Koronavirustilanteeseen liittyvää:

Tapahtumien osalta JAMK noudattaa Aluehallintoviraston ohjeistusta. Ajantasaiset tiedot koronan vaikutuksiin tapahtumiin liittyen löydät JAMKin koronaohjeistuksesta.

Osa tapahtumista siirretään verkkoon. Tarkemmat tiedot löydät tapahtuman omalta sivulta. 

Sinustako hyönteisten kasvattaja?

Paikka: BioPaavo

BioPaavossa on tarjolla tietoa hyönteistaloudesta

Vesi ja ympäristö kuntoon

Paikka: BioPaavo

Tietoiskuja tarjolla BioPaavossa

Onlineyritystreffit by Digi & Game Center

Paikka: Verkossa

Tervetuloa Digi & Game Centerin onlineyritystreffeille keskiviikkona 4.11. klo 13-17 – täysin etänä! Maksuton tapahtuma on suunnattu kaikille yrityksille toimialasta tai koosta riippumatta. Tapaamisten eli treffien sopiminen alkaa maanantaina 19.10. ja jatkuu aina tiistaihin 3.11. klo 16.00 saakka!

Työelämän tulevaisuus – millaisella osaamisella eteenpäin?

Paikka: Zoom-webinaari

Sinä yrittäjä, esimies, asiantuntija –tule tunnistamaan ja keskustelemaan kanssamme työelämän uuden normaalin osaamisvaatimuksista ja niihin vastaamisesta.

Videopedagogiikkaa kehittämässä

Tässä webinaarissa saat vinkkejä ja materiaalia sekä pääset keskustelemaan videointia hyödyntävästä yhteistoiminnallisen oppimisen pedagogisista ratkaisuista. Pedagogisia ratkaisuja on yhteistyössä yritysten kanssa kehittäen kokeiltu ja tutkittu osana ERASMUS+ -rahoitteista ViSuAl-projektia.

Data-analytiikasta uutta osaamista ja liiketoimintaa -hankkeen tuloswebinaari

Paikka: Verkossa: https://jamk.zoom.us/j/2492042493

Toimintaympäristö muuttuu digitalisaation ja nopean teknologian kehittymisen myötä. Muutos tuo yrityksille liiketoiminnallisia haasteita ja mahdollisuuksia.

Simulaatio-oppimista yli koulutusrajojen -webinaari ja työpaja etänä 19.11.2020

Paikka: webinaari

KoKemus-hankkeen järjestämä Seminaari on suunniteltu simulaatio-oppimisesta kiinnostuneille, erityisesti simulaatioita kehittäville ja käyttäville yrityksille sekä oppilaitoksille.

Hakijan päivä @JAMK

Paikka: Verkossa

JAMK tutuksi-päivä on nyt Hakijan päivä @JAMK. Tapahtuma järjestetään verkossa ja on tarkoitettu ensisijaisesti lukiolaisille tai ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville sekä heidän opoilleen ja opettajilleen.

Uusia alkuja maaseudulla -loppuseminaari

Tule kuulemaan maaseudulla asuvien parisuhteiden ja merkityksellisten ihmissuhteiden tukemisesta sekä yksinäisyyden vähentämisestä. Uusia alkuja maaseudulla on Yksissä-hankkeen loppuseminaari, joka toteutetaan verkossa.

"Minä olen Lumo"

Paikka: Zoom-verkkoympäristö

Minä olen Lumo on peli, joka haastaa pohtimaan empatiaa, tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden kysymyksiä sekä luomaan uusia menetelmiä näiden teemojen opettamiseen ja ohjaukseen. Tervetuloa Minä olen Lumo –roolipelin käyttöoppaiden julkistamistilaisuuteen 25.11. klo 14.00