11.9.2021 10:00 - 11.9.2021 15:00

Biotalouskampuspäivä 2021

Kestävää kehitystä, luonnon monimuotoisuutta ja innovatiivisia ratkaisuja tämän päivän ja tulevaisuuden haasteisiin – historiaa ja perinteitä unohtamatta! Tapahtuma järjestetään vain verkossa.

Aika: 11.9.2021 10:00 - 11.9.2021 15:00
Paikka: Verkossa Tuumalantie 17, 43100 Saarijärvi
Koulutustyyppi: Luonnonvara-ala
Tapahtuman tyyppi: Yleisötapahtuma
Kieli: Suomi

Millainen on tulevaisuuden maatila? Entä moniarvoinen metsä? Mitä on älymaatalous? Miten kosteikko toimii vesiensuojelussa, ja miten mustasotilaskärpäset siihen liittyvät? Biotalouskampukselta löytyy vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin lauantaina 11.9.2021 klo 10 – 15.30.

Tämä sivu päivittyy sitä mukaa, kun Biotalouskampuspäivän ohjelma varmistuu. Ohjelma päivittyy myös tapahtuman Facebook-sivulle.

Biotalouskampuspäivässä on mahdollisuus tutustua kampuksen koulutustarjontaan, tiloihin ja monipuoliseen toimintaan. Koronatilanteen aiheuttaman epävarmuuden vuoksi tapahtuma siirretään kokonaan verkkoon: Biotalouskampuksen Facebookissa voi seurata Live-lähetyksiä. Lisäksi päivästä tulee kooste Biotalouskampuksen YouTube-kanavalle.

Live-lähetykset Biotalouskampuksen Facebook-kanavalla:

klo 10 Älybiotalous, testausnäytökset laboratoriosta

klo 11 Virtuaalivierailu navettaan ja muiden eläinten luo, yritysyhteistyö

klo 12 Mustasotilaskärpäset, hanketyö maaseudun kehittämisessä

klo 13 Metsäkoneet ja simulaattorit, moniarvoinen metsä, paneelikeskustelu

klo 14 Green care

klo 15 Kurkistus kulisseihin

Päivän ohjelma julkaistaan myös osoitteessa www.biotalouskampus.fi ja Biotalouskampuksen Facebook-sivulla.

HUOM! Samaan aikaan (la 11.9. klo 10 - 15) on lähituotetori Paavonaukiolla (Kauppakatu 3, Saarijärvi). Mukana ovat mm. Puuhapuisto Veijari alpakoineen, Roppilax (loimulohta), Wilawood (puukoruja ym.), Varjolan ahvenanmaanlammastuotteet, Voimavalokuva, Äärelläsi teetuotteineen, sekä Maistuvaa Saarijärven mailta ja mannuilta -hanke. BioPaavossa on avoimet ovet. Tervetuloa myös paikan päälle!

Biotalouskampus on biotalousalan osaamisen ja liiketoiminnan kohtaamispaikka, jossa alan yrittäjät, investoijat, tutkijat, kehittäjät ja opiskelijat kohtaavat. Päätoimijat ovat Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalousinstituutti ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto POKEn maa-, metsätalous- ja ympäristöala.

Lisätietoja

Sinikorpi Annemari

Sinikorpi Annemari

Viestintävastaava, Communication Coordinator
Biotalousinstituutti, Institute of Bioeconomy
Teknologia, School of Technology
+358406612376