20.11.2020 10:00 - 20.11.2020 14:00

Hakijan päivä @JAMK

JAMK tutuksi-päivä on nyt Hakijan päivä @JAMK. Tapahtuma järjestetään verkossa ja on tarkoitettu ensisijaisesti lukiolaisille tai ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville sekä heidän opoilleen ja opettajilleen.

Aika: 20.11.2020 10:00 - 20.11.2020 14:00
Paikka: Verkossa
Tapahtuman tyyppi: Yleisötapahtuma
Kieli: Suomi

Ohjeet | Juontaja | Ohjelma | Virtuaaliständit | Opo-lounge | Lisätietoja

Mitä ammattikorkeakouluopiskelu on? Miten JAMKiin haetaan ja milloin? Mistä tietää, mikä voisi olla oma juttu? Minkälaista englanniksi opiskelu on? Mikä ihmeen JAMKO?

JAMKin Hakijan päivän aikana saat vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin!

Hakijan päivässä eri koulutusalat tarjoilevat tuhdin tietopaketin JAMKin opinnoista. Tapahtumassa tavoitat myös hakijapalvelumme edustajat, jotka ovat vastailemassa hakemiseen liittyviin kysymyksiin.

 

Ohjelma

  ICT-ala Luonnonvara-ala Tekniikan ala Liiketalouden ala Matkailu- ja ravitsemisala Sosiaali- ja terveysala Kulttuuriala
klo 10.30 Koodausta ja energiajuomaa? Ohjelmoinnin opiskelu ICT-alalla. Agrologi - tehtävänä kestävä tulevaisuus Insinööriksi? Tekniikan alan koulutusten esittely Kiinnostaako pelituotanto? Esittelyssä Business Information Technology Tutustu tutkintoon: Palveluliiketoiminta Ilman sotealan ammattilaisia emme pärjää Haaveena musiikinopettajuus? Opiskele musiikkipedagogiksi!
klo 11.00 Opiskelemaan ICT-alalle! ICT-alan koulutusten esittely
Millaista on Biotalouskampuksella? Juttele  agrologiopiskelijoiden kanssa!
Insinööri opiskelee - millaista on arki? Become an expert in our International Business Degree Programme Alumnit areenalla Työ täynnä tunteita. Sairaanhoitajat ja kätilöt lavalla Suomalainen musiikkikampus
klo 11.30 Pelialan kiihdytyskaistalla - osaksi pelialaa jo opintojen ohella Millaista on Biotalouskampuksella? Juttele  agrologiopiskelijoiden kanssa! Robotiikkaa ja insinööriopintoja Liiketalouden opiskelu joustavasti monimuotokoulutuksena Tutustu tutkintoon: Tourism Management Fysioterapeutti on todellinen moniosaaja. JAMKin fyssariopiskelijat äänessä Musiikkikampus LIVE!
klo 12.00 Tietoturvaa ja hakkereita? Kyberturvallisuuden opiskelu ICT-alalla Agrologi - tehtävänä kestävä tulevaisuus Opiskelijaelämää by JIO ry Tradenomista on moneksi Kurkkaus opiskelijan arkeen Kuntoutuksen ohjaaja tukee, neuvoo ja ohjaa  
klo 12.30 Luentoja ja haalarimerkkejä? Tietojenkäsittelyn opiskelijat online Innovaatioita ja oikeaa tekemistä jo opintojen aikana - tätä tarjoaa agrologikoulutus! Insinööriksi? Tekniikan alan koulutusten esittely Opiskele yrittäjyyttä globaalisti toimivassa yrittäjyyden huippuyksikössä - Tiimiakatemiassa Tutustu tutkintoon: Tourism Management Toimintaterapeutti tukee hyvän arjen rakentumisessa Haaveena musiikinopettajuus? Opiskele musiikkipedagogiksi!
klo 13.00 Opiskelemaan ICT-alalle! ICT-alan koulutusten esittely Tulevaisuus hyönteistalouden parissa? Hyönteiset vedenpuhdistuksessa, kosmetiikassa, rehun- ja ruoantuotannossa Insinööri opiskelee - millaista on arki? Työllisty digitalisaation toteuttajaksi tietojenkäsittelyn tutkinto-ohjelmassa Tutustu tutkintoon: Palveluliiketoiminta Sosionomi edistää hyvinvointia Suomalainen musiikkikampus
klo 13.30 Luentoja ja haalarimerkkejä? Tieto-ja viestintätekniikan opiskelijat online Millaista on Biotalouskampuksella? Katso virtuaaliesittelyt! Mitä kuuluu Markkasen Jannelle, logistiikan alumnille? Opiskelijatoiminta tutuksi - opiskelijajärjestö Konkurssi ry Opiskelijatoiminta tutuksi - opiskelijajärjestö MatkaRaTa ry Aktiivista opiskelijaleämää liikuntapääkaupunki Jyväskylässä Musiikkipedagogin Jyväskylä

