KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Hankkeen päätavoitteena on kehittää sotepalveluyritysten TKI-profiilia ja vahvistaa TKI-osaamista sekä yritysten TKI-verkostoja. Lisäksi tavoitteena...
Euroopan komission ehdottaman nettonollateollisuussäädöksen (Net Zero Industry Act) avulla on tarkoitus lisätä puhtaiden teknologioiden kotimaista...
BERT-projektin tavoitteena on edistää Itä-Afrikan korkeakoulujen kykyä purkaa eri esteitä (mukaan lukien digitaalisia), jotka haittaavat vammaisten...
Higher Education Pedagogies for Teacher Education (HEP-TED) -hankkeen (2024-2026) tavoitteena on vahvistaa Ruandan korkeakouluopetuksen laatua ja...
TIPOTE - kohti inklusiivista ja käytäntöläheistä opettajankoulutusta Mosambikissa TIPOTE-projektin (2024-2026) päätavoitteena on vahvistaa...
Hankkeen tausta Kuntoutuksen tutkimukseen, kehittämiseen ja inovaatiotoimintaan liittyvä tieto on pirstaleista ja vaikeasti löydettävissä. Tieto ei...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
Keski-Suomen alue (erityisesti Jyväskylän seutu) on tunnettu kyberturvallisuuden edelläkävijä ja osaaja, mutta tätä erityisosaamista ei tunnisteta...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 2
- Seuraava sivu