30.10.2019 14:00

eAMK webinaari: Myötätuulta opintoihin - opinnollistamisen monet mahdollisuudet

Ammattikorkeakouluopiskelijat opinnollistavat opintojaksoja kasvavissa määrin. Webinaarissa pureudutaan siihen, mitä opinnollistaminen käytännössä tarkoittaa ja mitä hyötyä siitä on korkeakouluille. Lisäksi jaetaan kokemuksia ja hyviä käytänteitä erilaisten opintojaksojen opinnollistamiseen. Webinaari on suunnattu erityisesti korkeakoulujen opettajille ja opinto-ohjaajille, mutta mukaan ovat tervetulleita myös kaikki opinnollistamisesta kiinnostuneet.

Aika: 30.10.2019 14:00
Kieli: Suomi

Opettaja, tuntuuko opinnollistamisen prosessi sinusta työläältä? Ammattikorkeakouluissa ollaan pyritty mm. eAMK-hankkeen myötä keventämään opinnollistamista selkiyttämällä ja sähköistämällä sen prosesseja. Webinaarissa kuullaan SeAMK:n ja SAMK:n opettajien käytännön esimerkkejä näistä.

Webinaari järjestetään yhteistyössä Toteemi-hankkeen kanssa.

Webinaarin kesto on 1 tunti.

Missä?

Webinaari järjestetään ZOOM-verkkokokouspalvelussa.

Tule ajoissa paikalle testaamaan, varsinkin, jos et ennen ole osallistunut Zoom-webinaariin. Voit asentaa valmiiksi Zoomin työpöytäapplikaation, mutta osallistuminen onnistuu myös selaimella. Firefoxissa on ollut ääniongelmaa, Chromella toimii parhaiten. Avaamme ovet klo 13:30.

Tallenne

Webinaari tallennetaan ja se on katsottavissa jälkikäteen eAMKin YouTube-kanavalla sekä verkkosivuilla.

eAMK webinaari Huom! Avaamme Zoom-kokoushuoneen 30.10. klo 13.30 alkaen Liity Zoomiin