20.11.2020 10:00 - 20.11.2020 14:00

Hakijan päivä @JAMK

JAMK tutuksi-päivä on nyt Hakijan päivä @JAMK. Tapahtuma järjestetään verkossa ja on tarkoitettu ensisijaisesti lukiolaisille tai ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville sekä heidän opoilleen ja opettajilleen.

Aika: 20.11.2020 10:00 - 20.11.2020 14:00
Paikka: Verkossa
Tapahtuman tyyppi: Yleisötapahtuma
Kieli: Suomi

Mitä ammattikorkeakouluopiskelu on? Miten JAMKiin haetaan ja milloin? Mistä tietää, mikä voisi olla oma juttu? Minkälaista englanniksi opiskelu on? Mikä ihmeen JAMKO?

JAMKin Hakijan päivän aikana saat vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin!

Hakijan päivässä eri koulutusalat tarjoilevat tuhdin tietopaketin JAMKin opinnoista. Tapahtumassa tavoitat myös hakijapalvelumme edustajat, jotka ovat vastailemassa hakemiseen liittyviin kysymyksiin.

Virtuaaliständeiltä löydät infoa eri aihepiireistä:

#Hyvinvointi

Käy Hyvinvoinnin ständillä tutustumassa kuinka opiskeluhyvinvoinnistasi ja oppimisen esteettämyydestä pidetään JAMKissa huolta.

#Kansainvälisyys

Valmistuvilta opiskelijoilta odotetaan ammatillista osaamista ja taitoja toimia kansainvälisessä työelämässä. JAMK tarjoaa jokaiselle tutkinto-opiskelijalle lukemattomia mahdollisuuksia kartuttaa kansainvälistä osaamistaan koko opiskelun ajan. Meillä voit käydä useamman kerran ulkomailla opintojesi aikana tai suorittaa vaikka koko tutkinnon englanniksi. Valinta on sinun!

#EduFutura

Haluaisitko joustavan ja yksilöllisen opintopolun? EduFutura Jyväskylä mahdollistaa sen sinulle! Voit laajentaa osaamistasi vaikkapa opiskelemalla Jyväskylän yliopiston opintoja! EduFutura Jyväskylä on Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian yhteistyömalli, joka mahdollistaa ristiinopiskelun EduFutura-oppilaitosten välillä.

#CampusOnline

Tiesitkö, että kun tulet JAMKiin opiskelemaan, avautuu CampusOnlinen kautta sinulle mahdollisuus opiskella myös muiden ammattikorkeakoulujen opintoja – ilmaiseksi!

Alkoiko kiinnostaa? Käy virtuaaliständeillä tutustumassa!

Opoille on varattu oma Opo-lounge jossa tarjolla tuttuun tapaan hakuinfoa, caseja JAMKista sekä keskustelua ja verkostoitumista.

Tilaisuus järjestetään tänä vuonna virtuaalitapahtumana sekä se on maksuton ja kaikille avoin.

Tarkempi ohjelma ja osallistumislinkki päivittyvät näille sivuille myöhemmin.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja

Pihkasalo Katja

Pihkasalo Katja

Tietopalvelusihteeri, Information Services Secretary
Kirjasto, Library
Hallinto, Administration
+358505972411
Näytä lisää