Tapahtuma

3.10.

Keski-Suomi Food Lab -työpaja

Suklaapaloja, joissa seassa pakastekuivattuja marjoja
Ajankohta
03.10.2023 13:00 - 16:00
Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy
11.09.2023 12:00 - 02.10.2023 12:00
Tapahtuman tyyppi
Työpaja

Ruokaverkostomme toiveita on kuultu. On aika laatia askelmerkit!

Kutsumme sinut, keskisuomalainen elintarviketoimija, mukaan ottamaan askeleita kohti Keski-Suomen Food Labin kukoistusta Tertan kahvilaan, (Antinniementie 1 Laukaa) tiistaina 3.10. klo 13–16.

Laukaan Vuonteelle, entisen Luonnonvarakeskuksen tervetaimiaseman tiloihin rakentuu keskisuomalaisen lähiruoan keskittymä Food Lab, joka tarjoaa kapasiteettia elintarviketuotantoon ja yhteiseen tekemiseen pienyrityksille. Tule jakamaan näkemyksesi ja toiveesi, jotta Food Labista luodaan yhdessä juuri sinun liiketoimintaasi tukeva ympäristö.

Vuonteen tiloissa toimivat tällä hetkellä mm. Jyväs-Hamppu, Tertan maalaiskahvila ja lähiruokapuoti, sienikasvattamo ja luonnontuotteiden vastaanottopiste. Alueella järjestetään tapahtumia, markkinoita, koulutuksia ja lähiruokapäiviä.

Ammattimaiset tuotantotilat tarjoavat mahdollisuuksia testaamiseen, tuotekehitykseen ja tuotannon laajentamiseen. Elintarvikkeiden jalostukseen, valmistukseen ja kehittämiseen sekä varastointiin, myyntiin ja jakeluun. Kiinnostaako tulevaisuudessa hyödyntää pakastekuivausta? Tarvitsetko tiloja käsittelyyn, pakkaamiseen ja varastointiin kausittain vai haluatko pysyvämpiä logistiikkaratkaisuja?

Ilmoittaudu mukaan Webropolissa!

Tilaisuuden järjestävät Jyväskylän Ammattikorkeakoulun hallinnoimat Keski-Suomen ruokaverkosto (KEVE) – ja Myrsky-hankkeet yhteistyössä yrittäjien kanssa. 

Lisätiedot:

Pauliina Silvennoinen

Vanhempi asiantuntija, Senior Advisor
LIKE T&K, Research and Development
Liiketoiminta, School of Business
+358504344204

Leena Pölkki

Vanhempi asiantuntija, Senior Advisor
LIKE T&K, Research and Development
Liiketoiminta, School of Business
+358504011894