uutinen 21.8.2019

Musiikkikampuksen kirjasto on avoinna laajennusrakentamisen aikana

Kirjaston toiminta jatkuu pääosin normaalisti.

Suomalaisen musiikkikampuksen laajennus kestää 1,5 vuotta.

Kulku taloon on talon takaa Moirislammen puolelta, ravintola Fuugan ravintolasalin terassin ovesta. Aukiolo- ja palveluajat eivät toistaiseksi muutu. Opiskelijat ja JAMKin henkilökunta pääsevät käsikirjastoon, Äänipajaan ja monitoimikoneille myös illalla kulkuavaimilla. Pääsy niihin palveluaikojen ulkopuolella voi kuitenkin muuttua tai katketa rakentamisen edetessä.

Kirjakuljetuksissa ja kaukopalvelussa saattaa esiintyä huomattavia viiveitä. Palauta aina Musiikkikampuksen lainat palautuslaatikkoon, joka sijaitsee Musiikkikampuksen ruokasalissa flyygelin takana (ulkopalautuslaatikko ei ole toistaiseksi käytössä).

Musiikkikampuksen lainoja ei voi palauttaa muihin kirjastoihin eikä muiden kirjastojen lainoja voi palauttaa Musiikkikampuksen kirjastoon.

Asiakkaille ei ole pysäköintipaikkoja. Voit pysäköidä lähikaduilla käyttämällä pysäköintikiekkoa. Lisätietoja pysäköinnistä kaupungin verkkosivuilla.

Sisäänkäynnin reitistä ja pysäköinnistä löytyy lisää tietoa myös JAMKin intrasta.

Pahoittelemme asiakkaillemme aiheutuvaa vaivaa.

Hyödynnä musiikin verkkoaineistoja mihin vuorokauden aikaan tahansa mistä tahansa JAMKin henkilökohtaisilla tunnuksillasi. Muista myös Elli e-kirjasto.

Lisätietoja

Kirjastonhoitaja Tapani Lehtonen, 040 359 1704, etunimi.sukunimi@jamk.fi