Tapahtuma

30.3.

Kohti vahvaa työnantajabrändiä hyvinhoidetulla rekrytointiviestinnällä

DigiHR Susanna Rantanen
Ajankohta
30.03.2023 09:00 - 10:30
Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy
24.02.2023 09:00 - 30.03.2023 09:00
Tapahtuman tyyppi
Webinaari
Tapahtuman kieli

suomi

Hinta

maksuton

Susanna Rantanen

Susanna on modernin osaajamarkkinoinnin suomalainen pioneeri ja toimialan kehittäjä. Hän on työskennellyt, opastanut, valmentanut, kehittänyt, jalkauttanut ja sparranut nopeasti kasvavia ja skaalautuvia yrityksiä osaajayleisöön vaikuttamisen keinoissa vuodesta 2002 lähtien. Susannan yritys Employee Experience Agency Emine on Suomen ensimmäinen, ja toistaiseksi myös ainoa täysin osaajamarkkinointiviestintään erikoistunut toimisto. Lisää Susannan työstä voit lukea täältä.

DigiHR -hankkeen webinaarissa Susanna  antaa sinulle näkemystä ja tukea vahvan työnantajabrändin rakentamiseen erityisesti rekrytointiviestinnän näkökulmasta. Tulehan kuulolle!

Kohderyhmä

Webinaari on maksuton ja kaikille avoin tilaisuus. Tapahtuma soveltuu erityisesti HR-alan asiantuntijoille, yrittäjille sekä (digitaalisesta) henkilöstöhallinnosta ja sen kehittämisestä kiinnostuneille. 

DigiHR -hanke

DigiHR eli Digitaalisen HR-osaamisen kehittäminen digimurroksessa -hanke alkoi lokakuussa 2021 ja päättyy elokuussa 2023. Sen kohderyhmänä ovat keskisuomalaiset pk-yritykset, jotka haluavat parantaa digitaalista HR-osaamista yrityksen strategisen kilpailuedun vahvistamiseksi, henkilöstötyytyväisyyden kasvattamiseksi ja henkilöstöhallintoon liittyvien asioiden ennakoimiseksi. Hanketta toteuttavat Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu. Hanke kuuluu REACT-EU-hankkeisiin ja rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Katso DigiHR-hankkeen esite täältä.

Lisätietoja hankkeesta ja sen tulevista tapahtumista löydät DigiHR:n kotisivuilta.

 

Lisätietoja webinaarista ja hankkeesta:

Henna-Liisa Maljonen

Projektipäällikkö, Project Manager
LIKE T&K, Research and Development
Liiketoiminta, School of Business
+358504770178