JAMKin ammatillisessa opettajakorkeakoulussa voit opiskella ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi. Tai valita lyhyemmän päivityksen ja syventää osaamistasi täydennyskoulutuksissa. Kehitämme myös kokonaisten työyhteisöjen toimintaa niin pedagogiikan perusasioiden kuin innovatiivisten koulutusratkaisuidenkin osalta. Yhdessä saamme aikaan osaamista ja asennetta, jotka kantavat myös tulevaisuudessa.

Päätoimipaikkamme on Jyväskylässä, mutta koulutamme eri puolilla Suomea ja verkossa. Näin aikuisten opiskelijoidemme on helpompi opiskella työnkin ohessa ja pääsemme käsiksi alueellisiin tarpeisiin. Toimimme aktiivisesti myös eri puolilla maailmaa ja teemme kehitystyötä siellä, missä osaamiselle on todellinen tarve. Viime aikoina olemme toteuttaneet kehittämisprojekteja esimerkiksi Argentiinassa, Kosovossa, Kazakstanissa, Nepalissa ja Etiopiassa.

 

Koulutukset

Meillä voit opiskella ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi eri puolilla Suomea. Aikuisen elämään sopivat opinnot suoritat noin 1–2 vuodessa.

 

Ajankohtaista

 

Opekorkea somessa

Facebook post by JAMK ammatillinen opettajankoulutus What and how learning activities can be moved to digital environment? What is the student approach for e-learning? What do we mean when we talk about service portfolio, e-learning environments or digital learning tools? Over 40 deans, coordinators and heads of departments of vocational colleges and vocational teacher education around Ethiopia was gathered together with these questions in online workshop. Awareness raising is the first step for the cultural change of e-learning which is required to ensure the access for education for all. #heiici #jamk #solvingthelearningcrisis #opehommia #elearningdevelopment #jamkaokk #FTVETI #centria #verkkopeda #elearning
Facebook post by JAMK ammatillinen opettajankoulutus Huom! Nyt on käsillä viimeiset hetket ilmoittautua Uraohjauksen erikoistumiskoulutukseen, toimi 30.11. mennessä!
Instagram-kuva käyttäjältä jamk_opekorkea Tänään verkkopedagogiikan koulutusryhmä virtuaalivieraili@uniofjyvaskyla tutustumassa hybridiopetusteknologiaan Jarkko Poikosen johdolla. Aamupäivän aikana perehdyttiin myös VR- ja AR-toteutuksiin, mixed realityyn sekä MOOCeihin. Tuhti paketti tietoa, kiitos Jarkolle ja muulle yliopiston väelle!
Instagram-kuva käyttäjältä jamk_opekorkea Opekorkeassa koulutetaan digitaitoja ja digivälineiden pedagogisesti mielekästä hyödyntämistä sekä osana opettajaopintoja että erilaisina täydennyskoulutuksina. Videolla lehtorit Ari Langén ja Markku Rissanen toteuttavat Verkkopedagogiikan opiskelijaryhmälle virtuaalista vierailua JAMKin Digikeskukseen. Jari Järvinen kertoo Digikeskuksen studio-tilasta, jossa on vihreä taustakangas ja matto. Vihreä tausta voidaan ohjelmallisesti korvata esim. esitysmateriaalilla, maisemalla tai vaikka videoleikkeellä joko esitystilanteessa tai jälkikäteen. Opettajan osaamisessa verkkopedagogiikka on nyt tärkeämmässä roolissa kuin koskaan aiemmin.
Facebook post by JAMK ammatillinen opettajankoulutus Verkkopedagogiikan koulutusryhmä on ollut tänään virtuaalivierailulla Jyväskylän yliopistolla tutustumassa hybridiopetusteknologiaan Jarkko Poikosen johdolla. Aamupäivän aikana on perehdytty myös VR- ja AR-toteutuksiin, mixed realityyn sekä MOOCeihin. Tuhti paketti tietoa, kiitos Jarkolle ja muulle yliopiston väelle!
Instagram-kuva käyttäjältä jamk_opekorkea Millaista asiantuntijasisältöä voisimme tarjota Sinulle? Tiedätkö jo, mitä opekorkea tutkii ja kehittää? 🧐 TKI-viestinnän mielenkiintoisena mutta myös työläänä haasteena on aina, kuinka tuottaa kehittämisprojekteista ja tutkimuksesta sisältöjä, joissa uusi tieto, tulokset ja vaikutukset olisi pureskeltu valmiiksi kaikille ymmärrettävään ja houkuttelevaan muotoon. Kasvokkaisten kohtaamisten jäätyä viestinnän painopiste on verkossa, ja meilläkin mietitään jatkuvasti uusia keinoja puhutella yleisöä ja ennen kaikkea jäädä mieleen! #aokktutkii #aokktki #viestintä #asiantuntijaviestintä #työpeda #kysyinstasta
Näytä lisää

Poimintoja

Toimitamme useita verkkolehtiä sekä hankeblogia, joissa tekstejään julkaisevat niin henkilökunta, opiskelijat kuin muutkin asiantuntijat.

Tavoitteellinen videopedagogiikka tukee myös yhteistoiminnallista oppimista
10.11.2020 8:56

Tavoitteellinen videopedagogiikka tukee myös yhteistoiminnallista oppimista

Digitaalisuus on osa arkipäiväämme. Opettajien ja opiskelijoiden digitaidot ovatkin auttaneet tänä vuonna selviämään, kun korona-pandemian takia tehtiin digiloi...
JAMK yhdessä kuntien kanssa kehittämään kuntien tavoitteellista maahanmuuttotyötä
5.10.2020 13:21

JAMK yhdessä kuntien kanssa kehittämään kuntien tavoitteellista maahanmuuttotyötä

Kotopaikka2-hanke käynnistyi Ammatillisen opettajakorkeakoulun yhteistyö keskisuomalaisten kuntien kanssa jatkuu, kun uusi Kotopaikka2 – Kotoutumisen paikallise...
Pro-VET marches on!
2.10.2020 9:13

Pro-VET marches on!

Every blog and every article we read these days seems to follow what has become a familiar thread; the Covid-19 coronavirus pandemic has caused untold damage an...
Näytä lisää
 

Ota yhteyttä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Ammatillinen opettajakorkeakoulu
Piippukatu 11
40100 Jyväskylä

Puhelinvaihde 020 743 8100 

www.facebook.com/opettajakorkeakoulu

Yhteystiedot-sivulta löydät esimerkiksi kampusten kartat ja koko JAMKin yhteystiedot.


Kysyttävää hausta tai opiskelusta?

Opiskelijapalvelumme tavoitat opiskelijapalvelut.aokk(at)jamk.fi
Sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@jamk.fi

Opinto-ohjaaja Katariina Jouhiaho, puh. 040 7525 358
Opintoasiainkoordinaattori Marika Salminen, puh. 040 3515 261
Opintoasiainkoordinaattori Henriikka Lahtinen, puh. 040 7720 598

Henkilöstö

JAMKin henkilöhausta löydät henkilöstömme yhteystiedot. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@jamk.fi.