Tutkinto-opiskelija

Opiskelijakunta JAMKO

JAMKOn esittelyvideo

Opiskelijakunta JAMKO

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO toimii Jamkin opiskelijoiden tukena opiskelijan arjen eri vaiheissa ja heidän lakisääteisenä edunvalvojanaan. JAMKO edistää opiskelijoiden yhteisöllisyyttä, järjestää opiskelijoille tapahtumia, vapaa-ajan toimintaa sekä jäsenistölleen opiskelijakortilla saatavia etuja. JAMKO huolehtii myös Jamkin tutoroinnista ja kouluttaa opiskelijoiden tueksi jo pidempään opiskelleita opiskelijoita.

JAMKO tuo opiskelijoiden äänen kuuluviin korkeakoulun työryhmissä ja päätöksenteossa, vaikuttaa kuntapolitiikassa sekä tiedottaa opiskelijoita ajankohtaisista asioista. Ylin päätäntävalta opiskelijakunnassa on täysin opiskelijoista koostuvalla edustajistolla ja päivittäisestä toiminnasta vastaa hallitus. Opiskelijoiden tukena toimii myös opiskelijakunnan palkattu henkilöstö.

Toimintaan voi osallistua monella tavalla ja kaikki opiskelijat ovat tervetulleita mukaan!

Opiskelijakunta JAMKO
Pääkampus, Rajakatu 35, F-siiven päässä (FP23).

JAMKOn jäsenyys on avain kaikkiin opiskelijaetuihin

Opiskelijakunnan jäseneksi liittymällä saat virallisen opiskelijakortin, millä todistat olevasi ammattikorkeakouluopiskelija. Opiskelijakunta JAMKOn jäsenenä saat sekä valtakunnalliset että opiskelijakunnan paikallisesti neuvottelemat opiskelijaedut kuten opiskelijahintaisen lounaan ja muut alennukset ravintoloissa, matkustusedut VR:llä ja pitkän matkan bussiliikenteessä, ilmaisen kuntosalin Pääkampuksella, edullisemmat tapahtumat ja opiskelijakunnan järjestämät matkat Lappiin ja Lofooteille sekä paljon muuta. Muovisen opiskelijakortin voit aktivoida myös kirjastokortiksi Jamkin kirjastoissa. Voit valita joko perinteisen muovisen opiskelijakortin, tai ottaa käyttöösi JAMKOn digitaalisen opiskelijakortin Pivon kautta, mikä laajentaa jäsenyyden etuja entisestään.

Miten saan opiskelijakortin?

JAMKOn myöntämä opiskelijakortti on tarjolla tutkinto-opiskelijoille, jotka ovat Jamkissa läsnäolevina opiskelijoina tutkintoon johtavassa koulutuksessa ja ovat liittyneet JAMKOn jäseniksi. Jäsenyys on voimassa yhden lukuvuoden tai lukukauden kerrallaan. Jäsenyyden vanhennuttua, sitä voi jatkaa verkkosivujen kautta kausittain. Muovista opiskelijakorttia ei tarvitse tilata joka kausi erikseen, vaan sen voimassaolo päivitetään siihen kiinnitettävällä jäsentarralla lukukauden tai lukuvuoden vaihteessa. 

Jäseneksi liityt sähköisesti JAMKOn verkkosivuilla. Jäsenyyteen liittyviä asioita voit hoitaa JAMKOn toimistolla tai syksyisin kaikilla kampuksilla kiertävillä jäsenpalvelupisteillä.

Tarkat ohjeet ja jäsenhinnat löydät JAMKOn sivuilta.