jamk.fi

Opettajakorkeakoulun verkkohakuinfo

Hakutietoa etänä! Verkkohakuinfoissa kuulet lisää JAMKin ammatillisen opettajakorkeakoulun koulutuksista ja niihin hakemisesta.

Robotiikkapäivä

Paikka: JAMKin pääkampus, Liikuntasali ja auditorio Tulikari

Miten yrityksissä hyödynnetään robotiikkaa? Robotiikkapäivä on yritysten ja JAMKin yhteinen tapahtumapäivä, jossa yritykset esittelevät JAMKin opiskelijoille robotiikan ja konenäön käyttöä toiminnassaan. Luvassa on paljon mielenkiintoisia sovelluksia ja yritysesittelyjä. Opiskelija, tule mukaan oppimaan teknologian uusimmista sovelluksista! Yrityksen edustaja, ilmoittaudu näytteilleasettajaksi!

EETU - Etäkuntoutuksen menetelmistä tukea lasten toimintaterapian verkostotyöhön

Paikka: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Hankkeen päätösseminaari 16.1.2019 klo 13:00-16:00. Tule paikanpäälle tai osallistu etänä!

eAMK webinaari: Kuinka ohjaan tulevaisuusajattelua opiskelijalle

Kuka tietää minkälaista osaamista tulevaisuuden työelämässä tarvitaan? Miten ammatti-identiteetti rakentuu tulevaisuudessa? Miten osaaminen hankitaan? Kenelle ennakointi kuuluu? Näihin kysymyksiin pureudutaan Kuinka ohjaan tulevaisuusajattelua opiskelijalle? -webinaarissa.

Rekry, työelämä & koulutus 2019

Paikka: Paviljonki, Jyväskylä

JAMK mukana messuilla Jyväskylän Paviljongissa 22.1.2019

Verkko-opintotarjonnan käytänteet kehittämishankkeissa

Useissa kehittämishankkeissa mietitään opintotarjonnan ja sen esittämisen teemoja. Kokonaisuutta avaamaan ja yhteistä työskentelyä edistämään järjestetään opintotarjontateemainen työpaja kehittämishankkeille.

Robotiikkatyöpaja Piispalassa - Tule ideoimaan robotiikan uusia trendejä ja kehittämistarpeita

Paikka: Piispala, Mediapaja-työtila

Miten yrityksesi voisi hyödyntää ja soveltaa robotiikkaa omassa tuotannossaan? Kaipaako yrityksesi matalan kynnyksen robotiikan testausmahdollisuutta omassa toimintaympäristössä? Entä voiko robotoinnin testaus olla jopa investointipäätöksen tuki?

Ihmiskauppa-seminaari

Paikka: JAMK

Ihmiskauppa on vakava yksilön vapauteen kohdistuva ihmisoikeusloukkaus. Se on laaja maailmanlaajuinen ilmiö ja sitä tapahtuu myös Suomessa. Ihmiskaupan uhreista tunnistetaan vain osa ja suuri osa uhreista jääkin vaille tarvitsemaansa apua.

Yhteinen vanhemmuus

Paikka: JAMK, dynamon auditorio

Valtakunnallinen varhaisen tuen päivä Jyväskylässä.

Digipedavalmennus ja osaamismerkit osaksi ammattikorkeakoulujen arkea

Paikka: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Kutsumme ammattikorkeakoulujen verkkopedatukihenkilöt ja henkilöstön verkkopedaogisesta osaamisesta vastaavat henkilöt yhteiseen työpäivään jakamaan kokemuksiaan ja ideoimaan, kuinka juurruttaa eAMK:ssa luodut digipedavalmennus ja osaamismerkit osaksi ammattikorkeakoulujen arkea.

Työpäivä | Pääkampus 12.2. #jamktyöpäivä

Paikka: JAMK, pääkampus

Suosittu Työpäivä tulee taas! Työnantaja, tule kertomaan mahdollisuuksistanne! Opiskelija, tule bongaamaan työ-, opinnäytetyö- ja harjoittelupaikkoja ja tapaamaan työnantajia.

Kilpailuetua tutkimuksesta - Palvelualan tutkimusseminaari 13-14.2.2019

Paikka: Kilpailuetua tutkimuksesta - Palvelualan tutkimusseminaari

MARA-ala kehittyy huimaa vauhtia ja kilpailukyvyn ylläpitämiseen tarvitaan vahvaa palveluliiketoimintaosaamista, rajat ylittävää osaamisen vaihtoa ja yritysinnovaatioita. Ammattikorkeakoulun ja elinkeinoelämän yhteistoiminta on elintärkeää suomalaiselle MARA-alalle; yritykset tarvitsevat uudenlaisia ratkaisuja tuottavuuteen ja toimintaan, kun taas ammattikorkeakoulun tehtävä on tukea elinkeinoelämää soveltavalla tutkimustiedolla ja monipuolisella opiskelijayhteistyöllä.

Työpäivä | Dynamo 13.2. #jamktyöpäivä

Paikka: JAMK, Dynamo, Lutakko

Suosittu Työpäivä tulee taas! Työnantaja, tule kertomaan mahdollisuuksistanne! Opiskelija, tule bongaamaan työ-, opinnäytetyö- ja harjoittelupaikkoja ja tapaamaan työnantajia.