11.9.2021 10:00 - 11.9.2021 15:00

Biotalouskampuspäivä 2021

Kestävää kehitystä, luonnon monimuotoisuutta ja innovatiivisia ratkaisuja tämän päivän ja tulevaisuuden haasteisiin – historiaa ja perinteitä unohtamatta! Tapahtuma järjestetään hybridinä: paikan päällä ja verkossa.

Aika: 11.9.2021 10:00 - 11.9.2021 15:00
Paikka: Biotalouskampus ja verkossa Tuumalantie 17, 43100 Saarijärvi
Koulutustyyppi: Luonnonvara-ala
Tapahtuman tyyppi: Yleisötapahtuma
Kieli: Suomi

Millainen on tulevaisuuden maatila? Entä moniarvoinen metsä? Mitä on älymaatalous? Miten kosteikko toimii vesiensuojelussa, ja miten mustasotilaskärpäset siihen liittyvät? Biotalouskampukselta löytyy vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin lauantaina 11.9.2021 klo 10 – 15.

Tämä sivu päivittyy sitä mukaa, kun Biotalouskampuspäivän ohjelma varmistuu. Ohjelma päivittyy myös tapahtuman Facebook-sivulle.

Biotalouskampuspäivässä on mahdollisuus tutustua kampuksen koulutustarjontaan, tiloihin ja monipuoliseen toimintaan. Paikan päällä voi esimerkiksi kokeilla simulaattoreita, tutustua testaus- ja laboratoriotiloihin, tavata eläimiä ja shoppailla Puoti Kultaviljassa tai lähituotetorilla.

Osa ohjelmasta toteutetaan hybridinä, jolloin sitä on mahdollisuus seurata myös verkon välityksellä mistä tahansa.

Yhteistyökumppanit esittelevät omaa tarjontaansa eri puolilla kampusta. Koneita ja kalustoa löytyy Forestorin kulmilta, lähituotteiden myyjille on tilaa Sinisen talon ja POKEn päärakennuksen luona keskusympyrässä, ja muitakin esittelypaikkoja on runsaasti.

Tervetuloa näytteilleasettajaksi! Paikkamaksua emme peri. Mikäli esittelykoneiden yms. siirtämiseen tarvitaan apua, sovitaan asiasta erikseen, samoin mahdollisesta sähkön tarpeesta. Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi tästä linkistä.

Päivän ohjelma julkaistaan osoitteessa www.biotalouskampus.fi ja Biotalouskampuksen Facebook-sivulla. Oheisohjelmaakin on tarjolla mm. Kivikauden kylässä!

Biotalouskampus on biotalousalan osaamisen ja liiketoiminnan kohtaamispaikka, jossa alan yrittäjät, investoijat, tutkijat, kehittäjät ja opiskelijat kohtaavat. Päätoimijat ovat Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalousinstituutti ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto POKEn maa-, metsätalous- ja ympäristöala.

Lisätietoja

Sinikorpi Annemari

Sinikorpi Annemari

Viestintävastaava, Communication Coordinator
Biotalousinstituutti, Institute of Bioeconomy
Teknologia, School of Technology
+358406612376