Tapahtuma

15.3.

Voiko vapaaehtoistehtäviä kaupallistaa matkailutuotteiksi? Keskustelutilaisuus

Vapaaehtoismatkailussa kohtaa kaksi eri arvomaailmaa: pyyteetön vapaaehtoistyö ja voittoa tavoitteleva matkailu. Maaseutu houkuttelee matkailijoita, jotka hakevat aitoja kokemuksia ja elämyksiä yhdessä paikallisyhteisön kanssa. He ovat valmiita osallistumaan paikallisten arkeen vapaaehtoisina, luomaan arvoa kohteelle ja yhteisölle, joka on heidät vastaanottanut. Toisaalta he ovat halukkaita maksamaan ainutlaatuisesta mahdollisuudesta nähdä ja kokea jotain henkilökohtaista ja erilaista kuin massaturismin tarjoamaa. 

Nainen kävelee keskellä pitkää suoraa tietä viljapeltojen keskellä matkalaukku kädessä.
Ajankohta
15.03.2022 13:00 - 15:00
Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy
28.02.2022 00:00 - 11.03.2022 23:59
Tapahtuman kieli

englanti, suomi

Keskustelutilaisuus

Voidaanko vapaaehtoistehtäviä kaupallistaa osana matkanjärjestäjien tarjontaa? Onko kyse edelleenkin vapaaehtoisuudesta? Mitkä aktiviteetit sopivat siihen? Mitä pitää tietää yhteistyöstä matkanjärjestäjän kanssa?

Tule keskustelemaan avoimesti tästä uudesta mahdollisuudesta! 
Keskustelutilaisuus järjestetään ti 15.3.2022 klo 13-15 virtuaalisesti. 
Tilaisuuden erikoisvieraana Greenescape Oy:n toimitusjohtaja Parvathy Venugopal.

Ilmoittaudu keskustelutilaisuuteen

Tilaisuus on Value-hankkeen järjestämä. Hanke on jo tuottanut paljon materiaaleja (blogikirjoituksia, videoita, tietopankki), joiden avulla perehdyt siihen, mitä vapaaehtoismatkailu on, mitä se vaatii ja mistä saa apua. Niihin voit tutustua tästä linkistä: https://www.aitomaaseutu.fi/hankkeet/keski-suomesta-vapaaehtoismatkailun-karkimaakunta-value