AMK-tutkinto

Opiskele restonomiksi, tulevaisuuden palveluiden asiantuntijaksi

Palveluliiketoiminta, restonomi (AMK)

Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelman ytimessä on tulevaisuuden palvelut, vastuullinen liiketoimintaosaaminen sekä asiakaslähtöinen kehittäminen ravitsemisalalla. Tutkinto-ohjelmassa edistetään YK:n kestävän kehityksen tavoitteita ja sen mukaisia toimintamalleja osana kilpailukykyistä palveluliiketoimintaa.

Hae Opintopolku.fi-palvelussa
-
Laajuus
210
Aloituspaikat
30
Hakuaika
15.03.2023 - 30.03.2023
Tutkinto
Restonomi (AMK)
Opiskelumuodot
Päiväopiskelu
Alkaa
21.08.2023

Restonomi (AMK), palveluliiketoiminta, päivätoteutus

Valmistunut restonomi osaa kehittää matkailu- ja ravitsemisalan palvelujen laatua ja johtaa kestävää sekä kannattavaa alan liiketoimintaa. Esimiehinä toimiessaan restonomit luotsaavat vastuullisesti monikulttuurisia työyhteisöjä sekä Suomessa että ulkomailla. Uusien palveluiden kehittäminen asiakasta kuunnellen, luovuutta ja uusia ideoita hyödyntäen on koulutuksen keskiössä.

Tutustu myös ohjelman monimuotototeutukseen!

Opintosuunnitelma

Palveluliiketoiminnan restonomikoulutuksessa henkilökohtainen opintopolkusi rakentuu oman yksilöllisen urasuunnitelmasi ja ammatillisen kiinnostuksesi pohjalta monialaiseksi. Opintoja voit valita sekä palveluliiketoiminnan, että kestävän gastronomian opinnoista. Restonomikoulutus tarjoaa halutessasi mahdollisuuden käynnistää opintojen aikana oma yritystoiminta yksilöllisen yrittäjyyspolun avulla. Opiskeluun kuuluvat olennaisina myös alan yrityksiin tehtävät kehittämisprojektit, työelämäyhteistyö sekä kansainväliset Study Tourit.

  • perusopinnot 50 op
  • ammattiopinnot 100 op
  • vapaasti valittavat opinnot 15 op
  • harjoittelu 30 op
  • opinnäytetyö 15 op

Palveluliiketoiminta on kiinnostanut aina, mutta kyllä se kestävyys ja vastuullisuus olivat syy, miksi päädyin tänne puolelle. Etsin pitkään ohjelmaa, missä niitä ja kestävää gastronomiaa voisi opiskella ja Jamk tarjosi siihen parhaan vaihtoehdon.

Sara Ronkainen

Tutustu Saran tarinaan

"Opinnot tukevat käytännön työssä oppimista"

Restonomi Susanna Kinnunen kertoo työstään hotellin vuoropäällikkönä.

Restonomilla on tosi laajat työllistymismahdollisuudet. Restonomi voi olla töissä esimerkiksi kaupassa. Teknisesti restonomit ovat päteviä kaikkialla, missä on asiakaspalvelutilanteita.

Aapo Kämäräinen

Tutustu Aapon tarinaan

Hakuohjeet kevään yhteishakuun

Lyhyet step-by-step ohjeet opiskelijaksi hakeutumiseen.

Lisätietoja koulutuksesta

Karoliina Väisänen

Lehtori, Senior Lecturer
Matkailu ja palvelut sekä YAMK, Tourism and Service Business and Master´s Degrees
Liiketoiminta, School of Business
+358408656879