16.11.2021 13:00 - 16.11.2021 16:00

Kuntoutusinstituutin avoimet ovet - kurkista kanssamme kuntoutuksen tulevaisuuteen!

Tervetuloa nautiskelemaan kuppi kuumaa ja tutustumaan TKI-toimintaamme, uuteen tutkimus-, kehittämis- ja oppimisympäristö RehaLabiimme sekä keskustelemaan yhteistyön mahdollisuuksista.

Aika: 16.11.2021 13:00 - 16.11.2021 16:00
Paikka: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Lutakon kampus, RehaLab D404 Piippukatu 2, 40101 Jyväskylä
Kieli: Suomi

Kurkista kanssamme kuntoutuksen tulevaisuuteen!

Tule kokeilemaan ohjauksessamme uusia digitaalisen kuntoutuksen ratkaisuita sekä keskustelemaan siitä, mitä tulevaisuuden kuntoutus on ja voisi pitää sisällään.

Miten sinä koet teknologioiden käytön kuntoutuksessa? Minkälaisia kokemuksia teknologioiden hyödyntämisestä sinulla on? Entä mitä ajattelet esimerkiksi keskustelevan tekoälyn eli chatbottien mahdollisuuksista osana kuntoutusta?

RehaLabissa pääset testaamaan muun muassa miten nopeuspeli sujuu Rehabwallilla tai Tuiki Tuiki tähtönen soi Mototiles laatoilla. Voit myös tutustua Housing Enabler -ympäristönarviointi- tai Ralla leikinarviointiohjelmistojen toimintaan ja harjoitella Kiosk Trainerilla vaikka golf-swingiä. Halutessasi pääset vaikka virtuaalimatkalle maailman ääriin.

Teemme iltapäivän aikana katsauksen Kuntoutusinstituutin koulutustarjontaan ja monipuoliseen projektitoimintaamme. Mitä on meneillään juuri nyt? Osallistu ideoiden pöllytykseen ja kerää hyödyt talteen.

Tässä tapahtumassa on oiva mahdollisuus tarttua uusiin yhteistyömahdollisuuksiin ja tutustua jo käynnissä olevien hankkeiden tuloksiin.

Tapahtuma järjestetään Lutakon kampuksen RehaLabissa, tilassa D404. Voit osallistua tapahtumaan oman aikataulusi mukaan klo 13-16 välillä. Ilmoittautumista ei vaadita. ​

* Vallitsevan koronatilanteen vuoksi tapahtuma on tarkoitettu vain JAMKin henkilöstölle sekä erikseen kutsuttaville yhteistyökumppaneille.

Lämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin,

Mirja Immonen​
Johtaja, Kuntoutusinstituutti​
mirja.immonen@jamk.fi​
+358 40 547 8949​