jamk.fi

CampusOnline.fi -kyselytunti

Kevätlukukaudella 2019 kaikilla ammattikorkeakouluilla on mahdollisuus ilmoittaa haluamansa opintojaksot CampusOnline.fi –portaaliin. Tähän liittyen ammattikorkeakoulujen opettajille ja muille aiheesta kiinnostuneille järjestetään kyselytunti ZOOM-verkkokokouspalvelussa.

JAMKin tutkimusympäristöt yrityksesi kehitystoiminnan tukena

Paikka: JAMK pääkampus

Tutustu ja löydä, kaupallista ja verkotu! Jyväskylän ammattikorkeakoulu on jo vuosia ollut mukana kehittämässä eri toimialojen innovaatioita. Nyt yrityksillä on ainutkertainen tilaisuus tutustua JAMKin tutkimusympäristöjen tarjoamiin mahdollisuuksiin!

Gerontologisen osaamisen symposium

Paikka: Dynamo, auditorio

Päivän teemana on menneisyyden menetelmistä uusiin innovaatioihin.

Digiliikuttavan hyvä päivä Vol. 2

Paikka: JAMK Turbiini

JAMK, Dynamon kampus, Turbiini 2. krs.

eAMK webinaari: Kuinka ohjaan tulevaisuusajattelua opiskelijalle?

Kuka tietää minkälaista osaamista tulevaisuuden työelämässä tarvitaan? Miten ammatti-identiteetti rakentuu tulevaisuudessa? Miten osaaminen hankitaan? Kenelle ennakointi kuuluu? Näihin kysymyksiin pureudutaan Kuinka ohjaan tulevaisuusajattelua opiskelijalle? -webinaarissa.

Sairaanhoitajien lääkkeenmääräämisen syysfoorumi

Paikka: JAMK, IT-Dynamo, auditorio

Tarjolla ajankohtaista tietoa potilaan tutkimiseen, lääkehoidon tarpeen arviointiin ja lääkkeiden valintaan! Syysfoorumi on suunnattu lääkkeenmääräämisoikeuden saaneille sairaanhoitajille, terveydenhoitajille ja kätilöille.

eAMK webinaari: Digistarttikokeilut – miten sujui?

Opintojen alussa opiskelijan täytyy ottaa haltuun laaja joukko sähköisiä järjestelmiä, joka saattaa kaiken muun opintoihin liittyvän informaation ohella aiheuttaa infoähkyn. Opiskelijoiden infovyöryä loiventaakseen HAMK, Humak, KAMK, Laurea ja Savonia pilotoivat syksyllä 2018 uusien opiskelijoiden digistartteja. Webinaarissa pilotti-AMK:t kertovat digistartti-kokemuksistaan sekä nostavat esille onnistumisiaan ja kehittämisen kohteitaan. Tule kuulolle, kommentoimaan ja kehittämään yhdessä!

Kaikkien korkeakoulua kehittämässä - saavutettava ja esteetön korkeakoulu

Paikka: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Lutakon kampus, Dynamo

Tervetuloa työseminaariin, jossa kuulet tutkimustuloksia saavutettavuuden nykytilasta Suomen korkeakouluissa ja pääset mukaan kehittämään korkeakoulujen saavutettavuuskriteereitä ja -ohjelmaa!

Keski-Suomen Päässälaskumestari, finaali

Paikka: F207

Keski-Suomen Päässälaskumestari 2018 -kilpailun finalistit ottavat mittaa toisistaan päässälaskussa. Kilpailijat ovat keskisuomalaisten koulujen 8-luokkalaisia oppilaita. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille finalisteille opettajineen.

JAMK tutuksi 2018

Paikka: pääkampus, JAMK

Mitä ammattikorkeakouluopiskelu on? Miten JAMKiin haetaan ja milloin? Mistä tietää, mikä voisi olla oma juttu? Minkälaista englanniksi opiskelu on? Mikä ihmeen JAMKO? Mikä on musiikkikampus? Ketkä ihmeen edufuturalaiset? JAMK tutuksi päivän aikana saat vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin! Tilaisuutta voi seurata myös verkossa ja somessa, muista #jamktutuksi #jamk. Lisätietoa syksyllä, seuraa ilmoittelua!

Robopaja | Robotiikan työpajat 2. asteen opiskelijoille

Paikka: JAMKilla tai omassa oppilaitoksessanne

Robotit yleistyvät kuluttajien arjessa, työpaikoilla ja julkisissa toiminnoissa. Robotiikan osaamista tarvitaan ja alan työpaikkojen määrä on vahvassa kasvussa. Toisen asteen opiskelijolle suunnatuissa Robopajoissa tutustutaan robotiikan mahdollisuuksiin ohjelmoiden ja testaten noin kolmen tunnin työpajassa. Pajan voi toteuttaa JAMKilla tai se liikkuu koulullenne. Ota yhteyttä ja sovitaan aika!

Tue digisti! -hyvinvoinnin valmennuspäivä

Paikka: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Dynamo

Tule kuulemaan nuorille (16-29-vuotiaille) toteutetusta hyvinvointivalmennuksesta, jossa on hyödynnetty monipuolisesti erilaisia digitaalisia ratkaisuja.

Arviointi ensin - uudistuuko korkeakoulupedagogiikka?

Paikka: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Korkeakoulupedagogiikkaa yhteistyössä (KOPE) -hankkeen kehittämisseminaari

Kilpailuetua tutkimuksesta - Palvelualan tutkimusseminaari 13-14.2.2019

Paikka: Kilpailuetua tutkimuksesta - Palvelualan tutkimusseminaari

MARA-ala kehittyy huimaa vauhtia ja kilpailukyvyn ylläpitämiseen tarvitaan vahvaa palveluliiketoimintaosaamista, rajat ylittävää osaamisen vaihtoa ja yritysinnovaatioita. Ammattikorkeakoulun ja elinkeinoelämän yhteistoiminta on elintärkeää suomalaiselle MARA-alalle; yritykset tarvitsevat uudenlaisia ratkaisuja tuottavuuteen ja toimintaan, kun taas ammattikorkeakoulun tehtävä on tukea elinkeinoelämää soveltavalla tutkimustiedolla ja monipuolisella opiskelijayhteistyöllä.