22.10.2019 15:00 - 22.10.2019 18:00

JAMK for Business

Haluatko kasvattaa bisnestä ja hakea uusia ideoita työhösi? Tule tutustumaan JAMKiin! Jyväskylän ammattikorkeakoulu auttaa kilpailukyvyn kehittämisessä!

Aika: 22.10.2019 15:00 - 22.10.2019 18:00
Paikka: Pääkampus Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä
Kieli: Suomi

Esittelemme tilaisuudessa JAMKin kansainvälistä toimintaa sekä monialaisia koulutus-, kehittämis- ja testauspalveluja. JAMKin toiminnan kirjo on tilaisuudessa nähtävillä.

Mukana myös Artesaaniruoan SM-kilpailussa palkittuja lähiruokatuotteita! Vierainamme pääsette maistelemaan Crenocon metsämarenkia, luomutomaatti & yrtti Järki Särkeä, Säilyke Herttuan hirvenpaistisäilykettä, Mummin Pullapuodin Mummin riisipiirakkaa sekä Jukolan Juuston Aito Cheddar Gin -juustoa. Aitoja keskisuomalaisia makuja kaikki.

Osallistujien kesken arvomme koulutuspaketteja!

Tervetuloa tutustumaan

International Lounge
Tule International Loungelle juttelemaan kv-opettajiemme- ja opiskelijoidemme kanssa! JAMK on vahva kansainvälinen toimija ja koulutusviennistä vastaavillamme on hyödyllisiä kontakteja ja tietoja eri maista.

RDI Café
JAMKin TKI-toiminta laajasti esillä RDI Cafessa!

Biotalous
Mikä on Biobord? Entä mitä termi kiertotalous pitää sisällään? Esittelemme laajasti biotaloushankkeiden saavutuksia, mm. uusia puupohjaisia tuotteita, sairaaloihin kehitettäviä puupohjaisia materiaaleja estämään mikrobien leviämistä, vedenmittausta ja VR-esittelyiden avulla polttokattiloiden toimintaa.

Hyvinvointi
Tule katsomaan mitä huomisen hyvinvointi tarkoittaa. Tapaa monialaisen kuntoutuksen asiantuntijoita, näe viimeisintä hyvinvointiteknologiaamme ja osallistu opiskelijoidemme suorittamiin kehonkoostumus- ja puristusvoimamittauksiin.

Työelämä ja pedagogiikka?
Miten tuetaan työntekijöiden oppimista nyt ja tulevaisuudessa? Mitä hyötyä pedagogisista opinnoista on työelämässä? Tule keskustelemaan opetuksesta, ohjauksesta, esimiestyöstä ja johtamisesta ständillemme!

Musiikki
Asuuko sinussa muusikko? Tule testaamaan taitojasi Drive in-soittopajaan!

Liiketoiminnan kehittäminen
Järjestämme yrityksille räätälöityjä koulutuksia eri tarpeisiin, mm. johtamisesta, digitalisaatiosta, talouden hallinnasta ja paljon muusta. Tule juttelemaan yrityksenne koulutustarpeista!

eSports
JAMK rakentaa Jyväskylään e-urheilun keskusta! Myös pääkampukselle on rakennettu 12-paikkainen konesali, jota voidaan käyttää monipuolisesti eri ryhmien peli- ja hyvinvointivalmennuksiin.

Game Production
JAMKin Business Information Technology (BIT) yhdistää pelinkehittämisen, pelillistämisen ja liiketoiminnan kehittämisen! Mullistaako XR liiketoiminnan?

Cyber & AI
Miten sähköverkon kyberhyökkäys tapahtuu? Kurkista VR-laseilla kybermaailmaan ja näe, miten virus leviää. Miten tekoälyä ja data-analytiikkaa voi hyödyntää? Poimi käytännön vinkit kyberturvallisuuteen CybeRDI-hankkeen pisteeltä ja tutustu palveluihin!

Digikeskus
Tutustu video- ja valokuvatuotantoon JAMKin Digikeskuksessa. Näe ja koe palkittu tuberoom! Päivän aikana voit kokeilla tubetusta, otattaa muotokuvan itsestäsi tai kerätä ideoita toimivista ratkaisuista omaa mediatuotantoa varten.

Vastuullinen matkailu & kestävä gastronomia
Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat nykyajan kuluttajille yhä tärkeämpiä, ja niistä on muodostumassa kilpailuvaltti myös palveluliiketoiminnassa.

Laboratoriot & Testaus
Tutustu JAMKin laboratoriotoimintaan, biotalouden ja teknologian uusiin kujeisiin. Tiesitkö, että pääkampuksen tiloissa on 20 erilaista laboratoriota, joissa tehdään aktiivisesti töitä eri yritysten ja muiden organisaatioiden kanssa mm. tuotekehityksen ja koulutuksen parissa? Piipahda iltapäivän aikana tutustumassa laboratorioihin ja esittelypisteisiin:

 • CAMS – Center for Applied Materials Science
  Esillä mm. ALD-atomikerroskasvatus, materiaalitekniikka ja 3D-tulostus, Protopaja, Pulsaattori sekä Kuormituskehä ja väsymisrasitustestaukset.
 • Automaatio ja robotiikka
  Asiantuntijamme esittelevät mm. mobiili- ja käsivarsirobotiikkaa, hyvinvointiteknologiaa, exoskeletoneita sekä niiden ympärillä tapahtuvaa hanke- ja koulutustyötä.
 • Vaihtoehtoiset energiamuodot
  Rakennusautomaatiolaboratoriossa voit tutustua uusiin energiaratkaisuihin. Tutustu myös pihan SÄRMÄ-konttiin.
 • Logistiikka
  Mitä tapahtui, kun RFID saavutti Kroatian liikennemerkit? Miten kuorma pakataan oikein?
 • Rakennustekniikka ja betonintestaus
  Tutustu Olympiastadionin betonintestaukseen, kestävään rakentamiseen ja opiskelijoidemme SPAN-sillanrakennuskilpailun voittotyöhön.
 • Mittalaitteiden kalibrointi
  JAMKin Kalibrointikeskuksessa saat kalibroitua laajan valikoiman erilaisia pituus- ja kulmamittavälineitä. Kalibroinnilla saat mittalaitteille jäljitettävyyttä ja luotettavuutta. Laboratorioympäristömme laadun takeena on FINAS-akkreditointi.

Tilaisuuden aikataulu

klo 15.00
JAMK for Business - tutustumista ja esittelyjä

klo 17.00
Rehtorin tervehdys sekä makunautintoja lähiraaka-aineista.

Tilaisuus päättyy klo 18.

Tilaisuudessa otetaan valokuvia, joita julkaistaan mm. sosiaalisessa mediassa ja JAMKin nettisivuilla.

Lisätiedot

Pihkasalo Katja

Pihkasalo Katja

Tietopalvelusihteeri, Information Services Secretary
Kirjasto, Library
Hallinto, Administration
+358505972411
Näytä lisää