23.5.2018 9:00 - 23.5.2018 12:00

Robots on Road -ideointityöpaja Jyväskylässä

Tule mukaan ideoimaan robotiikan uusia trendejä ja kehittämistarpeita!

Aika: 23.5.2018 9:00 - 23.5.2018 12:00
Paikka: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, tila B114 Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä
Kieli: Suomi

Miten yrityksesi voisi hyödyntää ja soveltaa robotiikkaa omassa tuotannossaan? Kaipaako yrityksesi matalan kynnyksen robotiikan testausmahdollisuutta omassa toimintaympäristössä? Entä voiko robotoinnin testaus olla jopa investointipäätöksen tuki?

JAMKissa valmistellaan parhaillaan hanketta, jossa tullaan pilotoimaan yhteistyö- ja mobiilirobotiikkaa tuotannon tehostamisessa. Hankkeessa rakennetaan pilotointiin soveltuva toimintaympäristö sekä toimintamalli.

Yrityksillä on loistava tilaisuus päästä mukaan tutustumaan robotiikan uusiin trendeihin, tuomaan esiin tarpeita robotiikkaan liittyen ja ideoimaan hankkeen sisältöä!

Robotiikka on jo pitkään ollut teollisuudessa tehostamassa tuotantoa ja helpottamassa ihmisiä useissa työtehtävissä. Teollisuusrobotit ovat työskennelleet itsenäisesti aidatuissa soluissa, joihin ihmisillä ei ole tuotannon aikana ollut asiaa. Nyt tuotantoa pyritään tehostamaan tuomalla ihmiset työskentelemään samaan tilaan yhteistyössä robotin kanssa.

Tervetuloa mukaan ideoimaan!

Ilmoittaudu mukaan tästä viimeistään 18.5.

Lisätietoja:
Juho Riekkinen, 040 571 6417, etunimi.sukunimi@jamk.fi,
Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMK on valinnut yhdeksi painoalakseen automaation ja robotiikan, minkä myötä sen palveluliiketoimintaa ja koulutusta pyritään kehittämään vastaamaan yritysten ja robotiikan kehityksessä syntyviä tarpeita.