Koronavirustilanteeseen liittyvää:

Tapahtumien osalta JAMK noudattaa Aluehallintoviraston ohjeistusta. Ajantasaiset tiedot koronan vaikutuksiin tapahtumiin liittyen löydät JAMKin koronaohjeistuksesta.

Osa tapahtumista siirretään verkkoon. Tarkemmat tiedot löydät tapahtuman omalta sivulta. 

Ikuinen satokausi - teknologia mullistaa ruokamme

Paikka: BioPaavo

Elintarvike- ja ruoantuotantoteknologian kehitys on välttämättömyys kasvavan, kaupungistuneen ja ikääntyneen väestön ruokkimiseksi. Luonnonvoimille alttiit kasvukaudet antavat tilaa uusille innovaatioille ja suljetulle ruuantuotannolle. Ratkaisemmeko uudella teknologialla ruoantuotannon riittävyys, kestävyys- ja kannattavuusongelman? Onko ikuinen satokausi mahdollinen?

Kestävän kehityksen sanitaatio Ghanassa

Paikka: BioPaavo

Näyttelyn lisäksi tarjolla mm. jätevesineuvontaa.

Uraa ja osaamista korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille -loppuseminaari

Paikka: Webinaari

Tervetuloa UOMAn järjestämään webinaariin kuulemaan hankkeen tuloksista ja maahanmuuttajien lisäkoulutusten ajankohtaisista kysymyksistä.

Miten kiertotalousosaamista integroidaan liiketoimintaosaamiseen ja -opetukseen?

Paikka: Webinaari

Suomen tavoitteena on hiilineutraalius vuoteen 2035 mennessä. Kiertotalous nähdään uuden talouden perustana ja Suomi tulevaisuudessa kiertotalouden edelläkävijänä. Korkeakoulutuksen tulee uudistua, jotta opiskelijat osaavat tukea yhteiskunnassa tapahtuvaa muutosta ja toimia tulevaisuuden kiertotalousyhteiskunnassa.

Videopedagogiikkaa kehittämässä

Webinaari esittelee videointia hyödyntävää yhteistoiminnallista oppimista, videopedagogiikan kehittämiskokeiluja, opettajan opasta ja muita ViSuAl - Video-supported collaborative learning -hankkeen tuloksia ja kokemuksia. Tervetuloa mukaan!

Simulaatio-oppimista yli koulutusrajojen -seminaari & työpaja 19.11.2020

Paikka: Saarijärvi, Tarvaalan Biotalouskampus

KoKemus-hankkeen järjestämä Seminaari on suunniteltu simulaatio-oppimisesta kiinnostuneille, erityisesti simulaatioita kehittäville ja käyttäville yrityksille sekä oppilaitoksille.

"Minä olen Lumo"

Paikka: Zoom-verkkoympäristö

Minä olen Lumo on peli, joka haastaa pohtimaan empatiaa, tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden kysymyksiä sekä luomaan uusia menetelmiä näiden teemojen opettamiseen ja ohjaukseen. Tervetuloa Minä olen Lumo –roolipelin käyttöoppaiden julkistamistilaisuuteen 25.11. klo 14.00