AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät 6.-7.11.2014 | Suullinen esitys

Ohjeet suulliseen esitykseen

AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäiville 6.-7.11.2014 saatiin todella hieno määrä ehdotuksia suullisista esityksistä.

Tarkempi ohjelma, josta löytyvät tiedot jokaisen esityksen  ajan ja paikan osalta päivitetään sivuillemme 25.10.2014. Suullisia esityksiä on ohjelmassa kumpanakin tapahtumapäivänä.

Suulliset esitykset esitetään teemoittain jaetuissa esityssessioissa, joiden yhteiskesto on 6.11. torstaina 1,5 tuntia ja 7.11. perjantaina 2 tuntia. Kullekin esittäjälle on varattu aikaa 15-20min itse esitykseen, jonka lisäksi 5-10 min yhteistä keskustelua varten. Esitysten välissä on viisi minuuttia esiintyjän vaihtoon.

Kussakin teemasessiossa on etukäteen nimetty puheenjohtaja, jonka tehtävänä on esitellä esiintyjät, pitää huolta aikataulusta ja toimia puheenjohtajana loppukeskustelussa. Lisäksi tiloissa ovat paikalla opiskelijat, jotka avustavat esiintyjiä käytännön asioissa.

Esitystiloissa käytössäsi ovat PC-tietokone, tykki, nettiyhteys ja kaiuttimet. Varaa aikaa myös siihen, että käyt tarkistamassa toimivuuden hyvissä ajoin ennen esityssessiosi alkua. Toivomme, että käytät tilassa olevaa tietokonetta, sillä koneiden vaihtaminen sessioiden aikana vie ylimääräistä aikaa.

Saavu esitystilaan hyvissä ajoin ennen teemasession alkua. Tilassa apunasi ovat opiskelijat, jotka lataavat esityksesi koulun tietokoneen työpöydälle. Yhdessä voitte tarkistaa, että esityksesi näkyy tietokoneelta ja että esimerkiksi käyttämäsi nettilinkit toimivat ja äänet kuuluvat. Voit tuoda jaettavaksi kopioita esityksestäsi kuulijoille, jos näet sen tarpeelliseksi.

Omalle esityksellesi varatun tilan sekä tarkemman ajankohdan voit tarkistaa tutkimuspäivien ohjelmasta. Tarkka ohjelma julkaistaan sivuillamme 25.10.2014. Ilmoittautuminen tutkimuspäiville päättyy 22.10.2014. Jos et ole jo ilmoittautunut, niin ilmoittaudu tästä!

Odotamme innolla moninaisia puheenvuoroja ja toivotamme suullisten esitysten pitäjät tervetulleiksi tutkimuspäiville 2014 Jyväskylään!

Siirry tutkimuspäivien 2014 pääsivulle!