jamk.fi

Robopaja | Robotiikan työpajat 2. asteen opiskelijoille

Paikka: JAMKilla tai omassa oppilaitoksessanne

Robotit yleistyvät kuluttajien arjessa, työpaikoilla ja julkisissa toiminnoissa. Robotiikan osaamista tarvitaan ja alan työpaikkojen määrä on vahvassa kasvussa. Toisen asteen opiskelijolle suunnatuissa Robopajoissa tutustutaan robotiikan mahdollisuuksiin ohjelmoiden ja testaten noin kolmen tunnin työpajassa. Pajan voi toteuttaa JAMKilla tai se liikkuu koulullenne. Ota yhteyttä ja sovitaan aika!

Kilpailukykyä tekoälyllä ja alustataloudella

Paikka: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, auditorio Valjakka

Nostetaan Suomi maailman parhaaksi paikaksi kehittää ja hyödyntää tekoälyä ja alustataloutta liiketoiminnassa! Tekoälyyn tai alustatalouteen perustuva tai niitä hyödyntävä liiketoiminta lisääntyy jatkuvasti ja vaikutus koskee jo lähes kaikkia toimialoja ja yrityksiä. Onko yritykselläsi varaa olla ottamatta selvää tekoälyn ja alustatalouden mahdollisuuksista ja vaikutuksista liiketoiminnalle?

Laboratoriopäivästä vinkkejä pk-yritysten tuottavuuteen

Paikka: JAMK pääkampus, Logistiikkalaboratorio

Tule tutustumaan ja hakemaan vinkkejä tuottavuuden kehittämiseen TuotTo -hankkeen laboratoriopäivään! Voit poiketa laboratorioissa itsellesi sopivana ajankohtana klo 9 - 15 välillä.

eAMK webinaari: Oppimateriaalien valinta ja käyttö AMKien yhteisillä verkko-opintojaksoilla

Opettaja - tiedätkö, mitä käyttöehtoja sinun olisi hyvä noudattaa valitessasi oppimateriaaleja verkko-opintojaksoillesi? Osallistu webinaariin, niin saat vinkkejä oppimateriaalien valintaan ja käyttöön AMKien yhteisillä verkko-opintojaksoilla. Tervetuloa mukaan!

Nolla goes JAMK

Paikka: JAMK, Auditorium Valjakka, Rajakatu 35 40100 Jyväskylä

Nolla Restaurant: The first zero waste restaurant in the Nordic countries. Is it possible? Join our free webinar to learn more about Nolla!

Millennium Talks: Teknologisten läpimurtojen kaupallistaminen

Paikka: Jyväskylän Paviljonki, Auditorio A3, Wolmar

Miksi ideasta Millennium-teknologiapalkintoon tarvittiin 44 vuotta? Millennium-teknologiapalkinnon 2018 voittaja Tuomo Suntola kertoo aiheesta seminaarissa 21.11. Seminaari pidetään Smart Factory -messujen yhteydessä. Ilmoittaudu mukaan ja osallistu keskusteluun teknologisten läpimurtojen kaupallistamisesta!

Muistiasiakkaan hyvä ravitsemus ja lääkehoito-seminaari

Paikka: Dynamon kampus

Seminaaripäivässä saat tietoa muistisairauksiin liittyvästä lääkehoidon kokonaisuudesta. Lisäksi saat ajankohtaista tietoa siitä, miten ravitsemuksella tuetaan muistiterveyttä.

JAMK Studia-messuilla Jyväskylän osastolla #paraspaikkaopiskella #liikuntapääkaupunki

Paikka: Helsingin Messukeskus, Pasila, Helsinki

Tule tapaamaan JAMKin opiskelijoita ja henkilökuntaa Studia-messuille Helsingin Messukeskukseen! Olemme mukana Jyväskylän osastolla yhdessä Jyväskylän yliopiston, Gradian, Urheiluakatemian ja Jyväskylän kaupungin kanssa EduFutura-hengessä.

eAMK webinaari: osaaminen näkyväksi osaamismerkeillä

eAMK-osaamismerkkiperheen ensimmäinen CampusOnline-osaajamerkki on jo haettavissa, ja pian julkaistaan Oppimisanalytiikka-osaajamerkki sekä laadukkaan digiohjauksen osaamismerkki. Tule kuuntelemaan miten eAMK-osaamismerkkiperhe on suunniteltu, kenelle merkit on suunnattu ja millaisia osaamisia ne pitävät sisällään!

Tue digisti! -hyvinvoinnin valmennuspäivä

Paikka: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Dynamo

Tule kuulemaan nuorille (16-29-vuotiaille) toteutetusta hyvinvointivalmennuksesta, jossa on hyödynnetty monipuolisesti erilaisia digitaalisia ratkaisuja.

Palvelupolut kuntoon!

Paikka: Dynamo

Maksuton seminaari sosiaali-, terveys- ja työllisyyspalveluiden asiakkaille ja ammattilaisille

Arviointi ensin - uudistuuko korkeakoulupedagogiikka?

Paikka: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Korkeakoulupedagogiikkaa yhteistyössä (KOPE) -hankkeen kehittämisseminaari

Personalised Learning Seminar

Paikka: IT-Dynamo, auditorio

Personalised Learning Project welcomes You to a seminar at JAMK University of Applied Sciences, Jyväskylä! This event concentrates on the issues concerning assessment and evaluation as well as Pisa assessment.

Rekry, työelämä & koulutus 2019

Paikka: Paviljonki, Jyväskylä

JAMK mukana messuilla Jyväskylän Paviljongissa 22.1.2019

Ihmiskauppa-seminaari

Paikka: JAMK

Ihmiskauppa on vakava yksilön vapauteen kohdistuva ihmisoikeusloukkaus. Se on laaja maailmanlaajuinen ilmiö ja sitä tapahtuu myös Suomessa. Ihmiskaupan uhreista tunnistetaan vain osa ja suuri osa uhreista jääkin vaille tarvitsemaansa apua.

Työpäivä | Pääkampus 12.2. #jamktyöpäivä

Paikka: JAMK, pääkampus

Suosittu Työpäivä tulee taas! Työnantaja, tule kertomaan mahdollisuuksistanne! Opiskelija, tule bongaamaan työ-, opinnäytetyö- ja harjoittelupaikkoja ja tapaamaan työnantajia.

Kilpailuetua tutkimuksesta - Palvelualan tutkimusseminaari 13-14.2.2019

Paikka: Kilpailuetua tutkimuksesta - Palvelualan tutkimusseminaari

MARA-ala kehittyy huimaa vauhtia ja kilpailukyvyn ylläpitämiseen tarvitaan vahvaa palveluliiketoimintaosaamista, rajat ylittävää osaamisen vaihtoa ja yritysinnovaatioita. Ammattikorkeakoulun ja elinkeinoelämän yhteistoiminta on elintärkeää suomalaiselle MARA-alalle; yritykset tarvitsevat uudenlaisia ratkaisuja tuottavuuteen ja toimintaan, kun taas ammattikorkeakoulun tehtävä on tukea elinkeinoelämää soveltavalla tutkimustiedolla ja monipuolisella opiskelijayhteistyöllä.

Työpäivä | Dynamo 13.2. #jamktyöpäivä

Paikka: JAMK, Dynamo, Lutakko

Suosittu Työpäivä tulee taas! Työnantaja, tule kertomaan mahdollisuuksistanne! Opiskelija, tule bongaamaan työ-, opinnäytetyö- ja harjoittelupaikkoja ja tapaamaan työnantajia.