Muutokset ohjelmassa mahdollisia.

 

Tutustu virtuaaliständeihin

Virtuaaliständeiltä löydät infoa eri aihepiireistä:

Hyvinvointi

Käy Hyvinvoinnin ständillä tutustumassa kuinka opiskeluhyvinvoinnistasi ja oppimisen esteettämyydestä pidetään JAMKissa huolta.

Kansainvälisyys

Valmistuvilta opiskelijoilta odotetaan ammatillista osaamista ja taitoja toimia kansainvälisessä työelämässä. JAMK tarjoaa jokaiselle tutkinto-opiskelijalle lukemattomia mahdollisuuksia kartuttaa kansainvälistä osaamistaan koko opiskelun ajan. Meillä voit käydä useamman kerran ulkomailla opintojesi aikana tai suorittaa vaikka koko tutkinnon englanniksi. Valinta on sinun!

EduFutura

Haluaisitko joustavan ja yksilöllisen opintopolun? EduFutura Jyväskylä mahdollistaa sen sinulle! Voit laajentaa osaamistasi vaikkapa opiskelemalla Jyväskylän yliopiston opintoja! EduFutura Jyväskylä on Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian yhteistyömalli, joka mahdollistaa ristiinopiskelun EduFutura-oppilaitosten välillä.

CampusOnline

Tiesitkö, että kun tulet JAMKiin opiskelemaan, avautuu CampusOnlinen kautta sinulle mahdollisuus opiskella myös muiden ammattikorkeakoulujen opintoja – ilmaiseksi!

Avoin AMK

Vaihtoehto välivuodelle! Vaikka et heti pääsisi tutkintokoulutukseen, voit aloittaa opinnot JAMKissa. Tule avoimen polkuopintoihin ja tee ensimmäisen tutkintovuoden opinnot. Voit päästä väylän kautta tutkintokoulutukseen jopa ilman valintakoetta!

Alkoiko kiinnostaa? Käy virtuaaliständeillä tutustumassa!

Tervetuloa mukaan!

 

Opo-lounge

Opo-lounge on opinto-ohjaajien oma virtuaalitila JAMKin Hakijan päivässä! Opo-loungessa verkostoidut muiden opojen kanssa ja saat tietoa JAMKista sopivina annoksina.

Opo-lounge on tarkoitettu vain opoille ja liittyäksesi tarvitset salasanan. Voit pyytää salasanan jo ennakkoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: viestinta@jamk.fi

Huom: Käytäthän työsähköpostiasi, jotta voimme varmentaa, että viesti on tullut opintojen ohjaajalta.

Ohjelma:

Klo 10.30 & klo 12.30 alkaen:

  • Hakuinfo: mitä opojen on hyvä tietää JAMKiin hakemisesta?
  • EduFutura: tiesitkö, että JAMKin opiskelija voi suorittaa myös Jyväskylän yliopiston opintoja EduFuturan opintotarjottimen kautta?
  • Avoin AMK: Vaihtoehto välivuodelle! Avoimen polkuopintojen kautta voi tehdä ensimmäisen tutkintovuoden opinnot. Väylän kautta voi päästä tutkintokoulutukseen jopa ilman valintakoetta.
 

Lisätietoja

Pihkasalo Katja

Pihkasalo Katja

Tietopalvelusihteeri, Information Services Secretary
Kirjasto, Library
Hallinto, Administration
+358505972411
Näytä lisää