jamk.fi

LaLiga Passion for Football: Business Seminar

Paikka: Dynamo, auditorium

LaLiga Passion for Football: Business Seminar in Jyväskylä 14-15 November 2019. JAMK University of Applied Sciences has the pleasure to arrange this unique seminar together with LaLiga Business School, the official Educational Department of LaLiga (Spanish Professional Football League)! Welcome to our top-class seminar for all sport and football enthusiasts!

Työpaja yrityksille: ekologisesti kestävä liiketoiminta

Paikka: Juhlatalo Majakoski

Yrittäjä! Tule mukaan maksuttomaan työpajaan ekologisesta kestävyydestä! Etsitään yhdessä ratkaisuja ekologisemman liiketoiminnan kehittämiseen. Ilmoittaudu 8.11. mennessä!

DevSecOps-koulutuksen lopputapahtuma

Paikka: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Dynamo: aula ja D110 Auditorio

Tervetuloa DevSecOps-koulutuksen lopputapahtumaan! Tule tutustumaan koulutukseen osallistuneiden projekteihin ja keskustelemaan DevSecOps-osaajien kanssa.

UR+ Workshop Tour 2019 | Jyväskylä

Paikka: Jyvskylän ammattikorkeakoulu, pääkampus

Tervetuloa maksuttomaan tilaisuuteen, jossa Universal Robots ja UR+ yhteistyökumppanit esittelevät ratkaisujaan tuotannon cobottiautomatisointiin.

Hyönteisiä? Kyllä!

Paikka: Biotalouskampus

Hyönteisalan tulevaisuuteen -seminaarisarjan aluetilaisuus

JUDO-Aluetilaisuus

Paikka: JY Liikuntatieteellinen tdk, L209

Väestörekisterikeskuksen käynnistämä julkisen hallinnon digiturvallisuuden kehittämishanke saapuu Keski-Suomeen! Ensimmäisessä työpajassa käsitellään mm. Digiturvallisuuden käsikirjaa ja -projektiopasta sekä riskienhallintaa.

Keskisuomalaista lähiruokaa, kyllä kiitos!

Paikka: Biotalousinstituutti

Tapahtuma samanaikaisesti kolmella paikkakunnalla

eAMK webinaari: Digilöylyt – yhteistoiminnallista verkkotyöpajaa rakentamassa

Yhteistoiminnallinen webinaari tarjoaa luovia ideoita ja uusia toteutusmalleja verkkotyöpajojen järjestämiseen. Osallistu webinaariin, niin pääset muotoilemaan yhdessä muiden osallistujien kanssa yhteistoiminnallista verkkotyöpajaa.

Puettava teknologia suorituskyvyn lisääjänä

Paikka: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Auditorio Valjakka

Kohtuuhintainen puettava teknologia tulee muuttamaan työskentelyä merkittävästi yhdistämällä ihmisen älykkyyden robotin suorituskykyyn. Puettava teknologia parantaa tehokkuutta ja lisää työturvallisuutta mm. mahdollistamalla fyysisesti kuormittavan työn keventämisen. Mitä mahdollisuuksia puettavaa teknologia tuo yritysten työhyvinvoinnin ja tuottavauuden näkökulmasta? Tule tutustumaan ja testaamaan teknologiaa!

JAMK Studia-messuilla Jyväskylän osastolla #paraspaikkaopiskella

Paikka: Helsingin Messukeskus, Pasila, Helsinki

Tule tapaamaan JAMKin opiskelijoita ja henkilökuntaa Studia-messuille Helsingin Messukeskukseen! Olemme mukana Jyväskylän osastolla yhdessä Jyväskylän yliopiston, Gradian, Urheiluakatemian ja Jyväskylän kaupungin kanssa EduFutura-hengessä.

Kompaten eteenpäin - Komppaa-hankkeen loppuseminaari

Paikka: Dynamon auditorio, Lutakon kampus

Kompaten eteenpäin, Komppaa-hankkeen loppuseminaari yhteistyössä Niilo Mäki Instituutin kanssa.

Inspiroidu! Johtamisesta.

Paikka: Hotelli Torni, Tampere

Inspiroidu! on ammatillisen opettajakorkeakoulun uusi pop-up tapahtumien sarja, joka jalkautuu lukuvuoden aikana eri puolelle Suomea. Tartumme yhdessä ajankohtaisiin koulutuksen kentän keskusteluaiheisiin. Mikä on sinun näkökulmasi? Lupaamme tarjota uusia ajatuksia ja inspiroivaa seuraa. Bonuksena emme tyrkytä ilmaista ämpäriä, mutta saat mukaasi vähintään yhden arjessa toimivan pedagogisen työkalun.

eAMK webinaari: Kartoitus ammattikorkeakoulujen osaamismerkeistä

eAMK:ssa kartoitetaan syksyn 2019 aikana, millaisia merkkejä ammattikorkeakoulut ovat luoneet ja nyt kuullaan kartoituksen tuloksia. Jos siis ammattikorkeakoulussasi on suunnitteilla uusia merkkejä, kannattaa tulla kuulolle tähän webinaariin. Kuulet, millaisia merkkejä on jo olemassa tai kenen kanssa voisitte tehdä yhteistyötä osaamismerkkien tiimoilta. Saatat saada myös kipinän lähteä hakemaan jotain uutta merkkiä itsellesi.

Uralla eteenpäin -aikuiskoulutusilta 10.12.2019

Paikka: JAMK Dynamon kampus

Haluatko päivittää osaamistasi, vaihtaa alaa tai saattaa vihdoin loppuun sen joskus kesken jääneen tutkinnon? Tule mukaan aikuiskoulutusiltaamme ja selvitä, miten voit päästä uralla eteenpäin.

Jyväskylä AI Meetup ja Dev2Ops ja Tekoäly/IoT -koulutusten lopputapahtuma

Paikka: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Dynamo: aula ja D110 Auditorio

Tule tapaamaan Dev2Ops sekä tekoäly ja IoT -osaajia ja tutustumaan työharjoitteluissa kehitettyihin ratkaisuihin! Tapahtumassa pääset lisäksi kuulemaan IBM:n Jukka Ruposen kokemuksia tekoälyn hyödyntämisestä.

Työpäivä pääkampuksella 11.2.

Paikka: JAMK, pääkampus

Suosittu Työpäivä tulee taas! Työnantaja, tule kertomaan mahdollisuuksistanne! Opiskelija, tule bongaamaan työ-, opinnäytetyö- ja harjoittelupaikkoja ja tapaamaan työnantajia.

Työpäivä | Dynamo 12.2. #jamktyöpäivä

Paikka: JAMK, Dynamo, Lutakko

Suosittu Työpäivä tulee taas! Työnantaja, tule kertomaan mahdollisuuksistanne! Opiskelija, tule bongaamaan työ-, opinnäytetyö- ja harjoittelupaikkoja ja tapaamaan työnantajia.