uutinen 29.5.2023

Jamkin opiskelijatiimi palkittiin Euroopan suurimmassa pelialan konferenssissa

Nordic Game Awards -palkintogaala järjestettiin osana Malmössa, Ruotsissa toteutettua Nordic Game Conference -tapahtumaa. Jamkin opiskelijatiimi palkittiin palkintogaalassa Game Jam -kategorian parhaana.

Jamkin opiskelijatiimi Nordic Game -konferensissa

Jamkin Business Information Technology -tutkinto-ohjelman opiskelijatiimi palkittiin to 25.5. järjestetyssä palkintogaalassa Game Jam -kategoriassa. Tiimin peli ”Verdant Quest” sai raadilta erityisesti kiitoksia pelin sujuvuudesta ja kaikkien pelin osa-alueiden toimivuudesta.  Kategorian finaalissa oli yhteensä kahdeksan ehdokasta. Kokonaisuudessaan palkintogaalassa tunnustuksia jaettiin yhdeksässä kategoriassa.

”Tunnelmat on aika huikeat -  tästä on hyvä jatkaa luottavaisin ja innostunein mielin kohti tulevaa”, voittajatiimin jäsenet Paul Sendroiu, Daniel Imbert, ja Suat Demirel kommentoivat voiton jälkeisiä tunnelmiaan.

Voittajatiimiin kuulunut Daniel Imbert toimi lisäksi puhujana konferenssissa, aiheenaan audioeditoinnin parhaat käytänteet. 

Tutkinto-ohjelmavastaava Mika Karhulahti on ylpeä tiimin saamasta kansainvälisestä tunnustuksesta: ”Tällainen opiskelijoiden menestyminen tuntuu ihan älyttömän hienolta ja se, että kolmen opiskelijan voima-trio voittaa kansainvälisessä palkintogaalassa kertoo, että jotain on tehty oikein tutkinto-ohjelmassa.”

Voit tutustua voittajapeli Verdant Questiin täältä.  

Nordic Game Conference on Euroopan suurin pelialan konferenssi. Se kerää vuosittain pelialan ammattilaisia ja tulevaisuuden lupauksia pohjoismaiden ja Skandinaavian alueelta. Tapahtuma on suosionsa vuoksi saanut 2020-luvulla myös lisätoteutuksen syksylle.

Lisätietoja

Mika Karhulahti

Lehtori, Senior Lecturer
Matkailu ja palvelut, Tourism and Service Business
Liiketoiminta, School of Business
+358405668036