Oletko sinä etsimämme tulevaisuuden digitaalisten ratkaisujen huippuosaaja?

  • työtehtävän tyyppi: kesätyö tai muu työtehtävä
  • sijainti: Kaikki Innofactorin toimipisteet (+etänä)
  • alkupvm: Mahdollisimman pian keväällä 2021
  • hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • työtehtävän kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
  • koulutusala: ICT-ala,Liiketalouden ala

Kiinnostaako sinua työskentely uusimpien teknologioiden ja pilvipohjaisten ratkaisujen parissa? Jos vastaus on kyllä, saatat olla etsimämme tulevaisuuden digitaalisten ratkaisujen huippuosaaja!

Innofactor DigiStar -ohjelma tarjoaa upean mahdollisuuden päästä kehittymään raudanlujaksi modernin teknologian supersankariksi pohjoismaisten ammattilaistemme avustamana. Tarjoamme kehityshaluisille, opintojen loppuvaiheessa oleville tai vastavalmistuneille yliopisto-/ammattikorkeakouluopiskelijoille ainutlaatuisen tilaisuuden päästä oppimaan uusimpien Microsoft-teknologioiden ja pilvipohjaisten ratkaisujen saloista energisessä työympäristössä.

Junior Project Controllerin tehtävissä työskentelet Dynamics Finance and Operations toiminnanohjausjärjestelmämme, sekä PowerBI-raportoinnin parissa sisäisessä roolissa osana Business Development -tiimiämme. Tehtävä tarjoaa monipuolisen työnkuvan, jossa pääset tekemään yhteistyötä niin liiketoimintayksiköidemme, talousosastomme, kuin HR-osastommekin kanssa. Pääset oppimaan lisää ERP-ratkaisuista, Microsoft-teknologioista, sekä sisäisen raportoinnin ja prosessien kehittämisestä ja työskentelemään tiiviissä yhteistyössä Nordic Project Controllerimme kanssa.

Kiinnostaako?

https://ura.innofactor.fi/jobs/1058660-digistar-junior-project-controller

Lisätietoja:

Julius Jalo
044 712 9454
julius.jalo@innofactor.com

Lue lisää: https://www.innofactor.com/fi/digistar