23.9.2019 14:00

eAMK webinaari: Palautetta ja tilastoja CampusOnlinesta, kevät 2019

Mitä mieltä opiskelijat olivat CampusOnlinesta ja sen verkko-opintotarjonnasta keväällä 2019? Entä miten opettajat ovat kokeneet verkko-opintojaksojen tarjoamisen CampusOnlinessa? Kerätyn palautteen lisäksi kuullaan myös CampusOnlinen tilastotietoja - mikä ammattikorkeakoulu tarjosi eniten opintojaksoja CampusOnlinessa ja mitkä olivat suosituimmat opintojaksot, entä kuinka paljon opintopisteitä syntyi CampusOnlinen kautta keväällä 2019.

Aika: 23.9.2019 14:00
Kieli: Suomi

Nyt on aika julkistaa CampusOnlinen kevään 2019 tarjonnasta kerätyt palautteet ja tilastot. Kuulemme, mitä mieltä opiskelijat olivat kevään verkko-opintojaksojen laadusta ja ylipäätään CampusOnlinen toimivuudesta. Palautekyselyn tulokset paljastavat opiskelijoiden toiveet opintotarjonnan ja itse portaalin käytettävyyden suhteen. Samalla kuullaan myös kootusti opettajien palautteet CampusOnlinesta.

Kerätyn palautteen lisäksi kuulemme myös tilastotietoa, kuten esimerkiksi paljonko kukin ammattikorkeakoulu tarjosi opintojaksojaan CampusOnlinessa, paljonko kevään aikana syntyi opintopisteitä yhteensä ja mitkä olivat suosituimmat opintojaksot keväällä 2019.

Webinaarin kesto on 1 tunti.

Huomasithan, että 25.9. klo 11-12:00 järjestetään myös webinaari CampusOnlinen talousvaikutuksista ammattikorkeakouluille. Onko CampusOnlinesta taloudellista hyötyä ammattikorkeakouluille? Miten paljon ristiinopiskelu tuottaa valtionrahoitusta nyt ja tulevaisuudessa? Mitkä ammattikorkeakoulut ovat hyötyneet taloudellisesti eniten? Entä voiko suunnitelmallisella osallistumisella saada säästöjä? Lue lisää täältä ja tule kuulolle!

Missä?

Webinaari järjestetään ZOOM-verkkokokouspalvelussa.

Tule ajoissa paikalle testaamaan, varsinkin, jos et ennen ole osallistunut Zoom-webinaariin. Voit asentaa valmiiksi Zoomin työpöytäapplikaation, mutta osallistuminen onnistuu myös selaimella. Firefoxissa on ollut ääniongelmaa, Chromella toimii parhaiten. Avaamme ovet klo 13:30.

Tallenne

Webinaari tallennetaan ja se on katsottavissa jälkikäteen eAMKin YouTube-kanavalla sekä verkkosivuilla.

eAMK webinaari Huom! Avaamme Zoom-kokoushuoneen 23.9. klo 13.30 alkaen Liity Zoomiin