jamk.fi

Kalevan kisat | JAMK EduFutura-pisteellä

Paikka: Kalevan kisojen kisatori, Harju

JAMK on mukana Kalevan kisoissa to 18.7. - su 22.7. EduFuturan esittelypisteellä tapahtuman kisatorilla Harjun kentän sisäänkäynnin vieressä. Tule käymään!

Avoimen AMK:n infotilaisuus

Paikka: Auditorio Valjakka FP05, JAMKin pääkampus

Tule tutustumaan avoimen AMK:n toimintaan ja syksyn 2018 opintotarjontaan!

Nuorten Jukola | JAMKin esittelypiste Kisatorilla

Paikka: Kisatori, Nuorten Jukola

JAMK on mukana Nuorten Jukolassa la 18.8. omalla esittelypisteellä tapahtuman kisatorilla liikekeskus Serresin pihalla Saarijärvellä. Tule käymään!

Lukuvuoden avajaiset

Paikka: B1-halli , Paviljonki

Avoimen AMK:n orientaatioinfo

Paikka: D405

Orientaatioviikon lomassa avoimen AMK:n uusille opiskelijoille järjestetään vielä oma orientaatioinfo, johon kaikki ovat tervetulleita!

Biotaloudessa on tulevaisuus! -avoimet ovet Biotalouskampuksella

Paikka: Biotalouskampus

Biotaloudessa on tulevaisuus -teemaviikolla 37 järjestämme biotalouden tulevaisuuteen liittyviä seminaareja ja ohjelmaa mm. hyönteiskasvatukseen, luomutuotantoon ja biokaasuun liittyen. Viikon seminaarit huipentuvat 15.9. Biotalouskampuksen avoimiin oviin.

Gerontologisen osaamisen symposium

Paikka: Dynamo, auditorio

Päivän teemana on menneisyyden menetelmistä uusiin innovaatioihin.

Keski-Suomen Päässälaskumestari, finaali

Paikka: F207

Keski-Suomen Päässälaskumestari 2018 -kilpailun finalistit ottavat mittaa toisistaan päässälaskussa. Kilpailijat ovat keskisuomalaisten koulujen 8-luokkalaisia oppilaita. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille finalisteille opettajineen.

JAMK tutuksi 2018

Paikka: pääkampus, JAMK

Mitä ammattikorkeakouluopiskelu on? Miten JAMKiin haetaan ja milloin? Mistä tietää, mikä voisi olla oma juttu? Minkälaista englanniksi opiskelu on? Mikä ihmeen JAMKO? Mikä on musiikkikampus? Ketkä ihmeen edufuturalaiset? JAMK tutuksi päivän aikana saat vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin! Tilaisuutta voi seurata myös verkossa ja somessa, muista #jamktutuksi #jamk. Lisätietoa syksyllä, seuraa ilmoittelua!

Tue digisti! –asiantuntijapäivät

Paikka: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Dynamo

Tule kuulemaan nuorille (16-29-vuotiaille) toteutetusta hyvinvointivalmennuksesta, jossa on hyödynnetty monipuolisesti erilaisia digitaalisia ratkaisuja.