21.1.2020 10:00 - 21.1.2020 18:00

Rekry, työelämä & koulutus 2020

JAMK on mukana Jyväskylän yhteisosastolla Rekry, työelämä & koulutus 2020 -messuilla Jyväskylän Paviljongissa.

Aika: 21.1.2020 10:00 - 21.1.2020 18:00
Paikka: Paviljonki Uno Savolankatu 8, Jyväskylä
Tapahtuman tyyppi: Messut
Kieli: Suomi

Rekry, työelämä & koulutus 2020 -tapahtumassa yritykset ja oppilaitokset kohtaavat työ- tai opiskelupaikkaa etsivät nuoret ja aikuiset. Tule tapahtumaan tutustumaan JAMKin tarjontaan!

Löydät meidät Jyväskylän yhteisosastolta.

Aiheeseen liittyvää

JAMK kouluttajana

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa voit suorittaa tutkinnon päivätoteutuksena tai monimuotona (aikuiskoulutus), täydentää osaamistasi tai hankkia ammatillisen opettajan pätevyyden. Testaa koulutushakuamme ja löydä sinulle sopivin tapa opiskella. Tutustu ja hae! Paikkoja valituille.

Tule tekemään kanssamme tulevaisuutta

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on tuloksellisimpia ja vetovoimaisimpia ammattikorkeakouluja Suomessa. Teemme monipuolista yhteistyötä yli neljässäkymmenessä maassa koulutuksen ja hanketoiminnan parissa. JAMKilla on yli 8 000 opiskelijaa ja työllistämme yli 700 henkilöä.

Aikuiskoulutus

Oman osaamisen jatkuva kehittäminen on tänä päivänä tärkeämpää kuin koskaan. Huippuosaamisella on kysyntää ja oppiminen elinikäistä. JAMK on uuden sukupolven korkeakoulu, joka päivittää osaamisesi huomisen tarpeisiin. Voit suorittaa opintoja sekä verkossa että paikan päällä, juuri niin kuin sinulle sopii. Koska opiskelutoverisi ovat oman alansa asiantuntijoita, kehität uutta oppiessasi samalla työelämäverkostojasi.

Näytä lisää