Projekti

DigiCampus, Korkeakoulujen yhteinen digitaalinen oppimisympäristö, pedagogiikka ja palvelut

Rahoitusohjelma

Lyhenne
DigiCampus
Projektityyppi
Kehittämisprojekti
Vahvuusala
Uudistuva oppiminen
Toteutusaika
1.1.2018 - 30.6.2021
Yksikkö
Ammatillinen opettajakorkeakoulu
Rahoitusohjelma
Opetus- ja kulttuuriministeriö (suora rahoitus)
Projektin kuvaus

DigiCampus on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama korkeakoulutuksen kehittämishanke. Hankkeessa on luotu korkeakoulujen digitaalinen pilvioppimisympäristö ympärivuotisten opiskelumahdollisuuksien tukemiseksi, tuotettu pedagogis-digitaalinen tukipalvelujen toimintamalli ja oppimisympäristön laatumittari sekä kehitetty kampusten fyysis-digitaalista oppimismaisemaa. 


Alahankkeissa on toteutettu oppimisen ekosysteemi biotaloudessa, ympärivuotista kemian kurssitarjontaa sekä joustavaa opetusta oikeustieteissä. Lisäksi opiskelun etenemisen joustavuutta on edistetty kehittämällä Exam –tenttipalvelua. Jamkin ammatillinen opettajakorkeakoulu oli mukana DigiCampus -hankkeen osahankkeessa 'Esteettömyys ja saavutettavuus'.

Lisätietoja: Mikael Viitasaari, projektipäällikkö, +358405538163, etunimi.sukunimi@jamk.fi 

Projektin tulokset

Hankkeessa on luotu korkeakoulujen digitaalinen pilvioppimisympäristö ympärivuotisten opiskelumahdollisuuksien tukemiseksi, tuotettu pedagogis-digitaalinen tukipalvelujen toimintamalli ja oppimisympäristön laatumittari sekä kehitetty kampusten fyysis-digitaalista oppimismaisemaa.