6.10.2020 8:30 - 6.10.2020 12:00

Keski-Suomen matkailu & ruoka - ruokamatkailu - osallistu ja vaikuta -työpaja

Keski-Suomen ruokaan ja matkailuun keskittyvä maakunnallinen työpaja, Keski-Suomen matkailu & ruoka - ruokamatkailu - osallistu ja vaikuta, järjestetään tiistaina 6.10.2020 klo 8.30-12.00 (verkossa). Tilaisuudessa tuotetaan ruokamatkailun osio Keski-Suomen matkailustrategiaan. Tilaisuus on suunnattu keskisuomalaisille elintarvikejalostajille, alkutuottajille, matkailutoimijoille, kehittäjille, päättäjille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Aika: 6.10.2020 8:30 - 6.10.2020 12:00
Paikka: Webinaari
Kieli: Suomi

Tilaisuudessa tuotetaan ruokamatkailun osio Keski-Suomen matkailustrategiaan (visitjyvaskyla.fi). Materiaalia hyödynnetään myös Keski-Suomen ruokaketjun kehittämisen linjauksissa. Tilaisuus on suunnattu keskisuomalaisille elintarvikejalostajille, alkutuottajille, matkailutoimijoille, kehittäjille, päättäjille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Ohjelma

8.15 Linjat auki ja yhteyksien tarkistus
8.30 Tilaisuuden avaus
Sanna-Mari Jyräkoski, toimitusjohtaja, Keski-Suomen Yrittäjät ry
Leena Pölkki, projektipäällikkö, KEKO 2, JAMK

Mitä ruokamatkailu on - erilaisia näkökulmia
Hungry for Finland ja Case Keski-Suomi, Johanna Maasola, Visit Jyväskylä
Case Saimaa Gastronomy, Anna Grotenfelt-Paunonen, yrittäjä, TeaHouse of Wehmais

Keski-Suomen ruokamatkailun kehittämisen toimenpiteet
Työpaja, fasilitaattorina Hilkka Heikkilä, JAMK
Yhteenveto ja jatkostepit

12.00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittauduthan mukaan torstaihin 1.10.2020 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Aloita jo vaikuttaminen ja kerro mikä on mielestäsi tärkeää Keski-Suomen ruokamatkailussa? Käy vastaamassa pikakyselyyn AnswerGardenissa.

Tervetuloa osallistumaan ja vaikuttamaan!

Lisätietoja:
Toni Laajalahti

Aitoja makuja Keski-Suomesta -logo