Luovaa brändäystä -seminaari

Paikka: Gradia, Kankaan kampus

”Hylkiöstä” aarteeksi? Tule mukaan kuuntelemaan, miten kiertotaloustuote muotoillaan, tuotteistetaan ja brändätään, ja ilmoittaudu mukaan maksuttomaan seminaariin!

Sähkömessut | Future Transportation Forum

Paikka: Jyväskylän Paviljonki

Jyväskylän Paviljongissa järjestettävät Sähkö Valo Tele AV -messut on suunnattu erityisesti urakoitsijoille, suunnittelijoille, arkkitehdeille, asentajille sekä alan opiskelijoille. Kansainvälisen tason ammattilaistapahtumalla on pitkät perinteet alan ykköstapahtumana. Messuilla vieraili reilut 14 000 kävijää 2018. Tulevaisuuden liikenne vaatii uusia ratkaisuja autoteollisuudelta, energiateollisuudelta ja kaupunki-infran suunnittelulta. Future Transportation Forum - Tulevaisuuden liikenne ja ratkaisut vuonna 2020 ovat esillä C2-hallissa, josta löydät myös JAMKin osaston.

Digi & Game Centerin avajaiset

Paikka: Digi & Game Center

Tervetuloa Jyväskylän uuden Digi & Game Centerin avajaisiin perjantaina 7. helmikuuta 2020 klo 11-18! Ohjelmassa virallisia puheita, verkostoitumista sekä kahvittelua.

Merkillistä, merkityksellistä vai merkittyä?

Paikka: Haaga-Helia amk, auditorio

Osaamismerkit osaamista kehittämässä

Työpäivä pääkampuksella 11.2.

Paikka: JAMK, pääkampus

Suosittu Työpäivä tulee taas! Työnantaja, tule kertomaan mahdollisuuksistanne! Opiskelija, tule bongaamaan työ-, opinnäytetyö- ja harjoittelupaikkoja ja tapaamaan työnantajia.

Työpäivä | Dynamo 12.2. #jamktyöpäivä

Paikka: JAMK, Dynamo, Lutakko

Suosittu Työpäivä tulee taas! Työnantaja, tule kertomaan mahdollisuuksistanne! Opiskelija, tule bongaamaan työ-, opinnäytetyö- ja harjoittelupaikkoja ja tapaamaan työnantajia.

BioPaavossa kipinöi

Paikka: BioPaavo

BioPaavossa kipinöivät maaseutu ja uusin viestintäteknologia, luonnon resurssit, vahvat T&K–palvelut, uudet yhteistyökumppanuudet ja oppiminen. Avoimien ovien tapahtuma 14.2.2020.

Erityisen äärellä -seminaari

Paikka: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Dynamo

Puhetta vaativasta erityisestä tuesta

Value Selling -myyntikilpailu #jamkvalueselling

Paikka: JAMK, pääkampus

Value Selling –myyntikilpailu on suunnattu myyntikärjen tradenomiopiskelijoille. Myyntikärjen opiskelijat ovat keskittyneet opinnoissaan etenkin myynnin ja markkinoinnin osaamiseen. Opiskelijat ovat valmistautuneet kilpailuun kevään aikana pidetyn myyntivalmennuksen avulla. Yrityksille kilpailu tarjoaa mahdollisuuden tutustua JAMKin myyntikoulutukseen sekä luoda kontakteja tuleviin myynnin tekijöihin. Yleisön on mahdollista seurata kilpailijoiden suorituksia kahdessa kisastudiossa, Tulikari ja Valjakka -auditorioissa. Suoritukset näytetään valkokankaalta suorana lähetyksenä. Palkintojen jako alkaa noin klo 12.15.