25.9.2020 11:00 - 25.9.2020 15:30

Ikuinen satokausi - teknologia mullistaa ruokamme

Elintarvike- ja ruoantuotantoteknologian kehitys on välttämättömyys kasvavan, kaupungistuneen ja ikääntyneen väestön ruokkimiseksi. Luonnonvoimille alttiit kasvukaudet antavat tilaa uusille innovaatioille ja suljetulle ruuantuotannolle. Ratkaisemmeko uudella teknologialla ruoantuotannon riittävyys, kestävyys- ja kannattavuusongelman? Onko ikuinen satokausi mahdollinen?

Aika: 25.9.2020 11:00 - 25.9.2020 15:30
Paikka: BioPaavo Kauppakatu 5, 43100 Saarijärvi
Kieli: Suomi

Tule mukaan keskustelemaan ja pohtimaan ruoan tulevaisuutta Ikuinen satokausi – teknologia mullistaa ruokamme -tapahtumaan pe 25.9.2020 klo 11.30–15, joko BioPaavoon, Kauppakatu 5, Saarijärvi tai virtuaalisesti myöhemmin ilmoitettavan Zoom-linkin välityksellä.

Tilaisuudessa ovat mukana muiden muassa suljetun kasvihuonetuotannon edelläkävijä Robert Jordas, ruokavisionääri Lauri Reuter ja kyberasiantuntija Terho Rintanen. Tilaisuuden avaa johtaja Minna Lappalainen Biotalousinstituutista, jossa panostetaan tulevaisuuden agribusiness -koulutukseen.

Agrologi (YAMK) -opiskelijat ovat mukana tapahtumassa luomassa ryhmäkeskusteluissa kehityspolkuja uusien toimintatapojen ja teknologioiden jalkautumiseen osaksi ruokajärjestelmää.

Tilaisuuden jälkeen järjestämme kaksi ennakkonäytöstä syksyn uutuus Peruna-elokuvalle Saarijärven kaupungintalon Saarijärvi-salissa. Ensimmäinen näytös alkaa klo 16 ja toinen klo 19. Kumpaankin näytökseen pääsee mukaan 50 ensin ilmoittautunutta.

Lisätietoja

Kuisma Tiina

Kuisma Tiina

Projektiasiantuntija, Project Specialist
Biotalousinstituutti, Institute of Bioeconomy
Teknologia, School of Technology
+358442305042