AMK-tutkinto

Synnytämme rohkeita tiimiyrittäjiä

Tiimiakatemia, tradenomi (AMK)

Astu kansainvälisen tiimiyrittäjyyden maailmaan oppimaan liiketaloutta! Tiimiakatemia on globaalisti toimiva yrittäjyyden huippuyksikkö Jyväskylässä.

Hae Opintopolku.fi-palvelussa
Tiimiakatemian opiskelijoita istumassa tuoleilla ryhmässä
Laajuus
210
Aloituspaikat
40
Hakuaika
15.03.2023 - 30.03.2023
Tutkinto
Tradenomi (AMK)
Opiskelumuodot
Päiväopiskelu
Alkaa
21.08.2023

Tradenomi (AMK), Tiimiakatemia

Oppimismatka Tiimiakatemialla rakentuu omien tavoitteittesi mukaisesti. Saat tehdä kaksi kertaa vuodessa päivitettävän oppimissopimuksen, jossa määrittelet oman tiesi "henkilökohtaiseen mestaruuteen". Matkalla sinun ei tarvitse koskaan olla yksin, tiimi ja taitava tiimivalmentaja auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi.

Opinnoissa pääset paneutumaan yritystoiminnalle seitsemään keskeiseen osaamisalueeseen: digiteknologiaosaaminen, tiimiyrittäjyysosaaminen, viestintäosaaminen, myynti-, asiakkuus- ja markkinointiosaaminen, johtamisosaaminen, luovuus- innovointi- ja palveluosaaminen sekä oppivan oppimisen osaaminen. Yritystoiminnassa tarvittavan osaamisen lisäksi kehittyvät resilienssi–, esiintymis–ja tiimitaitosi.

Meillä hiljaiset saavat äänen ja äänekkäät oppivat kuuntelemaan. Lähde matkaamme!

Opintosuunnitelma

Luentojen sijaan kokoonnumme yhteisiin valmennussessioihin ja teemme käytännön projekteja. Opiskelijat perustavat ensimmäinen opiskeluvuotensa aikana tiimiyrityksen, jonka parissa he työskentelevät koko opintojensa ajan. Tiimin toimintaa tukee oma valmentaja, jonka kanssa tiimiyrityksellä on säännöllisiä treenejä. Treenit korvaavat suurelta osin perinteisen kontaktiopetuksen.  Teoriatietoa hankitaan mm. kirjoja ja verkkojulkaisuja lukemalla, webinaareja katsomalla ja podcasteja kuuntelemalla. Opintoja tukevat sisäiset koulutukset sekä alan tapahtumat.

Tiimiyrityksen toimintaa kehitetään edelleen asiakkaiden ja valmentajan kanssa yhdessä oppien. Tiimiakatemia on oppiva yhteisö, joten uudet tiimiläiset saavat tukea oppimisen aloittamiseen valmentajan lisäksi myös kokeneemmilta tiimiyrittäjiltä.

Oppimismatkoja ympäri maailmaa

Suurin yhteinen ponnistuksemme on vuosittain järjestettävä Learning Circus. Tiimit matkaavat maita pitkin valitsemillaan kulkuneuvoilla ja suorittavat matkan aikana erilaisia tehtäviä. Teidän on esimerkiksi tehtävä viisi yritysvierailua, muutama tehdaskäynti ja tutustuttava jonkun viinitilan toimintaan. Myös Unesco-kohteet ovat olleet suosittuja. Lisäksi matkan aikana on järjestetty erilaisia workshopeja kouluissa ja oppilaitoksissa. Matkan huipentuma on aina yhteinen kolme päivää kestävä Basecamp ja Tiimiyrittäjien seminaari jossain päin Eurooppa. Niitä on järjestetty mm. Unkarin Balaton-järvellä, Amsterdamissa, Berliinissä ja Romanian Brasovissa.

Opintojen päättyessä tiimit tekevät yhdessä maailmanympärysmatkan tiimiyrityksen kautta ansaitsemillaan rahoilla.

150

tiimiyrittäjää
Tiimiakatemialla työskentelee 150 tiimiyrittäjää.

6

valmentajaa
Tiimiakatemian valmentajat sparraavat sinua kohti tavoitettasi.

20

projektia
Jokainen tiimiyrittäjä tekee opintojensa aikana noin 20 projektia.

Opi bisnestä tekemällä bisnestä

Videolla käydään läpi Tiimiakatemian syyslukukauden perusopintojen jälkeistä viikkorakennetta, sekä kommentteja niin valmentajalta kuin tiimiyrittäjiltä.

Tsekkaa myös Tiimiakatemian Youtube-kanava!

47%

toimii yrittäjinä
Tiimiakatemialaisten yrityksiä: FinnChat Oy | Morton Oy | Crazy Town Oy | Fashion Unit Oy | KOTO Designmarket Oy | bGH Uusmedia Oy

Hakuohjeet kevään yhteishakuun

Lyhyet step-by-step ohjeet opiskelijaksi hakeutumiseen.

Lisätietoja koulutuksesta

Anu Manner

Lehtori, Senior Lecturer
Yrittäjyys ja innovaatio, Entrepreneurship and Innovation
Liiketoiminta, School of Business
Muut toimipisteet ja toimistot

Muut toimipisteet ja toimistot

Jamkilla on muutama pieni toimipiste Jyväskylässä sekä toimistoja Helsingissä.
Liiketalouden ala

Liiketalouden ala

Liiketalouden alalla voit opiskella tradenomiksi tai jatkaa tradenomi (YAMK) -tutkintoon. Tarjoamme koulutuksia sekä suomen- että englanninkielisinä. Tutkintokoulutuksen lisäksi tarjoamme täydennyskoulutusta sekä tutkimus- ja kehittämispalveluja.
Liiketoimintayksikkö

Liiketoimintayksikkö

Liiketoimintayksikkö tarjoaa kilpailukykyä parantavia ratkaisuja sekä pk-yrityksille että julkiselle sektorille. Rakennamme liiketoimintakonsepteja ja edistämme palveluiden uudistamista.