Tapahtuma

24.3.

Vauhtia vapaaehtoismatkailuun yhteistyöllä -verkostoitumistilaisuus

Huom. Tilaisuus on peruutettu. 

Value-hanke on selvittänyt vapaaehtoismatkailun mahdollisuuksia kesästä 2021. Vapaaehtoismatkailun toteuttamisen edellytys on yhteistyö eri toimijoiden kesken.

Tule mukaan tapaamaan kasvotusten ja verkostoitumaan keskisuomalaisten ja valtakunnallisten toimijoiden kanssa!

Shortsiasuinen mies vetää matkalaukkua maalaismaisemassa asvalttitietä pitkin, ilta-aurinko valaisee taivasta.
Ajankohta
24.03.2022 12:00 - 15:00
Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy
08.03.2022 00:00 - 21.03.2022 11:00
Hinta

Ilmainen

Osoite

Kauppakatu 39 A
40100 Jyväskylä
Suomi

Verkostoitumistapahtuma järjestetään to 24.3.2022 klo 12-15 DeLoreanin tiloissa Jyväskylän keskustassa (Kauppakatu 39A).

Pääset tutustumaan vapaaehtoisia välittäviin järjestöihin, keskustelemaan rahoitusvaihtoehdoista rahoittajien kanssa ja yhteistyömahdollisuuksista muiden keskisuomalaisten maaseutu- ja matkailutoimijoiden sekä matkanjärjestäjien kanssa. Entä voisiko vapaaehtoistyötä kiinnostunut löytää kohteesi verkon kautta? Lisätietoja vapaaehtoismatkailusta on tarjolla myös Value-hankkeen yhteistyökumppaneiden infopisteissä. Samalla voit ilmaista kiinnostuksesi vapaaehtoismatkailun pilotointia kohtaan tulevassa jatkohankkeessa.

Tapahtuman alussa pohditaan vielä yhdessä työpajamaisesti, mitä kaikkea liittyy vapaaehtoismatkailuun ja miten voidaan kehittää keskisuomalaista maaseutua elinvoimaisemmaksi sen avulla.

Hanke tarjoaa kahvit ja välipalan. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu viimeistään 22.3.2022.

Tilaisuus on Value-hankkeen järjestämä. Hanke on jo tuottanut paljon materiaaleja (blogikirjoituksia, videoita, tietopankki), joiden avulla perehdyt siihen, mitä vapaaehtoismatkailu on, mitä se vaatii ja mistä saa apua. Niihin voit tutustua tästä linkistä: Value - Keski-Suomesta vapaaehtoismatkailun kärkimaakunta (AitoMaaseutu.fi).

Value-hanke

Value: Keski-Suomesta vapaaehtoismatkailun kärkimaakunta -hanketta rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta.

Hankkeen sivut: Keski-Suomesta vapaaehtoismatkailun kärkimaakunta -hanke