1.11.2018 9:30 - 1.11.2018 16:00

Kaikkien korkeakoulua kehittämässä - saavutettava ja esteetön korkeakoulu

Tervetuloa työseminaariin, jossa kuulet tutkimustuloksia saavutettavuuden nykytilasta Suomen korkeakouluissa ja pääset mukaan kehittämään korkeakoulujen saavutettavuuskriteereitä ja -ohjelmaa!

Aika: 1.11.2018 9:30 - 1.11.2018 16:00
Paikka: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Lutakon kampus, Dynamo Piippukatu 2, 40100 Jyväskylä
Tapahtuman tyyppi: Seminaari
Kieli: Suomi

Työseminaari järjestetään 1.11.2018 klo 9.30-16.00 Jyväskylän ammattikorkeakoululla.

Tule mukaan kuulemaan tutkimustuloksia saavutettavuuden nykytilasta Suomen korkeakouluissa ja kehittämään yhdessä korkeakoulujen saavutettavuuskriteereitä ja -ohjelmaa. Tilaisuuden järjestää valtakunnallisen OHO!-hankkeen 3. kokonaisuus (Unelmana esteetön opiskelu - saavutettavuuden pedagogiikkaa ja peruskriteeristöt).

Kenelle?

Työseminaariin ovat tervetulleita kaikki yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen esteettömyyden, saavutettavuuden ja hyvinvoinnin parissa toimivat henkilöt, järjestöjen edustajat, opiskelijajärjestöjen edustajat, asiantuntijat, korkeakoulujen johdon edustajat sekä muut asiasta kiinnostuneet!

Ohjelma ja lisätiedot tilaisuudesta:

Avaa ohjelma

 

Tiedustelut:

Esim. seminaarin materiaaleja voitte kysyä:

Anna-Kaisa Tiihonen, projektitiedottaja
anna-kaisa.tiihonen@jamk.fi, +35840 6302536

Opiskelukyvyn, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistäminen korkeakouluissa

 Valtakunnallinen OHO!-hanke kehittää opiskelukykyä, hyvinvointia ja osallisuutta suomalaisissa korkeakouluissa. Siinä pyritään tiivistämään eri korkeakoulujen yhteistyötä ja yhteisiä käytäntöjä saavutettavuusasioissa, jotta jokainen opiskelija kokisi olevansa yhdenvertainen opiskelijayhteisössään. OHO!-hanke toteutetaan opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamana, ja siinä on mukana 11 yliopistoa ja ammattikorkeakoulua ympäri Suomea.

Tämän tilaisuuden järjestävät hankkeen 3. työkokonaisuuden toteuttajat:

Työseminaarin järjestäjien logot