jamk.fi

Tiimiakatemia 25v. -juhlaviikko

Paikka: Useita eri paikkoja

Työpäivä-etkot opiskelijoille 23.1.

Paikka: pääkampus

Opiskelija, tiedätkö, miten teet hyvän video-CV:n? Miten erotut edukseksi tulevaisuuden työmarkkinoilla tai pitchaat itsesi sisään mihin tahansa duuniin? Vastaus löytyy etkoilta. Tapahtumassa viilaat CV:si ja LinkedIn-profiilisi kuntoon otattamalla itsestäsi ammattilaistason CV-kuvan tapahtumassa! Treenaa työnhakulihaksesi timmiin kuntoon Työpäivä-etkoilla 23.1. Tapahtuma on tarkoitettu JAMKin opiskelijoille. Järjestäjänä opiskelijakunta JAMKO.

Itsensä johtaminen -seminaari

Paikka: Kasvosali, C119

Miten itsensä johtamisen taidot auttavat esimiestyössä? Osallistu 24.1. seminaariimme! Suunnattu esimiestehtävissä toimiville tai esimiestehtäviin siirtyville.

Campus Sinfonietta: Musiikkimaalaukset

Paikka: Hannikaissali

Perinteinen Campus Sinfonietan tammikuun konsertti 28.1. klo 16 Hannikaissalissa. Tervetuloa!

Suomalainen musiikkikampus tutkii ja kehittää

Paikka: Suomalainen musiikkikampus

​Tule tutustumaan musiikintutkimuksen uusiin tuloksiin ja hyödynnä uutta tietoa musiikin opetuksessa ja oppimisessa! Kuulet samalla tuoreimmat uutiset myös kehittämishankkeista, säätiöiden työstä sekä musiikkikampuksen uudisrakennushankkeesta.

Suomalainen musiikkikampus tutkii ja kehittää

Paikka: Suomalainen musiikkikampus

Tule tutustumaan musiikintutkimuksen uusiin tuloksiin ja hyödynnä uutta tietoa musiikin opetuksessa ja oppimisessa! Kuulet samalla tuoreimmat uutiset myös kehittämishankkeista, säätiöiden työstä sekä musiikkikampuksen uudisrakennushankkeesta

Työpäivä | Dynamo 31.1. #jamktyöpäivä

Paikka: JAMK, Dynamo, Lutakko

Opiskelija, tule bongaamaan työ-, opinnäytetyö- ja harjoittelupaikkoja ja tapaamaan työnantajia. Dynamon Työpäivässä mukana 20 työnantajaa - katso sivuiltamme, ketkä ovat mukana!

Työpäivä | Pääkampus 1.2. #jamktyöpäivä

Paikka: JAMK, pääkampus

Opiskelija, tule bongaamaan työ-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja ja tapaamaan työnantajia. Pääkampuksen Työpäivässä 29 työnantajaa - katso sivuiltamme, ketkä ovat mukana!

Liikunnallinen hyvinvointitapahtuma

Paikka: Tanssisali Lutakko

Cantinovum ja Jyväskylä Sinfonia: J.S. Bachin Matteus-passio

Paikka: Taulumäen kirkko