jamk.fi

eAMK webinaari: Digisovellukset erilaisissa ohjaustilanteissa

eAMK:ssa kokeiltiin työvälineitä ja sovelluksia erityyppisissä ohjaustilanteissa. Webinaarissa kuullaan kokeilujen tuloksista.

eAMK webinaari: Laatukriteereitä ja -työkaluja digimentorointiin

Webinaarissa esitellään eAMK-hankkeessa tuotetut digimentoroinnin laatukriteerit ja arviointityökalut 1) opiskelijan, 2) korkeakoulun ja 3) työelämän näkökulmista. Lisäksi esitellään digitaalinen laatumatto, jota ryhmä tai yhteisö voi käyttää digimentoroinnin tavoitteiden saavuttamisen ja kehittämistarpeiden tarkastelussa.

MaFyKe -päivät Jyväskylässä

Paikka: JAMK Dynamo, Lutakon kampus

Matematiikan, fysiikan ja kemian päivät tulevat! Ilmoittaudu mukaan! Tapahtuma on tarkoitettu ammattikorkeakoulujen luma-opettajille.

Projektitori: JAMKin hankkeet Eurooppa päivässä

Paikka: JAMK pääkampus

JAMKin laajaa ja monialaista hanketoimintaa esitellään Eurooppa päivässä.

Yritysten jätteet ja Materiaalitori -infotilaisuus

Paikka: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, auditorio Valjakka, opastus D1 -infopisteeltä

Kunnallisille jätehuoltoyhtiöille on tulossa rajoituksia vastaanottaa yritysjätteitä ja –sivuvirtoja. Kierrätystavoitteet tiukentuvat. Jatkossa jätteet ja sivuvirrat on kierrätettävä mahdollisimman tehokkaasti mm. materiaalitori –vaihdanta-alustalla. Miten muutokset vaikuttavat yrityksesi jätehuoltoon? Tule kuulemaan ja kysymään asiantuntijoilta.

eAMK webinaari: Saavutettavuus verkko-opintojaksoilla

EU:n saavutettavuusdirektiivin (2016/2102) mukaan korkeakoulujen digitaalisten palvelujen tulee olla saavutettavia. eAMK:n webinaarissa pureudutaan siihen, miten verkko-opintojaksoilla tulee huomioida saavutettavuus. Webinaarin vetävät Merja Saarela ja Tarjaleena Tuukkanen DigiCampus-hankkeesta.

Sairaanhoitajan lääkkeenmääräämisen kevätkylvö

Paikka: JAMK, pääkampus, auditorio valjakka

Tervetuloa päivittämään kliinistä ja farmakologian osaamistasi. Asiantuntevien lääkäriluentojen ja ajankohtaisentiedon avulla edistetään lääketurvallisuutta ja saat uutta tietoa potilaan tutkimiseen, lääkehoidon tarpeenarviointiin ja lääkkeiden valintaan!

eAMK webinaari: Verkkotutkinnot ja ristiinopiskelu

Webinaarin tarkempi sisältökuvaus tulee myöhemmin.

Avoimen AMK:n infotilaisuus

Paikka: Auditorio Tulikari D205, JAMKin pääkampus

Tule tutustumaan avoimen AMK:n toimintaan ja syksyn 2019 opintotarjontaan!