uutinen 2.9.2022

Jyväskylän ammattikorkeakoulu osallistuu Pride 2022 -tapahtumaan

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on mukana Jyväskylän Pride 2022 -viikossa 5.–11.9.2022. Jamkin kampuksilla liehuu sateenkaarilippu viikon kunniaksi. Rehtori Vesa Saarikoski toimii tapahtuman suojelijana sekä 10.9. järjestettävän puistojuhlan avaajana.

Sateenkaarilippu liehuu tuulessa

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien puolesta järjestettävää Pride-viikkoa vietetään Jyväskylässä 5.–11.9. Myös Jyväskylän ammattikorkeakoulu osallistuu viikon juhlallisuuksiin nostamalla kampuksillaan sateenkaariliput salkoon. Jamkin rehtori Vesa Saarikoski toimii tapahtuman virallisena suojelijana.

”On ilo ja kunnia olla mukana näin tärkeässä tapahtumassa. Jamk on moninainen, yhteensä yli 9 000 hengen yhteisö, joten luonnollisesti yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ovat toimintamme kulmakiviä. Jamk on sitoutunut edistämään tasa-arvoa ja Jamk-yhteisön jäsenten, sekä henkilöstön että opiskelijoiden, tasavertaista mahdollisuutta osallistua, oppia ja vaikuttaa”, Saarikoski toteaa.

Jyväskylän Pride-viikko sisältää runsaasti erilaisia tapahtumia. Viikko huipentuu 10.9. järjestettävään Pride-kulkueeseen ja puistojuhlaan Lounaispuistossa. Viimeksi vuonna 2019 järjestetty kulkue on ollut tauolla koronapandemian vuoksi. Kulkue järjestäytyy Jyväskylän Kirkkopuistosta lauantaina 10.9. klo 11.00. Jamk-yhteisön jäsenet, eli opiskelijat ja henkilökunta voivat kokoontua mukaan kulkueeseen Jamkin ja JAMKOn lippujen alle. Avajaispuheen puistojuhlassa pitää rehtori Saarikoski.

Voit lukea tarkempia tietoja Pride-viikon tapahtumista Jyväskylän Seta ry:n verkkosivuilta: jklseta.fi/pride.

Lisätietoja:

Vesa Saarikoski, rehtori
[email protected]
p. +358504471003
Jyväskylän ammattikorkeakoulu