Tapahtuma

2.8.

BusinessRally -tapahtuma: rahoituspaneeli

Ajankohta
02.08.2024 12:00 - 16:00
Osoite

Piippukatu 2
40100 Jyväskylä
Suomi

Suomen Yrityskehityksen ja kumppaneiden yksi vuoden kohokohdista on taas täällä! Rahoituspaneeli järjestetään jo kolmatta kertaa yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kuntoutusinsituutin sekä Peurunka Oy:n kanssa.

Järjestämme Rahoituspaneelin perjantaina 2.8.2024 osana Jyväskylän Business Rally -tapahtumia.  Tapahtuma on osa Kuntoutusinstituutin sekä Yrityskehityksen perustamaa Monialainen Kuntoutus -kehitysohjelmaa. Tämän vuoden Rahoituspaneelin teemana on hyvinvointi ja kotona asumisen tuki. Perinteisesti paikalle on kutsuttuna markkinoiden merkittävimpiä toimijoita tuomaan asiantuntemuksensa keskusteluihin.
 

Mikä on Rahoituspaneeli?

Rahoittajan/sijoittajan näkökulmasta:
Viisi kertaa vuodessa järjestettävissä Rahoituspaneeleissa pääset kuulemaan 3-4 kasvuhaluisen yrityksen rahoitusesityksen ja sparraamaan heitä eteenpäin. Samalla kuulet yritysten tulevaisuuden suunnitelmista, ja pääset tutustumaan matalalla kynnyksellä uusiin sijoitusmahdollisuuksiin.

Tapahtuma tarjoaa myös hyvän tilaisuuden verkostoitua muiden rahoittajien ja sijoittajien kanssa, sekä kasvattaa ymmärrystä erilaisista rahoitusinstrumenteista ja eri rahoittajien näkökulmista rahoituskierroksiin. Rahoituspaneeli kokoaa yhteen erilaisia rahoittajia ja sijoittajia julkiselta sekä yksityiseltä puolelta.

Rahoituspaneeliin tähtäävän yrityksen näkökulmasta:
Haluatko tietää mitkä rahoittajat sinulle sopivat? Entä mitä sinun kannattaa tehdä rahoituskelpoisuuden kehittämiseksi ja vakuuttaaksesi rahoittajat? Kiinnostaako sinua päästä esittelemään liiketoimintaanne teille sopiville rahoittajille? Mikäli haluat kuulla lisää, ota yhteyttä: [email protected]
 

Lisätietoja Jamkin puolesta

Pasi Teräväinen

Johtava asiantuntija, Chief Specialist
Kuntoutusinstituutti, Institute of Rehabilitation
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358406684384