielenkiintoinen tarjous: Future Factory-toimeksianto Keski-Suomen sairaanhoitopiiriltä. Tule mukaan tulevaisuuden tekijäksi Future Factoryn-projektiin, jossa toimeksiantajana on Keski-Suomen sairaanhoitopiirin Naistentautien ja synnytysten vastuualue. Tavoitteena on kehittää seksuaaliterveyden puheeksiottamista ja sisällyttää seksuaali- ja lisääntymisterveys osaksi kaikkea sairaala Novassa tapahtuvaa terveyden edistämistä. Lisäksi tuotetaan ideoita, kuinka eri yksiköt ja sairaala organisaationa ilmentää asiakkaille/potilaille seksuaaliterveyden olevan osa jokaista ihmistä ja seksuaalisuudesta on lupa puhua kaikissa palveluissa. Toimeksiantoon kaivataan seksuaali- ja lisääntymisterveyden osaamisen lisäksi myös markkinoinnin, viestinnän ja brändäyksen näkökulmaa. Ole nopea, ilmoittautuminen päättyy 22.11.
Miksi yritykselläsi tulisi olla #kyberturvallisuus #sertifikaatti ? Tule tutustumaan @SmartFactory messuille osastolle C408 #Jyväskylä’n Paviljonkiin 20-22.11.2018 #SmartFactory #JAMK #IoT #kyberturvallisuus #digitaalinentulevaisuus #teollisuus #Industry40
Kaivopihan unicafeseen oli ilmestynyt tälläiset näppärät servetit (ehkä niitä on ollut jo aiemminkin, en niin kovin usein käy täällä). Oon nimittäin tässä syksyllä huvikseni tehnyt tutkimusta servettien lajittelusta opiskelijaruokaloissa, missä oon käynyt. Tulos perustuu siis ainoastaan omiin havaintoihini kun oon vienyt astioita tiskiin, ja siinä on ne jäteastia. Lähes joka paikassa missä oon käynyt, niin servettejä on tosi paljon siellä sekajäteastiassa. Ne saa ja kuuluu laittaa biojätteeseen! Olen tarkkaillut servettitilannetta Jyväskylän amk:n ruokaloissa (2-3 ruokalaa), Helsingin unicafe kaivopihan ruokalassa, Teatterikorkeakoulun ruokalassa, Diakin ruokalassa Helsingin Arabiassa ja Otaniemessä Aaltoyliopistossa siinä metriksen vieressä. Parhaiten servetit omien havaintojeni mukaan lajitellaan Teatterikorkeakoulun ruokalassa. Huonoiten Jyväskylässä, sori vaan. Huom! tutkimuksen tulos ei välttämättä pidä ollenkaan paikkaansa. Tulokseen varmasti vaikuttaa paljon jätelajittelupisteen selkeys ja ohjeistus. Kaikissa on ruokaloissa on ollut maininta, mihin astiaan servetit kuuluu laittaa. Suurin syy on tietenkin ruokalan asiakkaissa! No niin, hyvä oli saada tää pois sydämeltä. Kiva kun luit loppuun asti 🙂 Huom! tutkimuksen tulos ei välttämättä pidä ollenkaan paikkaansa. Tarkoituksena on vaan, että kaikki ne jotka eivät ole tienneet että servetit kuuluu biojätteeseen, niin laittaisivat ne sinne. ☺ #unicafe #jamk #teak #diak #aaltoyliopisto
Näytä lisää

Lisätiedot

Pihkasalo Katja

Tietopalvelusihteeri, Information Services Secretary
Kirjasto, Library
Hallinto, Administration
+358505972411
Näytä lisää