jamk.fi
10.11.2017 9:00 - 10.11.2017 14:00

JAMK tutuksi 2017

Mitä ammattikorkeakouluopiskelu on? Miten JAMKiin haetaan ja milloin? Mistä tietää, mikä voisi olla oma juttu? Minkälaista englanniksi opiskelu on? Mikä ihmeen JAMKO? Mikä on musiikkikampus? Ketkä ihmeen edufuturalaiset? JAMK tutuksi päivän aikana saat vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin! Mukana ovat myös Jyväskylän urheiluakatemia, HUMAK sekä korkeakoulujärjestöt. Tilaisuutta voi seurata myös verkossa ja somessa, muista #jamktutuksi #jamk.

Aika: 10.11.2017 9:00 - 10.11.2017 14:00
Paikka: pääkampus, JAMK Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä
Tapahtuman tyyppi: Yleisötapahtuma
Kieli: Suomi

Jo perinteeksi muodostunut JAMK tutuksi-päivä tarjoaa tuhdin tietopaketin JAMKin opinnoista. Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti lukiolaisille tai ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville sekä heidän opoilleen ja opettajilleen. Vuosittain tapahtumassa käy noin 800 nuorta ja aikuista opoineen. Tietoiskuissa kuulet kunkin alan opiskelijoiden kokemuksia opiskelusta.

Hakijapalveluidemme edustajat ovat paikalla auttamassa hakemiseen littyvissä kysymyksissä. Tietoiskujen välillä voit vierailla ständeillämme. Mukana mm. koulutusalajärjestöjä ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO. Päivän esitykset tallennetaan ja voit katsoa ne myöhemmin verkosta.

Jamk tutuksi päivässä saa somettaa ahkerasti. Liitä päivitykseesi #jamk ja #jamktutuksi ja takaat näkyvyyden  JAMKin someseinällä!

Opot!

Opoille tarjoillaan tuttuun tapaan pientä purtavaa ja tuoreita puheenaiheita, paikkana upouusi JAMK Lounge pääkampuksen ytimessä.

Tutustu Opo-loungen ohjelmaan

Tervetuloa! Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Ruokailuun ja sen laskutukseen liittyvissä kysymyksissä laita sähköpostia jamk.rajakatu@sodexo.com tai soita puh. 050 461 8213.

Ohjelma tulostettavassa muodossa

Sairaanhoitajaksi tai kätilöksi -videotallenne JAMK tutuksi -päivästä 

Voit katsoa videon myös täältä »

Agrologiopintojen esittely JAMK tutuksi -päivässä 2017

Voit katsoa videon myös täältä »

Restonomit äänessä.

Voit katsoa videon myös täältä »

Kiehtova peliala.

Voit katsoa videon myös täältä »

Fysio- tai toimintaterapeutiksi kuntoutuksen ohjaajaksi vai sosionomiksi?

Voit katsoa videon myös täältä »

Isona insinööriksi.

Voit katsoa videon myös täältä »

Musiikkikampus esittäytyy. Kasiosa OSKilaiset äänessä.

Voit katsoa videon myös täältä »

Tradenomit lavalla.

Voit katsoa videon myös täältä »

ICT-uralle.

Voit katsoa videon myös täältä »

International JAMK.

Voit katsoa videon myös täältä »
Nunca pares de soñar🎈⏳ ------------------------------------- Crop top (Gris) con estampado "Hi come with me" ------------------------------------- No lo piensen tanto y pidanlo ya! En @jamk.co Modelo: @adrii18m #urbano #jamk #tumblrgirl #likeforlike #fff #tumblr #richkidsofinstagram #alternative #lifestyles #richkids #photography #photo #lfl
Anna askarruttaa mutta älä liian kauan. Täältä infoa. Vinkkasin Vesa-opo https://www.facebook.com/events/1482633911859407/?ti=icl
Nyt on kuulkaas hauska produktio tulossa! Esityksiä on kaksi klo 17 ja klo 18.30. Lämpimästi tervetuloa! 😊 #ooppera #jamkooppera #jamk #musiikki #laulaja #Jyväskylä #konttoriooppera
Näytä lisää

Lisätiedot

Hietalahti Pauliina

Tiedottaja, Communication Specialist
Markkinointipalvelut, Marketing Services
Hallinto, Administration
+358504338011
Näytä lisää
Asiakaslupaus:
Nopeaa, luovaa ja luotettavaa viestintää kaikissa mahdollisissa kanavissa.
Toimialakokemus:
markkinointi, viestintä
Tutkinnot:
FM, Tradenomi