KasvisPro Edu -hankkeessa vahvistetaan ruoka-alan ammattiopetuksen ja ammattikeittiöiden kasvisruokaosaamista kouluttamalla. Lisäksi projekti kokoaa...
Ruoantuotantoa käsitellään peruskoulun oppimateriaaleissa varsin vähän. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon...
Kriittisten teollisuus- ja yhteiskunnallisten infrastruktuurien, kuten lentoasemien, satamien, energiantuotantolaitosten, rakennustyömaiden ja...
Hankkeen päätavoitteena on kehittää sotepalveluyritysten TKI-profiilia ja vahvistaa TKI-osaamista sekä yritysten TKI-verkostoja. Lisäksi tavoitteena...
Euroopan komission ehdottaman nettonollateollisuussäädöksen (Net Zero Industry Act) avulla on tarkoitus lisätä puhtaiden teknologioiden kotimaista...
Hankkeen tausta Kuntoutuksen tutkimukseen, kehittämiseen ja inovaatiotoimintaan liittyvä tieto on pirstaleista ja vaikeasti löydettävissä. Tieto ei...
Muutos on elämyksen syvin taso, täysin ainutlaatuinen ja ikimuistoinen kokemus, joka muuttaa ihmistä kohti parempaa. Mielenpainuvan matkailuelämyksen...
Kasvisruoka & -proteiinit ruokapalveluissa – KasvisPro –koulutus -hankkeessa koulutettiin julkisia ruokapalveluja tuottavien ammattikeittiöiden...
AIRe-Platform on Kuntoutusinstituutin innovatiivisen julkisen hankinnan projekti, jonka tarkoitus vastata kuntoutuksen maailmanlaajuisesti kasvavaan...
Keski-Suomen alue (erityisesti Jyväskylän seutu) on tunnettu kyberturvallisuuden edelläkävijä ja osaaja, mutta tätä erityisosaamista ei tunnisteta...
Sivunumerointi
- Current page number: 1 Total number of pages: 2
- Seuraava sivu